Fem gratis webverktøy- og designverktøy

For den nybegynnede webdesigneren som ikke er helt sikker på om dette er den rette karriereveien, eller for den erfarne webprofesjonelle som ønsker å få økonomi, er det et mangfold av gratis verktøy der ute. Inspirert av en e-postforespørsel fra et TechRepublic-medlem, samlet jeg denne listen over noen få verktøy som har liten eller ingen tilknyttede kostnader annet enn de nødvendige komponentene for å kjøre Windows, Mac eller i noen tilfeller, Linux-operativsystemer, en Internett-tilkobling og en evne til å lære nye verktøy.

Merk: Denne listen er basert på en oppføring i Web Master-bloggen.

1: HTML-Kit

Du kan laste ned og installere HTML-kit på din PC uten kostnad. Du kan også dra nytte av diverse plugin-moduler for å forbedre funksjonene.

2: Komodo Edit

Av noen anses for å være den beste gratis XML-redigereren som er tilgjengelig i dag, kjører Komodo Edit på Windows, Mac og Linux og inneholder mange funksjoner for HTML- og CSS-utvikling og kodingsdesign. Den tilbyr også mange utvidelser, sammen med tillegg for språk og spesialtegn. Det er kanskje ikke den beste HTML-redigereren totalt sett, men den er på toppen av pakken for prisen. Du kan laste ned Komodo Edit fra ActiveState.

3: Første side

Første side leveres med mer enn 450 JavaScripts og syntakshøydepunkter for Perl, CSS, HTML, CF, ASP og SSI. Det lar deg lagre dine egne kodebiter i myCode Library.

( Redaktørens merknad: Vi har rapporter om at noen skannere til skadelig programvare rapporterer et problem med førstesiden. Vær forsiktig når du laster ned denne appen.)

4: KompoZer

KompoZer er en annen WYSIWYG webside-redigerer som kombinerer webforfatter med nettfilhåndtering. Designet for brukervennlighet, er det ideelt for ikke-tekniske brukere som er ukjente med HTML og koding. KompoZer kjører på Windows, Mac og Linux.

5: En dvanced Image Editor

Sammen med å lage og lage webdokumenter, trenger en god webutvikler å lære å administrere og manipulere bilder. Flere gratis online verktøy er tilgjengelige for redigering av bilder. Et godt valg er Aviarys Phoenix Advanced Image Editor.

Dette verktøyet kjører i nettleseren og tilbyr funksjonalitet og redigeringsfunksjoner som ligner på dyre desktop imaging-programvare. Det er en del av en gratis pakke med online verktøy som inkluderer skjermfangst, vektoredigerer, effekteredigerer, musikkskaper, lydredigerer, bildemarkering og fargeredigeringsverktøy. Skjermdumpen nedenfor er hentet fra videoopplæringen "Unzipping a pitty." Aviary tilbyr ganske mange tutorials for sine forskjellige verktøy.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com