Fem apper å forberede seg til Microsoft-sertifiseringseksamener

Alle som har tatt en Microsoft-sertifiseringseksamen nylig, har sannsynligvis lagt merke til at eksamenene blir vanskeligere enn de pleide å være. Så å ha god prep-programvare kan gjøre forskjellen mellom bestått eller ikke bestått en eksamen. Dessverre er mye av eksamensforberedende programvaren som er tilgjengelig på Internett, mindre enn anerkjent. Det ville være tilfelle, jeg ville dele med deg fem søknader om eksamensforberedelse av kvalitet.

Merk: Denne listen er også tilgjengelig som et fotogalleri.

1: Transcender

Transcender er ganske mye bestefar til praksiseksamen programvare. Jeg kan faktisk huske at jeg brukte en Transcender-praksis for å forberede meg på en Exchange Server-eksamen tilbake på 1990-tallet. I dag er Transcenders kvalitet like god som den den gang.

Programvaren ( figur A ) tilbyr to hovedmodus for drift. Du kan velge en optimalisert eksamensopplevelse, som lar deg ta praksiseksamen på den måten du anser som mest nyttig. Eller du kan velge mellom flere forhåndsinnstilte eksamensopplevelser som er designet for å etterligne selve sertifiseringseksamen. I tillegg gir Transcender hundrevis av flash-kort som kan hjelpe deg med å forberede deg til eksamen.

Figur A

Transcender

2: TrainSignal

I motsetning til de andre leverandørene vi ser på her, produserer TrainSignal ( figur B ) ikke praksiseksamen. I stedet tilbyr det videobaserte treningsprodukter som dekker omtrent det samme materialet som en offisiell treningsklasse fra Microsoft.

Figur B

TrainSignal

TrainSignal tar en cookie cutter-tilnærming til sine treningsklasser, og den forrevne overholdelsen av videomalen kan fort bli irriterende. Likevel er det ingen som benekter at videoene i seg selv er godt utført og fulle av nyttig informasjon. Jeg har henvendt meg til TrainSignal ved mange anledninger for mine egne treningsbehov.

3: uCertify

uCertify ( figur C ) praksis praksis ser ut til å ha alle basene dekket. Men det som er mest imponerende med uCertify-praksisstestene, er det store antallet spørsmål. Mens en typisk Microsoft-sertifiseringseksamen vanligvis har rundt 60 spørsmål, inneholdt en av uCertify-eksamenene jeg så på 362 praksisspørsmål. Programvaren inkluderer også en kapittel for kapittel studieguide og en omfattende forklaring av alle eksamensbesvarelsene.

Figur C

uCertify

4: Passgarantert

Pass-Garantert ( figur D ) gir mulighet for en høy grad av tilpasning. Du kan konfigurere tidsgrensen for praksiseksamen, og du kan velge hvilke praksisspørsmål du vil svare på.

Figur D

Pass-Garantert

Min favorittfunksjon er muligheten til å randomisere svarvalgene for flervalgsspørsmål. Dette tvinger deg til å faktisk tenke på svaret i stedet for automatisk å velge B etter at du har sett spørsmålet et par ganger.

5: SelfTest

De nøyaktige tilbudene i SelfTest-appen varierer avhengig av eksamen du studerer for, men praksisprøven for eksamen 70-642 inkluderer 184 testspørsmål - omtrent tredoblet antall spørsmål som er gitt på selve eksamenen. Den praksisprøven inkluderer også 281 flash-kort.

SelfTest har en læringsmodus, som gir detaljerte forklaringer på de riktige svarene ( figur E ). Det er også en sertifiseringsmodus, som simulerer den faktiske sertifiseringseksamen. Sertifiseringsmodus gir ikke svar før eksamenen er fullført.

Figur E

Selv test

Andre gode valg?

Hvilken prep-programvare bruker du for å gjøre deg klar til Microsoft-sertifiseringseksamen? Del anbefalingene dine med andre medlemmer av TechRepublic.

App of the Week Nyhetsbrev

Ikke kast bort enda et sekund på å søke etter IT- og forretningsapper - vi har deg dekket. Vår kjente App of the Week kan øke produktiviteten din, sikre deg e-post, spore karrieremål og mer. Leveres torsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com