Fem apper som holder meg ledet inn på tekniske problemer

Livet er travelt for oss alle. Selv når jeg navigerer i labyrinten av selvstendig næringsdrivende, er tid en dyrebar vare, og det er viktigere enn noen gang for meg å følge med på teknologiens verden. IT er et fartsfylt felt, og stagnasjon i en hvilken som helst periode eroderer raskt ferdigheter og potensial. Som sådan pleier jeg å bruke mye tid på å sørge for at jeg holder meg så aktuell som mulig på en så bred måte som mulig. Her er fem apper og tjenester jeg bruker for å oppnå dette målet.

1: Twitter

For meg er denne ingen hjerner. Twitter ( figur A ) gir meg det beste fra begge verdener: Jeg får høre kunngjøringer og kommentarer fra bedrifter med deres typiske markedsføringsspinn, men jeg får også høre nyheter fra noen av kommentatorene og bloggervennene jeg har valgt å følge. Jeg får begge sider av historien og kan alltid grave etter mer hvis jeg vil.

Som du vet er det omtrent 6, 2 milliarder måter å bruke Twitter på. Oftest bruker jeg Web-klienten, men bruker også Twitter-klienten til iPhone min.

Jeg vet at mange tror at Twitter bare er et leketøy, men jeg har funnet måter å gjøre det til en uvurderlig ressurs for meg, fra å følge med på nyhetene til å hjelpe meg med due diligence når jeg ser på nye løsninger.

Figur A

Twitter er min favoritt app for å holde på.

2: Pulsnyheter

Når jeg er på farten, går iPhone-en min dit jeg går. Jeg har også nylig skaffet meg en Android-enhet, men har ikke blitt like komfortabel med den ennå. På min iPhone har jeg kommet til å stole på Pulse News-appen for å holde meg oppdatert. Du kan se Pulse News-appen i figur B. Jeg har ikke utforsket alle funksjonene, for eksempel Google Reader-integrasjon, men jeg liker å kunne legge til nye nyhetskilder og bla opp og ned for å se forskjellige nyhetskilder og fra venstre til høyre for å se nye historier i hver kilde. Det er intuitivt, raskt og komplett.

Figur B

Pulsnyheter samler mange gode nettsteder til ett.

3: Outlook / e-post

Denne og den neste er kanskje kjedelig, men det er sant. Jeg stoler veldig på e-post for å holde seg oppdatert. Jeg abonnerer fortsatt på listeserver, og jeg gjennomgår de nye innleggene hver dag. Jeg har abonnert på Office 365 som min e-posttjenesteleverandør, så jeg bruker Outlook mye på både PC-en og Mac-maskinen min, så vel som på OWA for å lese posten min.

4: En nettleser

Igjen, en nettleser er en slags eldgamle måte å konsumere nyheter i denne nyutviklede tiden med sosiale medier. Barn i disse dager bruker ifonesene sine til å twitre om dette og det (ja, det var meningen at det skulle være en vits). Men når jeg søker noe ute, er det ingen bedre måte å gjøre det enn å bruke en nettleser. Alle som har forsket på nettet, kjenner og elsker nettlesere!

5: Mixtab

Jeg går frem og tilbake mellom Windows og Mac OS X omtrent i disse dager. Jeg foretrekker ikke nødvendigvis den ene fremfor den andre. Men når jeg er på den ene eller den andre siden, så styrer forskjellige apper dagen. På Mac OS X har jeg nylig oppdaget et gratis program som heter Mixtab ( figur C ). Det er mye som Pulse New på min iPhone, men større! I dette tilfellet fungerer Mixtab ved å legge til faner / miniatyrbilder (nyhetskilder) på skjermen. Du velger deretter en fane eller miniatyrbilde for å se de nye nyhetene for den kilden. Mixtab lager en iPad-versjon av appen deres også. Jeg har ikke sett på det ennå, men vil på et tidspunkt fremover.

Figur C

Mixtab er en fantastisk nyhetsaggregator for Mac OS X.

Hva med deg?

Hvilke apper eller tjenester bruker du for å holde deg oppdatert på alle tekniske ting?

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com