Fem YouTube-nedlastere som er verdt å se på

Hvis du noen gang har tatt deg tid til å sile gjennom hele rotet, oppdaget du sannsynligvis at det er mange skjulte perler begravd dypt inne på YouTube. Dessverre gir YouTube ikke et alternativ for å laste ned videoer, noe som kan være nyttig hvis du vil se dem når det ikke er noen Internett-tilkobling tilgjengelig (for eksempel på et fly). Heldigvis er det mange YouTube-nedlastere tilgjengelig.

Merk: Denne listen er også tilgjengelig som et fotogalleri.

1: Solid YouTube Downloader and Converter

Solid YouTube Downloader and Converter ( figur A ) lar deg laste ned YouTube-videoer og konvertere dem til en rekke formater, inkludert AVI, MP4, FLV og WMV.

Figur A

Solid YouTube Downloader og Converter

Selv om dette er et noe grunnleggende verktøy, er det to funksjoner jeg spesielt liker. For det første gir verktøyet deg muligheten til å spesifisere nedlastningskvaliteten. Dette er flott når du vil laste ned en HD-video. Den andre funksjonen jeg liker er at du kan gjøre en video om til en MP3. Dette kan være nyttig for å konvertere musikkvideoer til lydfiler. Bare sørg for å respektere alle opphavsrettigheter som kan finnes på innholdet.

Solid YouTube Downloader og Converter selger for $ 29, 95, men en gratis prøveversjon er tilgjengelig. Prøveversjonen er begrenset til å laste ned 50% av videoen.

2: YouTube Downloader (YTD Video Downloader)

YouTube Downloader ( figur B ) er et gratis verktøy for å laste ned videoer fra YouTube (samt fra en enorm liste over andre nettsteder). Som de fleste andre verktøy som er oppført i denne artikkelen, kan den konvertere nedlastede videoer til en rekke formater, inkludert MOV, MP4, 3GP, WMV, AVI og til og med MP3.

Figur B

YouTube nedlaster

Dette verktøyet ser ut til å fungere bra, og det er vanskelig å krangle med prislappen. Imidlertid stenger programvaren for nedlastningshastighetene og blokkerer automatisk konverteringsfunksjon med mindre du oppgraderer til Pro-versjonen, som koster 19, 90 dollar.

3: GetFLV

GetFLV ( figur C ) er et verktøy for å laste ned videoer ikke bare fra YouTube, men også fra en rekke andre nettsteder, for eksempel Hulu, MTV og Fox. (Igjen, vær forsiktig med å respektere opphavsrettigheter til video.)

Figur C

GetFLV

Én titt på grensesnittet, og du kan fortelle at GetFLV er en bedre løsning enn de andre verktøyene vi har sett på så langt. I tillegg til grunnleggende nedlastings- og konverteringsfunksjoner, inkluderer GetFLV et veldig velkomment FLV-reparasjonsverktøy. Programmet topper ting med et verktøy for å lage dine egne FLV-filer. GetFLV koster 59, 95 dollar, men du kan laste ned en gratis 14-dagers prøveperiode.

4: Gratis YouTube-nedlasting

Gratis YouTube Downloader ( figur D ) er et annet gratis verktøy for nedlasting og konvertering av YouTube-videoer. Dette verktøyet er ekstremt grunnleggende, men det føles ikke manglende hensyn.

Figur D

Gratis YouTube-nedlasting

Min eneste storfekjøtt med gratis YouTube Downloader er at installasjonsprosessen er litt forrædersk. Installasjonsprogrammet prøver gjentatte ganger å installere verktøylinjer, endre søkesiden osv. Du må virkelig være på tå for å forhindre å installere noe du ikke vil ha.

5: GetGo YouTube Downloader

GetGo YouTube Downloader ( figur E ) er et annet gratis verktøy for å laste ned YouTube-videoer. Grensesnittet for dette verktøyet er veldig grunnleggende. GetGo YouTube Downloader kan konvertere videoen til et hvilket som helst antall formater.

Figur E

GetGo YouTube Downloader

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com