Game of Thrones sesong 2: Forvent enda mer action i Westeros

HBO-serien Game of Thrones basert på serien A Song of Ice and Fire fra George RR Martin returnerer denne søndagen 1. april 21:00 (EDT) til det sagnomsuste landet Westeros, hjemmet til De syv kongedømmer av de første menn og de Andals.

Hvis du gikk glipp av den første sesongen, kan du hente inn de 10 timene med innhold før premieren på sesong 2 ved å kjøpe eller leie DVD eller Blu-ray, streame video fra HBO direkte, Amazon eller VUDU, eller se den på- etterspørsel fra visse kabel- eller satellittleverandører. Hvis du har kort tid, kan du få en god 22-minutters oversikt over sesong 1 og en teaser for sesong 2 på HBO-siden. Du bør også sjekke Jason Hiner's Game of Thrones-innlegg og karakterguide for sesong 1.

Spoilervarsel: Hvis du ikke har lest bøkene eller sett sesong 1, inneholder resten av innlegget spoilere.

Hva du kan forvente i sesong 2

Sesong 2 er basert på den andre boken i serien A Song of Ice and Fire, A Clash of Kings . Da vi slapp forrige sesong, hadde Starks gjenvunnet sitt gamle kongedømme av Nord, en fullblods Lannister (med et Baratheon-navn) innehar Iron Throne, og to sanne Baratheons kjemper om kongedømmet til riket som de alle tror de fortjener. I mellomtiden blir Sansa Stark, som er forlovet med Joffrey Baratheon, holdt effektivt fanget i Red Keep, og Arya Stark blir smuglet ut.

Denne sesongen vil helt sikkert gi mer action på den lille skjermen, på grunn av den budsjettøkningen HBO har gitt serien (noe som er, delvis å gjøre med showets Golden Globe og Emmy-seire og nominasjoner); dessuten kan du ikke ha et "sammenstøt av konger" uten noen sammenstøt på skjermen. Fans kan også forvente å glede seg over noen kjempeflotte kampscener, skyte dybden i Joffrey sitt utsøkte kronglete sinn og møte flere nye figurer, inkludert Stannis Baratheon og Balon Greyjoy.

Stannis er, snakket strengt fra et avstamningsperspektiv, kong Roberts rettmessige arvtaker. Imidlertid har han helliget seg på Dragonstone, en øy utenfor kysten av Westeros i det smale hav de siste årene. Han har alliert seg med en rødprestinne av R'hllor og bygger en betydelig styrke med den hensikt å storme King's Landing og ta Iron Throne for seg selv. I mellomtiden planlegger Balon og sønnen Theon, tidligere avdeling (les: fanget) av Ned Stark, en invasjon av nordområdene - landene som Robb Stark nå er konge over.

Se denne forhåndsvisningsvideoen for sesong 2:

Sesong 2 Tease: Nowhere to Hide

Grav dypere i Game of Thrones

Hvis du ble fascinert av sesong 1 og vil grave dypere ned i kysten av Westeros eller er interessert i å studere ytterligere A Song of Ice and Fire og Game of Thrones, er Martins fantasyromaner det beste alternativet. TV-showet lar ikke være mye ute, men det er definitivt mer til historien enn du ser på skjermen.

Det er også en massiv liste over beslektede bøker og varer som kan bli funnet med et raskt Amazon-søk, inkludert Game of Thrones and Philosophy (som er en del av serien Popular Culture and Philosophy jeg har dekket før for World of Warcraft og Star Trek ), en grafisk roman, og til og med en parodibok.

Hvis du vil uttrykke at du er en fan av showet, kan du sjekke HBO-nettstedets samling av Game of Thrones-bakgrunnsbilder.

Synes du Game of Thrones er det beste showet på TV?

Har du lest noen av bøkene i A Song of Ice and Fire- serien? I så fall, leste du bøkene før showet, eller inspirerte HBO-serien deg til å lese bøkene? Synes du Game of Thrones er det beste showet på TV?

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com