Fem gratis erstatninger for Windows Explorer

Jeg må si at jeg ikke er tilhenger av Windows Utforsker som filbehandling. Når du bruker den for enkel filhåndtering, og den starter opp den gamle ikke responderende oppførselen, kan det være et mareritt av frustrasjon. Dette er vondt fordi Explorer er så sammenkoblet med så mange andre verktøy. Derfor stoler jeg ofte på en av de gratis erstatningene for standard Windows-filbehandler. Det er ganske mange. Her er de fem beste. Prøv disse, og mer sannsynlig vil du komme ut med en du liker.

Merk: Denne listen er også tilgjengelig som et fotogalleri.

1: CubicExplorer

CubicExplorer er et fint eksempel på hvordan du lager en fullverdig, men allikevel lett filbehandling for Windows. Denne spesielle filbehandleren tilbyr noen gode funksjoner: utforsking av faner, bokmerkefiler og mapper, søkefiltre, en innebygd tekstredigerer, forhåndsvisning av filer, gjennomsiktighetsnivåer for forskjellige programmer, temaer, snarveistøttestøtte, navigering av brødsmuler, sesjonssparing og mye mer. CubicExplorer er delt opp i tre paneler: Hovednavigasjonsvindu, Navigasjonstre og Filter / Forhåndsvisning / Dropstack-panel. Dropstack-panelet lar deg dra og slippe filer / mapper til grupper for midlertidig rask tilgang.

Figur A

2: Utforsker ++

Det jeg liker med Explorer ++ filbehandler er at det ikke er nødvendig å installere, slik at du kan kjøre den fra en flash-enhet. Du trenger ikke mer å stille opp med wonky Explorer på din maskin eller noen annen maskin. Pop dette verktøyet på en flash-stasjon og ha det med deg - du har en filbehandling som vil fungere når Explorer flasser ut. Explorer ++ funksjoner:

  • Fullstendig portabilitet
  • Bla gjennom surfing
  • Forhåndsvisninger i sanntid når filer velges
  • Snarveier som er enkle å huske
  • Tilpasselig brukergrensesnitt
  • Full dra-og-slipp-støtte
  • Avanserte filoperasjoner

Figur B

3: Xplorer2

Xplorer2 kommer i to smaker: gratis og ikke gratis. Gratisversjonen (kalt Lite-versjonen) har ikke alle funksjonene i den betalte versjonen (du vil mangle Advanced Searching og Customer Support), men er fremdeles en solid filbehandling. Du kan bla gjennom hele shell-navneområdet, forhåndsvise dokumenter / bilder / musikk / video, se side om side, filtrere ved hjelp av jokertegn, synkronisere mapper og få mer informasjon per fil / mappe enn du får med standard filbehandler.

Figur C

4: NexusFile

NexusFile bringer litt stil til Windows. Ikke bare er den skinnbar, den tilbyr også noen flotte innebygde funksjoner: surfing med flater, innebygd FTP, innebygd arkiv, avansert navn, Split / Join File og mye mer. NexusFile kan godt være en av de kraftigste Windows-filbehandlerne du vil komme over. Det eneste fallet er at grensesnittet kan ta litt tid for nye brukere å bli vant til. Men for alle som har brukt en typisk FTP-klient (eller en eldre filbehandling), vil læringskurven ikke være eksisterende.

Figur D

5: Q-Dir

Som nettstedet sier Advarsel: Når Q-Dir var, alltid Q-Dir !!! Om det gjelder deg vil avhenge av hva du vil ha fra en filbehandler. Hvis du vil ha en gal mengde grensesnittkontroll, kan Q-Dir være den perfekte passformen for deg. Q-Dir tilbyr et stort antall forhåndskonfigurerte visningsmuligheter for å tilfredsstille omtrent alle behov. Vil du ha fire ruter? Du har det! Det er tross alt det Q står for: firemannsrom. Du kan installere denne filbehandleren på harddisken din eller som en bærbar løsning. Det tilbyr forhåndsvisningsfiltre, dra og slipp, utklippstavle, eksportere til XLS / CVS / TST / HTML, skjermforstørrelse, fargefilter, uthevingsfilter og mye mer.

Figur E

Choices

Hvis det er en funksjon du alltid har ønsket deg i en filbehandling for Windows, eksisterer den sannsynligvis i et annet verktøy. De fem gratis alternativene vi har sett på her representerer et fint tverrsnitt av mulighetene.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com