Å fikse ICS på Samsung Galaxy S II

Etter mye venting og fristbevegelser slapp Telstra endelig Android ICS til sine Samsung Galaxy S II-kunder i går. Men prosessen er ikke smertefri; her er de tingene jeg skulle ønske jeg visste før jeg ble oppe i går kveld og prøvde å få det til å fungere.

Screencap hjemmesidene dine

ICS-oppdateringen vil ikke ødelegge data som er lagret på enhetene dine, men den vil tømme hjemmesidene du har satt opp, og som inkluderer alle widgeter og applikasjoner, og erstatte den med Telstra crapware.

Hvis jeg hadde visst at det skulle skje, ville jeg ha skjermbilde de syv sidene mine slik at jeg raskt kunne gjenoppbygge dem etter oppdateringen. Slik det står, har jeg brukt hele morgenen på å prøve å huske hvilke apper og widgets som gikk dit - gjett at det er en god tid for en opprydding.

Flytt store apper til SD-kort

Jeg prøvde å installere over luften i går kveld, og etter å ha lastet ned oppdateringen og fått telefonen omstart til å installere, var alt jeg fikk en enkel feil som sa at den ikke kunne oppdatere firmware. Jeg mistenker at det var fordi telefonens interne lagring var full av apper. Min trang er basert på at Google Chrome nektet å installere i morges etter ICS-installasjonen, og klaget over mangel på plass.

Hvis du vil flytte apper raskt til SD-kortet, går du til Innstillinger> Programmer> Menyknapp> Sorter etter størrelse og klikker deretter på appen du vil flytte og trykker på Flytt til SD-kort-knappen.


Store apper som AIDE må flyttes.
(Skjermbilde av Chris Duckett / TechRepublic)

Du trenger flere hundre megabyte gratis (~ 300 MB). Jeg kan ikke teste dette, siden jeg allerede har oppdatert, men hvis du kan bestemme en bedre tilnærming av mengden ledig plass som trengs, kan du la det være i kommentarene nedenfor.

Få Swype tilbake på ICS

Ansvarsfraskrivelse: Jeg elsker Swype, og jeg hater å skrive i en spiss-tappy stil som alle andre gjør.

Heldigvis kan du få Swype tilbake ved å gå til beta.swype.com og registrere deg for betaen. Søt lettelse.

Fix den skriften

På telefonen min var den Touchwiz-baserte skriften dårlig; veldig dårlig.


Jeg ville ikke truffet mellomalternativet hvis jeg var deg.
(Skjermbilde av Chris Duckett / TechRepublic)

For å fikse dette, gå til Innstillinger> Skjerm> Fontstil> Standard. Dette vil sette skriften til Googles Roboto.

Det viser seg at etter at jeg gjorde dette, forsvant gjenstandene med Helveticas gjengivelse. Så ta gjerne tilbake til Helvetica hvis det er mer din greie.

Installer Google Chrome

Siden Google Chrome er begrenset til ICS, gå og installer appen for å se hva alt oppstyret handler om.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com