Fem verktøy for å forenkle styring av sosiale nettverk

Sosialt nettverk har blitt en uunngåelighet for bedrifter i alle størrelser. Uansett hvilket produkt eller din tjeneste, skader du deg selv hvis du ikke har tilstedeværelse på sosiale medier. Og når du vokser, gjør det også dine sosiale mediebehov. På et tidspunkt vil den sosiale tilstedeværelsen din bli vanskelig å administrere ved å bruke standardgrensesnittene. Du trenger nyere og kraftigere verktøy som er bedre egnet for oppgaven.

Jeg fant fem rimelige (eller gratis) verktøy som kan hjelpe deg med å styre din tilstedeværelse på sosiale medier. Med disse verktøyene kan du håndtere forskjellige oppgaver (noen tilbyr mer enn andre). Men det viktigste er evnen til å holde oversikt over sosiale kontoer så vel som dine følgere (og deres omtaler om deg eller ditt firma / produkt).

Merk: Denne listen er også tilgjengelig som et fotogalleri.

1: SocialBro

SocialBro ( figur A ) er tilgjengelig som en Google Chrome-utvidelse og som en desktop-app. Det lar deg bli ganske finkornet når du ser på Twitter-kontoene dine. SocialBro er et av favorittverktøyene mine, ganske enkelt fordi den tilbyr så mye informasjon og så mange muligheter med Twitter. Du kan søke i brukere og nøkkelord, lage spesifikke filtre, finne din beste tid til å twitre, overvåke hashtags, analysere konkurrenter og mye mer. Du må opprette en SocialBro-konto (gratis) og deretter gi utvidelsen tillatelse til å få tilgang til Twitter-dataene dine.

Figur A

SocialBro

2: TweetDeck

TweetDeck ( figur B ) tilbys som en Google Chrome-utvidelse, en stasjonær klient og mobilklienter (IOS og Android). Alle versjoner av verktøyet har de samme funksjonene. Med TweetDeck kan du tilpasse det du ser (ordne innmatingene slik at det vises slik du vil), planlegge tweets, overvåke ubegrensede kontoer, få varslingsvarsler for nye tweets, se forhåndsvisning av medier, håndtere listeadministrasjon og mye mer.

Figur B

TweetDeck

3: GroupTweet

GroupTweet ( figur C ) er et unikt verktøy som lar flere brukere legge ut på en enkelt Twitter-konto. Dette kan raskt lette byrden ved å styre en sosial tilstedeværelse på Twitter. Hver bruker som har tillatelse til å legge ut, vises i gruppekontoen - individuelle navn kan aktiveres eller deaktiveres. Du kan ha ubegrensede bidragsytere til en konto, og alle Twitter-klienter kan brukes med GroupTweet. For $ 4, 99 per måned (for Premium-kontoen) får du ekstra funksjoner som Tweet-moderasjon, planlagte tweets, prioriterte tweets og flere hashtag-betegnelser.

Figur C

GroupTweet

4: HootSuite

HootSuite ( figur D ) er et enestående verktøy for å overvåke merkevaren din. Fra et enkelt dashbord kan du administrere team, få tilpasset analyse, administrere meldinger, administrere flere kontoer (Twitter, Facebook, LinkedIn, Google+ og mer) og få Facebook-innsikt. Det er to planer: Gratis og Pro ($ 9.99 per måned). Sjekk ut funksjonsmatrisen for å se hvilken plan som tilbyr hvilken funksjon. Hvis du trenger mer, er det også en Enterprise-plan. (Kontakt HootSuite for mer informasjon.)

Figur E

HootSuite

5: Seesmisk

Seesmic ( figur E ) er et hendig verktøy som lar deg administrere Twitter- og Facebook-feedene dine. Du kan koble ikke bare til din viktigste Facebook-side, men hvilken som helst fan-side du administrerer. Si at du har en hovedselskapside med fansider for forskjellige tjenester eller avdelinger. Du kan enkelt legge inn bare de sidene du ønsker fra en enkel å bruke mobil- eller stasjonær klient. Seesmic åpner også for planlegging av tweets og oppdateringer.

Figur E

Seesmic

Andre valg?

Å administrere en tilstedeværelse på sosiale medier trenger ikke å være en overveldende oppgave. Ved hjelp av noen få brukervennlige verktøy kan selskapets tilstedeværelse på sosiale medier ikke bare styres, men det kan bli langt mer effektivt.

Har du et favorittverktøy for sosiale medier? Del anbefalingene dine med andre medlemmer av TechRepublic.

App of the Week Nyhetsbrev

Ikke kast bort enda et sekund på å søke etter IT- og forretningsapper - vi har deg dekket. Vår kjente App of the Week kan øke produktiviteten din, sikre deg e-post, spore karrieremål og mer. Leveres torsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com