Fem funksjonsrike nettlesere for Android-plattformen

Android-plattformen tilbyr sin egen innebygde nettleser, men den inkluderer ikke utvalg av funksjoner som er tilgjengelige med andre nettlesere - funksjoner mange brukere ønsker. Det er mange nettlesere der ute med funksjoner til overs. Men hvilken bør du velge? Bare fordi en nettleser har mange funksjoner, gjør den ikke den beste av de beste. Det tar en kombinasjon av funksjoner, ytelse og pålitelighet.

Her er min korte liste over beste nettlesere for Android-plattformen. Som du vil se, er standard nettleser blitt ekskludert fra vurdering.

1: Firefox

Det tok lang tid, men mobilversjonen av alles favoritt open source-nettleser kom endelig - og gutt er den fullpakket med varene. Firefox ( figur A ) har synkronisering av nettlesere, tilleggsprogrammer, faner, personas, innebygd deling, stedsbevisst surfing, ett-trykks bokmerker, Awesome Screen (lærer skrivevanene dine), integrering av flere søkemotorer, fullskjerm utsikt, og mye mer. Selv om Firefox ikke lastes like raskt som Chrome, gjør det sider raskt og gjør dem til perfeksjon.

Figur A

2: Dolphin

Dolphin ( figur B ) var slags Firefox for mobil før Firefox ankom. Dolphin var en av de første mobilnettleserne som begynte å tilby funksjonssett uhørt av andre nettlesere. Den tilbyr fremdeles noen gode funksjoner, samtidig som den har god ytelse. Funksjonene inkluderer tilleggsprogrammer, bevegelser, webzine, multi-touch-klypezoom, surfing med faner, sidefelt, hurtigvalg, smart adresselinje, bokmerke-mappe, brukeragent, temaer og flerspråklig støtte. Men det som er best med Dolphin, er at selv med alle funksjonene fungerer den like bra som en hvilken som helst mobil nettleser som er tilgjengelig.

Figur B

3: Skyfire

Skyfire ( figur C ) er en av de mer interessante nettleserne, og tilbyr funksjoner som flashvideo, bytte av brukeragent, Facebook QuickView, Peisfeedleser, Populære sider, Beslektede ideer, Skyfire OneTouch-søk, Facebook Like-knapp, Twitter-integrasjon, Sport, Nyheter og finans-knapper, Google Reader og tilpassbare Skybar (rullefelt). Mange vil se på Skyfire som en mobil nettleser for det sosiale nettverket.

Figur C

4: Opera

Opera ( figur D ) er fremdeles rundt, og det gir fortsatt en unik nettopplevelse. Det har alltid vært en av de hurtigst gjengivende nettleserne i tillegg til å tilby en av de mest funksjonsrike nettopplevelsene. Mobilversjonen kommer ikke på kort front. Opera tilbyr funksjoner som et mer mobilvennlig grensesnitt, klype-til-zoom og jevn panorering, synkronisere bokmerker, hurtigvalg og innebygd Twitter- og Facebook-støtte. En spesielt uvanlig funksjon er at spill og gratis apper kan lastes ned fra Opera Mobile Store (finnes i Opera Mobils hurtigvalg). Du vil merke to versjoner av Opera: Opera Mobile og Opera Mini. Gå til Opera Mobile for nettbrett og kraftigere enheter. For mindre og mindre kraftige telefoner, gå med Opera Mini.

Figur D

5: Miren

Miren ( figur E ) er en av de mindre kjente nettleserne, men det betyr ikke at det ikke er verdt å prøve. Det gjør en god jobb med å blande stasjonære funksjoner på mobile enheter. Den er rask, den tilbyr en solid liste over funksjoner, og den har et enestående, rent grensesnitt. Funksjonslisten inkluderer fanebladet nettleser med smart fullskjermmodus, navigasjon på toppen av nettstedet, smarte forslag, rask gjengivningshastighet, Flash-støtte, zoom med flere berøringer, knivhåndtering og bokmerkeimport / eksport. En av de fineste funksjonene er muligheten til å raskt hoppe frem og tilbake mellom fullskjerm- og vindusmodus.

Figur E

Mange valg

Fem nettlesere for en plattform - og det er bare å klø i overflaten. Hvis du vil ha en slankere nettopplevelse, kan du få det også. Men hvis du leter etter en mangfoldig funksjonsliste og solid ytelse, kan du prøve en av de ovennevnte nettleserne. Egentlig bør du prøve dem alle, fordi hver har noe unikt å tilby som kan være den beste matchen for dine behov og personlighet.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com