Fem videokommunikasjonsapper

Du vet, tale-til-tale-kommunikasjon er bare så endimensjonal . I dag er det en enkel sak å legge til ansikter og uttrykk og bevegelser til dine digitale samtaler ved å bruke en av de mange videoappene som spenner over vårt datamaskin-mobile univers. Denne artikkelen tar en titt på fem videoapper du kan bruke på PC, Mac og en regnbue med mobile enheter.

Merk: Denne listen er også tilgjengelig som et fotogalleri.

1: Google+ Hangouts

Hvis du har en Google + -konto, kan du opprette en hangout der en eller flere av vennene dine kan bli med deg for en videochat ( figur A ). Det hele er enkelt å sette opp og bruke (men litt vanskelig å finne til å begynne med). Begynn med å gå til Google + -siden din. Klikk på Start en hangout i Hangouts-området på høyre side av skjermen. Spesifiser om du vil invitere alle i kretsene dine, eller om du vil invitere utvalgte personer, og klikk deretter på Hangout. Hvis det er midten av arbeidshverdagen og ingen av kontaktene dine spiller på Google+ (overraskelse, overraskelse), kan det hende du får en trist liten robot som forteller deg at hele stedet er tomt. Men du kan fremdeles sende en invitasjon eller to. Når disse logger seg på Google+, vil de få beskjed om at de hjertelig er blitt invitert til et hangout. Andre i kretsene dine kan også se at du henger på fordi det er pusset over hele Google+ siden din.

Figur A

Google+ Hangouts: Morsomt, rent og enkelt - når du har funnet ut hvordan du lager en.

2: Tango

Tango ( figur B ) er en populær videokommunikasjonsapp som ligner på tilnærming til Skype - gratis samtaler mellom mobile enheter eller mellom datamaskiner og telefoner, så lenge du har lastet ned og installert Tango. Jeg har en Windows Phone og lastet ned Tango, men dessverre kunne jeg ikke prøve ut videofunksjonen. Samtaler, visst. (Men jeg kan gjøre det på telefonen uansett, ikke sant?)

Figur B

Tango er en gratis videosamtalerapp du kan bruke på tvers av PCer og telefoner ... men ingen av kontaktene mine har oppdaget den ennå.

Du kan enkelt søke etter venner i kontaktlisten din som allerede har installert Tango eller sende invitasjoner til de du vil prøve appen sammen med deg. Du kan også endre Tango-innstillinger for å kontrollere når appen starter, se etter oppdateringer og administrere mikrofonen og kameraet du bruker. Ivrig etter å oppleve minst ett videosamtale, jeg lastet også ned Tango til PC-en min, og tenkte at jeg kunne ha videosamtaler med andre som har fremovervendt video på telefonene sine. Men ingen av kontaktene mine har prøvd Tango ennå, så jeg kunne ikke ringe noen til å teste den ut. Hva gir? Når alle prikkene kobles sammen litt bedre, vil jeg se frem til å sette Tango gjennom tempoene.

3: Skype

Skype ( figur C ) er nå blitt så populært at det er et verb i seg selv: "Vil du Skype senere? Denne appen er også tilgjengelig for datamaskiner og mobile enheter av alle slag. Du kan bruke Skype til å ringe alle som har det, hvor som helst i verden gratis. Og disse anropene kan være tale- eller videosamtaler, avhengig av om du har et webkamera eller en telefon med video praktisk.

Figur C

Hva kan du ikke gjøre med Skype? Videoen var ikke den beste kvaliteten, men den er bedre enn bare stemme.

Det er enkelt å ringe en Skype-videosamtale. Logg deg på Skype (hvis du ennå ikke har registrert deg, vil det ta fem eller seks minutter å legge inn informasjonen din og laste ned programvaren), åpne kontaktlisten din, klikke på navnet til personen du vil ringe (hvis han eller hun er online, kontaktoppføringen vil ha en grønn Skype-logo til venstre for navnet), og klikke på Video Call. Skype får tilkoblingen og personens ansikt vises i den øverste delen av samtalsskjermen. Ditt eget mindre krus vises i den nedre delen.

Du kan Skype til ditt hjertes innhold uten kostnader og ingen begrensninger. Skype har nylig introdusert et Facebook-videoanropsalternativ, slik at du kan bruke Skype fra Facebook ved å klikke på Ring-knappen øverst i profilen til en Facebook-venn. Hvis du vil kjøpe Skype Premium til 4, 99 dollar per måned, kan du videochatte med opptil 10 personer samtidig. Hvis du er fornøyd med gratisversjonen av Skype, er du begrenset til en-til-en videosamtaler. Hvor mange mennesker du stapper i rommet er selvfølgelig opp til deg!

4: AIM Video Chat

AIM (fra AOL) ser ut til å ha gjennomgått en stor ansiktsløftning nylig. Chattetjenesten søker nå å samle alle kontaktene dine fra en rekke steder (som Facebook og Twitter) og koordinere kommunikasjonen din på et enkelt å spore sted. For videokommunikasjon ved bruk av AIM-kontoen din ser det ut til å være en akseptabel tjeneste, selv om video ikke er det viktigste tilbudet.

Du kan starte en chat-økt og klikke på videokameraikonet for å åpne et videosamtale-vindu ( figur D ). Resten er ganske grei. En merkelig ting her er at både webkameraet og mikrofonen min var slått av som standard. Så hvis andre ikke kan se eller høre deg under videosamtalen, klikker du på Innstillinger og sørger for at både kameraet og mikrofonen er aktive.

Figur D

AIM Video Chat er ganske grei - en enkel ansikt til ansikt.

Du kan også bruke AIMs Video Chat-verktøy på nettet for å ha en rask videosamtale uten å logge deg på hvor som helst eller laste ned AIM-klienten til skrivebordet ditt. Det er ganske grunnleggende, men gjør susen når du vil ha et raskt ansikt til ansikt.

5: ooVoo

ooVoo er en annen populær video-, lyd- og tekst-app som lar deg holde kontakten med venner og familie ved å bruke din stasjonære datamaskin eller favorittmobilene dine. Du kan opprette en seksveis videochat, ringe mobiltelefoner eller fastlinjer, tekstchatte i en gruppe, dele skrivebordet ditt, ringe webvideosamtaler med andre som ikke en gang bruker ooVoo, og dele filer på opptil 25 MB. Alt gratis.

ooVoo gjør det ganske enkelt å installere og starte en videosamtale. Vær imidlertid varslet: Du vil bli oversvømmet av reklame. Mens jeg skrev dette avsnittet, hadde jeg faktisk en nysyner - sprengte allergier! - så vevsannonsen var strålende målrettet målrettet markedsføring ( figur E ). Hvis du ikke har noe imot de kontinuerlige roterende annonsene, har ooVoo en rekke funksjoner som innløser dem. Du kan legge til folk i samtalen mens du er på farten, endre skjermen, ta opp samtalen for senere og ta øyeblikksbilder av skjermen.

Figur E

ooVoo tilbyr en rekke interessante verktøy - hvis du kan komme forbi annonseringen.

Anbefaler videoapper

Hva er favorittappene dine for videokommunikasjon? Del anbefalingene dine med andre TechRepublic-medlemmer.

App of the Week Nyhetsbrev

Ikke kast bort enda et sekund på å søke etter IT- og forretningsapper - vi har deg dekket. Vår kjente App of the Week kan øke produktiviteten din, sikre deg e-post, spore karrieremål og mer. Leveres torsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com