Gadget geek's guide for bedre tailgating

Tro det eller ei, det er techno geeks som også elsker fotball, men spørsmålet for disse nerdene fra to verdener gjenstår: Hvordan skreddersyr jeg geek-stil? Svaret ligger i varene nedenfor.

Akk, den USB-drevne elektriske grillen er fortsatt, men en spøk fra ThinkGeek April Fool, så kort av en farlig uortodoks sakmod, må du ty til god, gammeldags forbrenning for å røre litt pattedyr på stadionens parkeringsplass.

Det betyr ikke at du ikke kan geekifisere BBQ-verktøyet ditt. Du kan grille opp noen utenkelig gode pølser og brats - og muligens hevne farens død ved hendene på den sekefingrede mannen - ved hjelp av dette grillfestet sverd (også praktisk når fans av motstanderlaget får litt munnete). Hvis det slår deg som litt aggressiv, kan du tone utseendet med et nerdete forkle, inkludert den stealth-geek-favoritten The Spice Must Flow. Husk at frykt er tankemorderen, men natrium er et nært sekund, så gå lett på saltet.

Så hva er det på menyen? Du kan referere til hvilken som helst av flere franchisespesifikke kokebøker for å generere noen innvendige vitser som kan spises - inkludert Star Wars og Star Trek - men hvis du virkelig ønsker å sette muggene på høy alarm, er det bare å notere dine egne hjemmebryggespesialiteter i " To Serve Man " matlagingsdagbok. Bonuspoeng hvis du faktisk koder ut en oppskrift på tørr-gni svinebrett i Kanamit-skript.

Når det er på tide å servere dine storkede vittles, har du to alternativer for redskaper: gamle skolegangs smidde fantasgaffler, kniver og skjeer, eller den alt-i-ett futuristiske enkelheten til en Starfleet-utgave titan spork. For å være mest respekt for alles unike kostholdsrestriksjoner og fandom-tradisjoner, foreslår vi at du tilbyr begge deler.

Så hva med dessert? Vel, la oss se: du har ild, du har et stekeutstyr, alt du trenger er noen vanlige graham-kjeks, og en pose eller tre av koffeinholdige sjokolademarshmallows, og du har mange ting som pakker mer stimulantstans enn en hadouken i ansiktet.

Selvfølgelig skjer skreddersøm ofte ute om vinteren, noe som er flott for overklokkingsprosessorer og elendig for å beholde følelsen i skrivefingrene. Heldigvis kan du holde deg koselig og varm med lyset på den bærbare datamaskinen ved hjelp av et USB-oppvarmet teppe og, for de av dere som ikke bruker en inndataenhet aktivt, toastformede USB-håndvarmere. Det siste kan undergrave den aggro-swaggeren av BBQ-sverdet, men det er en liten pris å betale for å kunne bevege fingrene dine nok til å velge den perfekte sikkerhetskopierte enden i poeng-per-touchdown-pengene-ligaen.

Dette er de beste nerdesentriske teknikkleketøyene til bakluken vi kunne finne. Vet du om noen bedre eller om de du ønsker eksisterte? Kast inn ekstrapoengene i kommentarfeltet.

Bilder er høflighet av ThinkGeek

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com