Fire praktiske prosjektbruk for Cohuman

I mitt TechRepublic-innlegg om tre prosjektverktøy som rocker, fremhevet jeg gratis verktøy som PM-er kan bruke til små til mellomstore prosjekter. Etter å ha jobbet med et av disse verktøyene, Mindjets Cohuman, fant jeg fire praktiske prosjektapplikasjoner for plattformen for sosialt samarbeid.

1: Utvikling av programvareutvikling sprint eller iterasjon

Cohuman støtter Agile programvareutvikling samt prosjektstyring av oppgavelister. Hvert Agile-prosjektteam kan etablere sprint-etterslepet og utvikle en egen sprintplan med alle oppgavene som trengs for å levere sprint-målet. Et eget prosjekt kan opprettes for å administrere produktets etterslep, og når brukerhistorier blir prioritert, kan de legges til spesifikke sprints. Ved å bruke Cohumans oppgavefølgende funksjon, kan både "griser og kyllinger" følge oppgaveutviklingen uten enda et statusmøte ( figur A ). Figur A

Sprintplanlegging (Klikk på bildet for å forstørre.)

2: Arrangementsplanlegging

Hvis du noen gang har prøvd å planlegge en firmaarrangement, et seminar eller en sosial begivenhet på tvers av flere personer, vet du hvor mye e-post du vil motta når du koordinerer alt fra gjesteforelesere til valg av forrett. I stedet for å drukne i e-postboksen, er det en enklere og bedre måte å jobbe på å bruke Cohuman for å styre prosjektet og samarbeide på tvers av arrangementplanleggere. Oppgaver tildeles enkelt og kommentarer integreres i de tildelte oppgavene. Arrangementsplanleggingsgruppen kan bruke Cohuman's Posts-funksjonen til å diskutere det siste oppvarmede emnet for å enten servere hvitløks reke-forrett eller kjøttpålegg.

Figur B

Arrangementsplanlegging (Klikk på bildet for å forstørre.)

3: Administrere virtuelle assistenter og outsourcede prosjekter

Konseptet med outsourcing er utbredt i virksomhetsorganisasjoner; Imidlertid kan mindre organisasjoner være motvillige til å sette ut arbeid til andre team på grunn av tillitsproblemer og manglende synlighet. Med Cohuman støttes tillit, samarbeid og synlighet med oppgavetransparens og kommunikasjon på tvers av verktøyet.

Hvis du ansetter en frilansarbeider fra populære nettsteder som oDesk, ELance eller Guru, vil Cohuman hjelpe deg med å spore og overvåke fremdriften. Mange av disse outsourcing-nettstedene gir et prosjektarbeidsområde for å stille spørsmål og sende filer; Cohuman gjør samarbeidsprosessen mye enklere ved å bringe en mye mer sosial følelse til prosjektsamarbeid på tvers av virtuelle team.

Figur C

Administrere virtuelle assistenter (Klikk på bildet for å forstørre.)

4: Planlegging av blogg og redaksjonell kalender

Med den eksplosive veksten av blogging og digitale medier som erstatter døde trær, trenger redaktører og forfattere fortsatt et verktøy for å administrere sine redaksjonelle kalendere, utføre artikkelundersøkelser og planlegge publiseringsdatoer. Med Cohuman kan redaktører lage et Article Ideas-prosjekt med artikkelspørsmål, nye artikkelideer og redaksjonelle emner. Når et sett med artikler er godkjent for skriving og publisering, kan artiklene flyttes til et aktivt blogginnholdsprosjekt hvor forfattere får tildelt målpublikasjonsdatoer.

Figur D

Blogg og redaksjonell kalenderplanlegging (Klikk på bildet for å forstørre.)

Sammendrag

I disse eksemplene opprettet jeg flere prosjekter innenfor den samme Cohuman-kontoen. Hvis jeg jobbet med alle disse prosjektene samtidig, kunne jeg prioritere hver oppgave i mitt eget personlige oppgavevisning. Basert på arbeidsmengde og prioritering, ville alle de andre prosjektene tilpasse seg deretter.

Jeg kan også se andre brukeres oppgaver på alle prosjektene som vi jobber med sammen. Oppgavens gjennomsiktighet hjelper alle å være fokuserte og informerte når de skriver et blogginnlegg, leverer en brukerhistorie i en sprint, planlegger selskapets høytidsfest eller bare administrerer en stadig voksende oppgaveliste.

Prøv Cohuman, og la TechRepublic-samfunnet få vite hva du synes om det. Hvis du allerede bruker Cohuman og kjenner til andre praktiske prosjektapplikasjoner for plattformen, kan du fortelle oss om dem i diskusjonen.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com