Gratis CRM småbedriftsverktøy som øker effektiviteten

Et av de viktigste aspektene ved virksomheten er kundeforhold. Det er tross alt kunder som lyser.

Hvis den lille bedriften din leter etter en måte å gjøre forholdet til kundene enda bedre på, kan du se på disse gratis CRM-verktøyene (Customer Relationship Management). Noen av verktøyene ligger i skyen, og noen av verktøyene krever at du installerer dem på din egen maskinvare, men alle fire vil gjøre en god jobb med å holde virksomheten din jevn og mer effektiv.

1: Zoho CRM

Zoho CRM ( figur A ) er mitt go-to-verktøy for å styre kundeforhold. Med Zoho CRM kan du håndtere alle dine CRM-behov, som inkluderer:
  • kundebehandling
  • den daglige automatiseringen av virksomheten
  • knytte sosiale profiler til kunder
  • salg sporing
  • koble til ved hjelp av mobilapper
  • enkelt kommunisere med kundene
  • integrer CRM med andre Zoho-verktøy

Mange små bedrifter vil sette pris på at det ikke er noen installasjon - Zoho er rent skybasert verktøy. Dette betyr at du ikke trenger å betale for maskinvare- eller server- eller programvarevedlikehold. Så lenge du har en nettleser eller en mobilapp, kan du komme deg til Zoho CRM-verktøyet.

Advarsel: Zoho CRM Free-kontoen er begrenset til tre brukere. For en veldig liten butikk er det greit, og til og med noen mellomstore butikker kan kanskje slippe unna med bare tre brukere. Men når du har noe behov over brukernummeret, må du begynne å se på premiumkontoer. Zoho CRM Standard-kontoen er $ 12 USD per måned, og jeg tror fordelene du får fra Zoho CRM er vel verdt den nominelle kostnaden. Få mer informasjon om Zoho CRM-priser og alle fire utgavene. Figur A

Zoho CRM (Klikk på bildet for å forstørre.)

2: openCRX

openCRX ( figur B ) er det gratis CRM-verktøyet hvis du trenger å administrere hele virksomheten koordinering av salgsgenerering / oppfyllelse, markedsføring og serviceaktiviteter til kunder / partnere / leverandører / formidlere. openCRX inkluderer gruppevare, kontoadministrasjon, produkt- og prisstyring, salgspipeline, avansert aktivitetsstyring, sporing av problemer og mer. Men tror ikke openCRX bare er designet for større selskaper.

openCRX er en ekte åpen kildekode, nettleserbasert verktøy og er plattformuavhengig. På grunn av open source-art er openCRX ideell for SMB-er. De eneste kravene er at serveren din kjører Apache Tomcat og et av de viktigste databasestyringssystemene (MySQL, HSQLDB, PostgreSQL, Microsoft SQL, Oracle eller IBM DB2).

En veldig fin funksjon i gruppevarekomponenten er at den har AirSync, en drop-in erstatning for ActiveSync som lar deg koble til alle ActiveSync-klienter som iPhone eller Android-enheter. Du kan også kjøpe betalt støtte ved hjelp av et av openCRX-tilknyttede selskaper.

Figur B

openCRX (Klikk på bildet for å forstørre.)

3: CiviCRM

CiviCRM ( figur C ) er et av de kraftigste åpen kildekodeverktøyene som er tilgjengelige for virksomheter som fokuserer på samfunns-, frivillighets- eller samfunnsdrevet innsats. CiviCRM er spesielt ideell for planlegging og styring av arrangementer. Dette nettbaserte verktøyet tilbyr: medlemsstyring (inkludert medlemstilgang og regler), tilpassbar online registrering og fornyelse, appellkampanjer for medlemskap og mer. Advarsel: CiviCRM fungerer på toppen av et eksisterende CMS-verktøy; du kan installere CiviCRM i Drupal, Joomla !, eller WordPress-plattformen. CiviCRM krever PHP5.3.x og MySQL 5.1.x.

Testkjør CiviCRM-demoen, på toppen av forskjellige plattformer, fra Demosiden.

Figur C
CiviCRM (Klikk på bildet for å forstørre.)

4: Zurmo

Zurmo ( figur D ) er utpekt som den gamified, sosiale og mobile CRM-plattformen. "Gamified" betyr at Zurmo belønner sluttbrukere med score, merker, prestasjoner og statuser. Denne "gamificationen" kan skape et konkurransedyktig miljø som kan øke produktiviteten i CRM.

Zurmo tilbyr et ganske standard funksjonssett: kontakt / aktivitetsstyring, sporing av avtaler, rapportering, arbeidsflyt og kampanjeadministrasjon, og det fungerer med de fleste mobile plattformer.

Programvarekravene for en Zurmo-installasjon er: Apache (> = 2.2.1 eller IIS> = 5.0.0) og MySQL Server (> = 5.1). Denne programvaren anbefales, men valgfri: Apache mod_deflate og Memcached.

For å få et bedre inntrykk av hva Zurmo CRM har å tilby, kan du prøve denne Live Demo. Demo-legitimasjon er Administrasjonspanel: Brukernavn: super og Passord: super. Standard bruker: Brukernavn: jim og Passord: jim.

( Figur D )
Zurmo (Klikk på bildet for å forstørre.)

Nyhetsbrev om innovasjon

Vær kjent med smarte byer, AI, Internet of Things, VR, AR, robotikk, droner, autonom kjøring og mer av de kuleste teknologiske nyvinningene. Leveres onsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com