Fremtidig iPhone-konsept: Lasertastatur og holografisk skjerm

En av de beste måtene å vite plattformen din har gjort det på er når du ser brukere begynne å injisere sin egen kreativitet i den. Det er klart den vanligste indikatoren er når mange programmerere begynner å utvikle apper og tilleggsprogrammer. Men den andre store tingen å se på er tilbakemeldinger fra brukere om hvordan de ser fremtidens bane for produktet.

Selv om det ikke egentlig er et spørsmål at Apple iPhone har gjort det som en plattform, var noe av lidenskapen og høye forventninger til fremtidig utvikling av produktet på full skjerm nylig da et 3D-animasjonsselskap kalt Aatma Studio skapte det det omtales som konseptdesign for iPhone 5.

Mens konseptene som Aatma viser frem i videoen på ett minutt definitivt ikke kommer til å vises i iPhone 5 - som forventes å bli lansert i oktober - er det noen overbevisende ideer som kan vises i iPhone og andre smarttelefoner i løpet av de neste 3-5 årene.

De mest interessante tingene som Aatma utforsker er ideene til en holografisk skjerm projisert i luften fra iPhone og et lasertastatur projisert på en bordplate fra iPhone. Interessant nok viser videoen teser to ideer hver for seg, men hvis du setter dem sammen så kan du se hvor smarttelefonen blir en full PC-erstatning (et konsept jeg har snakket om igjen nylig).

Aatma-administrerende direktør Pramod Modi Shantharam sa: "Vi i Aatma er enorme fans av iPhone og venter spent på utgivelsen av iPhone 5. I mellomtiden, når vi bringer iPhone 5 genererer, følte vi det er et godt tidspunkt å lansere et slikt konsept som dette, og viser frem vår visjon om viktige funksjoner i en iPhone 5 eller påfølgende modeller kan ha i fremtiden. "

Hvem vet om Apple vil hente på disse ideene, men hvis de ikke gjør det, kan andre smarttelefonprodusenter sikkert gjøre det.

Her er videoen:

Hva tror du? Vil du bruke en smarttelefon med et holografisk display og projisert tastatur? Kunne ergonomien fungere? Kan du holografiske eksperter der ute kime inn og fortelle oss hvor mulig dette ville være og hvordan tidsrammen kan se ut?

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com