Fem apper for VNC Remote Desktop Access på Windows

Enhver IT-representant eller systemadministrator som er verdt saltet sitt, er alltid så tilgjengelig som mulig, også utenfor stedet. Når det oppstår problemer, og du må trenge en klient gjennom et komplekst programvareproblem interaktivt eller feilsøke en ekstern server grafisk, og når en Telnet- eller SSH-økt ikke er tilstrekkelig, er det viktig å ha en VNC-klient tilgjengelig for å gi deg muligheten til å få tilgang til andre maskin over et intranett eller det vanlige Internett. Selvfølgelig antas det at du har en VNC-serverprosess som kjører på destinasjonsmaskinen på forhånd for å gjøre det lettere med riktig håndtrykk og tilkobling. Her er fem apper som vil fungere godt for tilkobling til en VNC-server eksternt.

Denne artikkelen er også tilgjengelig som et TechRepublic Screenshot Gallery.

Fem apper

1. VNC Viewer Plus

Selv om en betalt app med en prislapp på $ 99, 99, kan VNC Viewer Plus kanskje være verdt hver siste krone. I tillegg til myrens standard VNC-tilkoblingsevne, kan du også kommunisere med Intel-maskinvare, drevet av Advanced Management Technology, og bokstavelig talt gi deg full kontroll over en hel PC, kontra kontroll på operativsystemnivå alene med VNC.

2. TightVNC Viewer

Hvis du leter etter et eksternt skrivebordsverktøy med historikk for å sikkerhetskopiere det, er TightVNC absolutt verdt en titt. Med den eldre versjonen 1.3 som tilbys på nettstedet, kan serveren og visningsprogramvaren brukes på versjoner av Windows så langt tilbake som 95 og NT 4.0. Du kan også bruke JPEG-komprimering for å spare båndbredde og kutte ned på gjengivelsesforsinkelse for eksterne økter. Kildekoden er lisensiert under GPLv2 og er tilgjengelig som freeware.

3. TigerVNC

TigerVNC ble opprinnelig tenkt som en direkte videreføring av den uutgitte TightVNC v4-grenen, og ble et eget dyr som den var (ordspill ment) og leverer et mer moderne grensesnitt i konsert med forbedret sikkerhet og feilrettinger fra utviklingssiden. Bortsett fra det oppfører TigerVNC seg omtrent som prosjektet det skapte fra, og som et resultat er det også tilgjengelig under GPLv2 som freeware.

4. UltraVNC

Når det gjelder et eksternt skrivebordsverktøy som konsoliderer alle visningsalternativer rett ved fingertuppene, er UltraVNC ganske fin her. Før du springer inn i en økt, kan du velge mellom en serie forhåndsdefinerte innstillinger for tilkoblingskvalitet, slik at du kan hoppe rett i jobb uten å måtte tulle med innstillingsmenyen senere. Det er også en chatfunksjon der du kan sende tekstmeldinger over nettverket til destinasjonsmaskinen slik at andre kan se dem. UltraVNC er tilgjengelig gratis som donasjonsvare.

5. SmartCode Web VNC Viewer

Hvis du helst ikke vil ha med en dedikert programvare VNC-visningsklient, har SmartCode Solutions en ActiveX-drevet VNC-visning som fungerer mye som vanlige seere gjør, om enn med mindre funksjoner. Du er også begrenset til Internet Explorer 8 og oppover, på grunn av at ActiveX er påkrevd, og ikke noe mer allestedsnærværende som en Java-applet. Denne webtjenesten er gratis tilgjengelig.


© Copyright 2021 | pepebotifarra.com