Fem toppapper for administrasjon av varelager

Hvis du administrerer eller administrerer en virksomhet, er en av de viktigste oppgavene å spore inventar - enten det betyr maskinvare eller programvare eller produkter. Uten muligheten til å administrere dette varelageret, kan virksomheten mislykkes. Du må vite hvor varebeholdningen kommer fra, hvor mye du har, hvor den går, og hvordan du tjener på salg.

Styringen av varebeholdningen din bør knyttes direkte til forretningsstrømmen, helt fra grunnen av. Heldigvis er det nok av verktøy tilgjengelig som kan hjelpe med denne prosessen. Noen av dem er til og med gratis og / eller åpen kildekode. La oss ta en titt på fem verktøy som kan hjelpe deg med å spore og kontrollere varebeholdningen slik at virksomheten din kan bli mer effektiv, effektiv og lett administrert.

Merk: Denne listen er også tilgjengelig som et fotogalleri.

1: Openbravo

Openbravo ( figur A ) er et av de ledende open source ERP-verktøyene som er tilgjengelige. Innenfor Openbravo er et kraftig lagerverktøy som holder produktet flytende og knytter seg direkte til alle aspekter av ERP-løsningen. Ikke bare kan du administrere leverandørene dine, du kan spore hvor varebeholdningen beveger seg (mellom lager og / eller klienter / kunder) og mye mer. OpenBravo kan til og med hjelpe deg med å akselerere introduksjon av nytt produkt.

Figur A

Openbravo

2: vtiger

vtiger ( figur B ) er CRM-programvare som inkluderer en kraftig lagerkomponent designet for å håndtere fullstendig salgssyklusstyring. Både før- og ettermarkedsaktiviteter er innebygd i vtiger for å hjelpe deg med å bedre kontrollere og forstå flyten av produktet ditt. vtiger støtter lagerstyringsfunksjoner som prisbøker, salgspriser, innkjøpsordrer, salgsordrer og fakturaer.

Figur B

vtiger

3: PartKeepr

PartKeepr ( figur C ) er et nisjeverktøy for sporing og styring av inventar av elektroniske komponenter. Det er et mye mindre verktøy, og det inkluderer ikke full CRM eller ERP. Men det vil gjøre underverker for de av dere som ønsker å holde rede på elektroniske deler. Det er enkelt å installere (skrevet i PHP 5.3 og JavaScript) og bruker en database (MySQL).

Figur C

PartKeepr

4: inFlow

inFlow ( figur D ) er litt forskjellig fra de andre alternativene, i og med at det er et verktøy på klientsiden. Det er ingen nettbasert komponent, men det er en database. Selv om det ikke er et nettbasert verktøy, kan InFlow takle mer enn 10.000 lagerbeholdninger - alt fra en vanlig PC. Andre funksjoner inkluderer strekkodeskannerstøtte, flere måleenheter, flere lokasjoner / sub-lokasjoner, full produktbevegelseshistorie og muligheten til å sette sammen produkter fra materialregning, ta bestillinger fra kunder, håndtere avansert arbeidsflyt og faktura via e-post.

Figur D

tilsig

5: ABC Inventory

ABC Inventory ( figur E ) er en flott lagerløsning for små til mellomstore bedrifter. Det er en gratis undergruppe av Almyta Control System, det er en frittstående løsning som er ment å ta en enkelt PC og gjøre den om til din lagerstasjon. (Hvis du vil bruke flere maskiner for lagerbeholdning, bør du migrere til ACS-løsningen.)

Figur E

ABC Inventory

ABC kommer med flere moduler som støtter et stort antall funksjoner, inkludert flere selskaper, flere lager for et selskap, flere valutaer, automatisk oppdatering av valutakurser, tilpasninger av skjerm og rapport, konfigurasjoner av flere arbeidsstasjoner, flere logoer og mye mer.

Andre valg?

Riktig styring av varebeholdningen kan ikke bare føre virksomheten til et høyere effektivitetsnivå, det kan også sikre færre regnskapsfeil og mindre tap i både varelager og fortjeneste. Prøv en av disse gratis og / eller open source-løsningene. Jeg er ganske sikker på at en av dem vil gjøre susen.

Har du et gratis favorittverktøy som ikke laget denne listen? Del anbefalingene dine med andre medlemmer av TechRepublic.

App of the Week Nyhetsbrev

Ikke kast bort enda et sekund på å søke etter IT- og forretningsapper - vi har deg dekket. Vår kjente App of the Week kan øke produktiviteten din, sikre deg e-post, spore karrieremål og mer. Leveres torsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com