Fem effektive mobile fitness-apper

En smarttelefon er det perfekte kostholds- og treningshjelpemiddel. Du har alltid det med deg, slik at du raskt kan legge inn data uten å måtte ta med deg en matdagbok eller stole på minnet ditt på slutten av dagen. Dusinvis av helserelaterte smarttelefonapper er tilgjengelige, men her er noen få standouts som redaktørene og forfatterne våre har funnet spesielt nyttige.

1: MyFitnessPal

MyFitnessPal-appen er flott. Du setter den opp med din alder, høyde, vekt, normalt aktivitetsnivå og din målvekt (eller vekten du vil opprettholde), og den beregner basiskaloribehov. Deretter legger du inn maten du spiser hver dag, sammen med hjerte- og styrkeoppbyggingsøvelser du utfører, og appen gir deg en løpende sum av nettokaloriinntaket ditt og hvor mange du har igjen (eller har gått over).

Appen gir deg også en løpende fordeling av fett, kolesterol, natrium, kalium, karbohydrater, fiber, sukker, protein og forskjellige vitaminer. Dette gjør det enkelt å tilpasse spiseriet for å sikre at du får et balansert kosthold, ikke bare en lavkalent.

Du kan laste ned MyFitnessPal for Android, iPhone og BlackBerry. Det er gratis, men det inneholder reklame. Du kan også legge inn informasjon ved å bruke din stasjonære eller bærbare datamaskin via nettstedet MyFitnessPal. Informasjonen din blir synkronisert mellom nettstedet, telefonen din og andre enheter (for eksempel et Android-nettbrett).

2: RunKeeper

RunKeeper er en annen praktisk liten app - og den er ikke bare for løpere. Du kan velge mellom en rekke aktivitetstyper: løping, sykling, turgåing, svømming, fotturer, alpint, langrenn, elliptisk og flere til.

RunKeeper bruker GPS i telefonen din for å spore tid, avstand, hastighet og stigningstakt for å beregne kaloriene som er forbrent mer nøyaktig. Det gir deg også et fint kart over ruten din med milemarkører, slik at du kan se hvor du har vært. Hvis du vil, kan du dele ruten din med andre medlemmer av "gateteamet" - andre RunKeeper-brukere du la til, eller at tjenesten hentet fra Facebook-vennelisten eller e-postlisten. Du kan også se en liste over RunKeeper-brukere i nærheten (basert på GPS-informasjonen din).

RunKeeper lar deg konfigurere hvem som kan se hvilke deler av informasjonen din; for eksempel kan det være lurt å dele aktivitetssammendraget med alle, men la bare medlemmer av gatelaget ditt se rutekartet ditt. Du kan også sende treningsvarsler (som når du setter en ny personlig rekord) til din e-postadresse eller sosiale nettverk.

RunKeeper har apper for Android, iPhone, BlackBerry og Windows Phone 7. Den grunnleggende funksjonaliteten er gratis, selv om den krever registrering. Det er også et Elite-abonnement som koster $ 4.99 / måned eller $ 19.99 / år. Den lar deg komponere avanserte rapporter og kringkaste aktiviteter og løp live.

3: Måltidssnap

For de som ikke vil bli plaget med å legge inn navnene på maten i en database, gjør Meal Snap det enkelt å få et grovt estimat av kaloritallet ved å ta et bilde av måltidet ditt med smarttelefonens kamera. Meal Snap bruker bildet for å matche databasen (som inneholder omtrent en halv million matvarer) og sender deg deretter en rekke kalorier for matvaren du fotograferte. Det gir også annen ernæringsinformasjon, for eksempel proteiner, fett og karbohydrater.

Dette er ikke på langt nær så presis eller så nøyaktig som kalorietallet du får fra MyFitnessPal-databasen, siden sistnevnte er basert på målte porsjonsstørrelser. Det er imidlertid nyttig for å gi deg en grov ide om kaloritallet. MealSnap er bare tilgjengelig for iPhone, og den koster 2, 99 dollar.

4: Ernæringsmeny

Ernæringsmeny er en iPhone-app som fungerer som et mobilt kompendium av ernæringsdata. Den har kaloriinformasjon om vanlige matvarer (mer enn 92 000 matvarer) og måltider som serveres i de fleste store amerikanske restauranter (41 000 restaurantmenyelementer). Den har også informasjon om kaloribrenning for mange typer øvelser.

Ernæringsmeny lar deg spore dine daglige innvekter og gir en Food Score-kalkulator. Journalfunksjonene viser fremgangen din via daglige oppsummeringer, og du kan skrive notater og importere informasjonen til et regneark.

5: helseycloud

healthycloud sporer det hele - næring / kaloriinntak, blodtrykk, vekt og kroppsverdier, blodsukker, vanninntak, kolesterolresultater, blodlaboratorieresultater, kroppstemperatur og mer. Hvis du ikke vil spore all denne informasjonen, kan du velge hvilke elementer du vil spore.

Hold din iPhone hendig, og mens du snacks hele dagen eller tar lunsj, kan du spore inntaket. healthycloud er tilgjengelig for iPhone og iPad og koster 3, 99 dollar.

kilder

  • Mobilapper for å komme og holde deg i form
  • De 20 beste iPhone-appene fra 2011 for produktive geeks
  • De 20 mest nyttige Android-smarttelefonappene i 2011
  • Apper for utgifter, helsesporing og diagnostikk av nettverk

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com