Fire open source SMB-sentriske styringssystemer for menneskelige ressurser

Med riktig programvare kan du gjøre menneskelige ressursaspekter av din lille bedrift til en oljet og effektiv maskin. I stedet for å krympe for å huske hvor mye ferietid en ansatt har tatt, kan du bare åpne HRM-løsningen din. Trenger du å samle inn og gruve data for ansattes resultatrapporter? HRM-plattformen din har den klar for deg også.

Jeg fant fire fremragende programvaretitler som ikke vil koste deg en krone, men som vil tilby alle funksjoner du trenger for å holde HR-avdelingen din jevn.

1: SimpleHRM

SimpleHRM ( figur A ) tilbyr en åpen kildekode-versjon av sin profesjonelle plattform. Denne versjonen tilbyr tidsstyring, og den kan installeres på enten en WAMP (Windows Apache MySQL PHP) eller LAMP (Linux Apache MySQL PHP) server.

Når den er installert, tilbyr SimpleHRM alle funksjoner du trenger for å styrke din HRM-avdeling: informasjon om ansatte, permisjonsstyring, reiseledelse, kostnadsstyring, fordelsstyring og oppgaverapportering. SimpleHRM lar deg tildele en CV til en ansatt og definere valgbarhet for rehire. Hver hovedmodul tilbyr rikelig med granulær kontroll, og brukergrensesnittet er godt lagt ut.

Installasjonen krever at Apache omskriver modulen er installert og aktivert (trinnene for dette vil variere, avhengig av plattform), og du må opprette MySQL-databasen før installasjonen. Utenom det er installasjonen for SimpleHRM så enkel som å laste ned filen og pakke den ut i dokumentroten din, peke nettleseren din til den nyopprettede mappen (dvs. http: // ADDRESS_TO_SERVER / SIMPLE_HRM_FOLDER), og gå gjennom den nettbaserte installasjon.

Figur A


SimpleHRM

2: OrangeHRM

OrangeHRM ( figur B ) er et kraftverk menneskelige ressurser verktøy som enhver liten eller mellomstor bedrift kan dra nytte av å bruke. Med OrangeHRM har du alternativer: Du kan laste ned og installere systemet på din egen maskinvare, eller du kan kjøpe en hostet løsning. For å få priser på den hostede løsningen, må du kontakte dem fra siden deres Be om prisoverslag.

OrangeHRM funksjoner inkluderer: fullt modulbasert, addons (f.eks fordeler, ansattes selvbetjening, opplæring, budsjett, jobb og lønn historie, etc.) for kjøp, alle standard HR-funksjoner (ansatte, permisjon, ytelser, ytelse, etc.), og mer.

Installasjonen er ganske rett frem. Med et selvutpakkende Windows-installasjonsprogram eller fullkildeanlegg for Windows, Mac og Linux, kan du få OrangeHRM i gang på nesten alle plattformer. Hvis du ikke har maskinvaren eller ferdighetene til å sette opp Orange på stedet, kan du be om et pristilbud på en vert forekomst av OrangeHRM. Du kan også kjøpe støtteplaner og tilpasninger.

Figur B


OrangeHRM

3: VeipunktHR

WaypointHR ( figur C ) er HR-programvaren for alle små eller mellomstore selskaper som leter etter en plattform som nesten enhver bruker, uansett hvilket erfaringsnivå de kan bruke. WaypointHR kan administrere medarbeidersdata, som inkluderer:

  • Personlige opplysninger
  • Ferie / syke- / fraværshistorie
  • Informasjon om ansettelse / kontrakt / jobb / lønn
  • Disiplin- og klageposter
  • Prestasjonsvurderinger
  • Avslutt intervjuer og avslutning
  • En femtrinns veiviser for ansatte
  • Eksporter rapporter til PDF
  • Flerlags anleggslagdeling

WaypointHR tilbyr også et aktivt online supportforum, et dedikert supportnettsted (som inkluderer utviklerstøtte), samt en on-demand-løsning (for de som ikke vil bry deg om installasjonen av WaypointHR på en lokal maskin). For å få et pristilbud på on-demand-løsningen, besøk denne siden, fyll ut spørreskjemaet og vent til å høre fra WaypointHR.

Figur C


WaypointHR

4: is Hrm

iCE Hrm ( figur D ) er en annen modulær HR-løsning som tilbyr en lokal installasjon eller en skybasert løsning. Som med alle de andre løsningene er iCE Hrm lokal installasjon gratis, og for å få et pristilbud på en hostet løsning, kan du gå til kontaktsiden for iCE Hrm hostet løsning.

ICE Hrm-plattformen fokuserer på det viktigste i HRM: informasjon om ansatte, permisjonstyring og tidssporing. Et unikt trekk ved iCE Hrm er det regelbaserte permisjonsstyringsverktøyet, som delegerer permisjonsledelse til tilsvarende veiledere.

ICE Hrm-plattformen tilbyr et utrolig brukervennlig grensesnitt, så det er ingen grunn til bekymring for at sluttbrukere som ikke er like datamaskinkyndige, har problemer med å komme opp i fart med systemet. ICE Hrm-plattformen bruker også en mindre kodebase enn de fleste (den er skrevet i JavaScript og PHP), noe som betyr at alle med ferdighetene lett kan utvide plattformen slik at de passer spesielt til deres behov.

Figur D


is Hrm

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com