Fem tips for å legge til sosiale medier til Outlook 2010

Er du på Facebook? Svarer du på Q & As? Hvis du er en del av et sosialt nettverk (eller flere), er sjansen stor for at du vil følge med venner og kolleger og dele det du jobber med. Med Outlook 2010 kan du bruke Microsoft Outlook Social Connector for å gjøre det rett fra innboksen.

1: Vis People-ruten

Outlook 2010 inneholder en ny komponent kalt People-ruten, som viser de forskjellige måtene du kobler til kontakter og kolleger. Når du for eksempel viser en e-postmelding fra en kollega, viser People-ruten filer du har sendt til og mottatt fra den personen, personens siste statusoppdatering, og om han eller hun er en venn på Facebook, LinkedIn, eller et annet nettsted for sosiale medier. Du viser People-ruten ved å klikke på fanen Vis, klikke på People Rute og klikke Normal.

2: Konfigurer kontoer på sosiale medier

For å fortelle Outlook 2010 hvilke sosiale mediekontoer du vil bruke, klikker du på People Rute-listen og velger Kontoinnstillinger. Skriv inn din e-postadresse og passord for nettstedet for sosiale medier, og klikk Alternativer for å kontrollere hva slags data som deles mellom Outlook og nettstedet. Du kan for eksempel velge om du vil laste ned kontaktene dine (venner og fans) fra nettstedet ditt for sosiale medier, og om du vil laste ned aktivitetsstrømmer og statusoppdateringer. Klikk OK og deretter Fullfør.

3: Kontroller oppdateringene du mottar

Avhengig av hvor produktive dine venner og kolleger er, kan du bekymre deg for at du vil motta et angrep på sosiale medier informasjon hver gang du sjekker e-post. For å kontrollere hvordan og når oppdateringer leveres, viser du Kontoinnstillinger og klikker Innstillinger-knappen. Du kan velge å bli bedt om før informasjon blir oppdatert, oppdateres automatisk eller aldri oppdateres (men hvorfor?). Du kan også fortelle Outlook når du vil slette innmatingsinformasjon slik at det ikke ballonerer størrelsen på innboksen.

4: Legg til sosiale mediekoblinger for venner

Når du har konfigurert sosiale mediekontoer, kan du enkelt legge til sosiale mediekoblinger fra venner og kolleger. Klikk på Legg til-knappen i People-panelet, og velg deretter den sosiale mediekontoen du vil legge til ( figur A ). Oppdateringene av kontaktinnleggene vises automatisk i Vis nye feedoppdateringer og RSS-artikler om denne personen-fanen (ja, det er ganske navn!).

Figur A

5: Tab det, baby

People Pane pakker mye informasjon på en liten plass. Bruk litt tid på å eksperimentere med de forskjellige fanene etter at du har satt opp sosiale mediekontoer. De forskjellige fanene samler faktisk forskjellige måter du har interaksert med personen som har sendt deg en e-postmelding og viser alt på et praktisk sted. Den øverste fanen viser en samling av alle slags interaksjoner du har hatt - e-postmeldinger, møteforespørsler, filer som er delt, og så videre. Den andre fanen handler om nyhetsstrøm og RSS (se figur B ). Den tredje fanen viser bare e-postmeldinger, den fjerde viser filvedlegg, den femte viser møter du har hatt med denne personen, og den sjette fanen viser bare statusoppdateringer. Ja, det er mye informasjon, men du vil helt sikkert føle at du følger med de siste nyhetene, selv om du sitter fast ved skrivebordet i ettermiddag.

Figur B

Katherine Murray er forfatteren av Microsoft Office 2010 Plain & Simple (Microsoft Press, 2010), Microsoft Word 2010 Plain & Simple (Microsoft Press, 2010) og Microsoft Word 2010 Inside Out (Microsoft Press, 2010). Du kan nå Katherine gjennom bloggen hennes, BlogOffice eller via e-post postbeskyttet


Sjekk ut fem tips ... nyhetsbrevet

Få en kortfattet oppsummering av løsninger og teknikker som vil gjøre IT-jobben din mer smidig. TechRepublics Five Tips-nyhetsbrev, levert hver tirsdag, gir deg øyeblikkelig tilgang til informasjonen du trenger. Registrer deg automatisk i dag.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com