Fire gratis eksterne verktøy for ekstern møte som leverer

Møter kan være bane for alles eksistens, spesielt når du ikke er fysisk til stede for saksgangen. Men bare fordi du ikke fysisk kan delta på møtet, betyr ikke det at du ikke kan delta i møtet.

Hvis du søker på "online møte" med din favoritt søkemotor, vil du finne mange mulige verktøy som kan hjelpe deg med å sette opp og lage et online møte som eksterne brukere kan delta på. Noen av disse applikasjonene er faktisk ganske gode; Imidlertid har mange av disse verktøyene en avgift knyttet til dem. Men når du vil sette opp et improvisert møte eller bare trenger et sporadisk nettmøte, vil du kanskje ikke betale for tjenesten.

På søket etter pålitelige og gratis verktøy for online møter fant jeg fire som faktisk er veldig brukbare for omtrent alle tilfeller: for fullstendige møter, for instruksjon eller til og med for støtte. I denne artikkelen skal jeg trekke frem hvert av disse gratis alternativene og til slutt peke på det som fremstår som en klar favoritt.

Dette blogginnlegget er også tilgjengelig som et TechRepublic Photo Gallery og TechRepublic nedlasting.

Mikago

Mikago er et skjermdelingsapplikasjon som lar deg enkelt invitere brukere til skrivebordet der du kan tavle, dele, planlegge, spille inn, spille av, overføre filer, kopiere / lime, pause og mye mer.

Jeg syntes dette spesielle verktøyet var bra for møter som fokuserer på PC-en, bruken eller applikasjonen. Tavlefunksjonen til Mikago tegner direkte på skrivebordet, i stedet for å bruke en tavle for applikasjonen for oppgaven. Du kan også velge hvilke applikasjoner du vil at deltakerne skal kunne se eller ikke se. Dette er en av funksjonene som er unike for Mikago, og lar en programleder åpne applikasjoner utenfor presentasjonens rammer uten at brukeren ser dem.

Mikago krever installasjon av et program som vil ligge i systemstatusfeltet. Dette lar deg raskt og enkelt starte og stoppe møter rett fra skrivebordet.

Mikago er virkelig best egnet til treningsformål.

Vyew

Vyew er sannsynligvis det kraftigste av disse verktøyene. Brukere av Vyew vil synes det gjør en bedre jobb å levere standardverktøyene og oppgavene til standardmøter. Inkludert med gratisversjonen av Vyew er fem møterom, VOIP, tavler, stasjonær deling, presentasjon av opplasting, samarbeid, webkamera, kontroll av brukertillatelse, brukerinvitasjon, privat / offentlig chat, og mye mer.

Den eneste ulempen med gratisversjonen (foruten begrensningen på fem rom) er manglende evne til å spille inn og spille av. Men med den utrolige mengden funksjoner, bør du finne den begrensningen som en ettertanke. Vyew har også glede av et av de beste brukergrensesnittene for alle testede verktøy. Selv om det er mange funksjoner i denne møteressursen, er læringskurven veldig grunt.

Vyew er bra for møter, samarbeid, trening og mer.

WizIQ

WizIQ er et enestående innlegg på denne arenaen. Det som skiller seg ut med WizIQ er muligheten til å lage klasser som brukere kan bli med på. Skaperen kan ha flere klasser arrangert og lagret, så det er bare et spørsmål om å logge seg på, klikke på klassen du vil starte og legge til deltakere.

UI-en er veldig intuitiv, og funksjonslisten inkluderer tavle, chat, flere "klasser" som kan opprettes / sluttet seg til, VOIP, Webcam, sesjonsopptak, flere tavler og mye mer.

Den største undergangen for WizIQ er at alle deltagere også må registrere seg for produktet. Hvis du ikke registrerer deg, kan du ikke delta på møtet.

WizIQ er flott for lærere, elever og alle som trenger å administrere flere møter / klasser.

Yugma

Yugma er det eneste andre verktøyet i denne listen som faktisk installerer et program på systemet ditt (de tre andre kjøres fra nettbaserte vinduer). Med en gratis Yugma-konto kan du invitere opptil 20 deltagere til et møte. Du vil også ha til disposisjon en innebygd chat-klient (tilgjengelige offentlige og private chats) og Skype-integrasjon.

Gratisversjonen gir deg 15-dagers tilgang til alle de betalte funksjonene. Når prøveperioden er over, må du slå opp til en betalt versjon for å få mesteparten av funksjonene. For grunnleggende telekonferanser vil Yugma gjøre det i en klype, men bare den betalte versjonen har tavleverktøy. Selv om den er begrenset, kan gratisversjonen av Yugma tjene alle som trenger et veldig grunnleggende telekonferansemøte uten klokkene og fløytene til de andre verktøyene.

Yugma kan tjene alle som trenger et veldig grunnleggende telekonferansemøte uten klokkene og fløytene til de andre verktøyene.

Dommen

Som du kanskje forventer, boble både WizIQ og Vyew lett opp til toppen av denne listen som favoritter. Men fordi alle brukere må registrere seg hos WizIQ, må jeg overlevere mantelen til "best in race" for gratis eksterne møteapplikasjoner til Vyew. Ikke bare er dette verktøyet utrolig kraftig, det handler også om så brukervennlig som det kan være.

Er du enig? Har du kommet over et gratis online møteverktøy som kan toppe enten Vyew eller WizIQ? I så fall, hva vil du si gir det fordelen? Og hvilke funksjoner går glipp av alle disse? Mangler det noe i gratisversjonen (eller til og med betalte versjoner) som hindrer deg i å dra nytte av online møteverktøy? Del dine meninger med dine andre TechRepublic-lesere.

Hold deg oppdatert på de siste Microsoft Windows-tipsene og -triksene med TechRepublics Windows Desktop-nyhetsbrev, levert hver mandag og torsdag.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com