Fem apper for å møte utfordringene på Helpdesk

Å drive en IT-helpdesk er en skremmende oppgave, og feil programvare kan gjøre det enda vanskeligere. Disse appene kan bidra til å redusere problemer og forenkle driften.

Merk: Denne listen er også tilgjengelig som et fotogalleri.

1: SAManage

SAManage ( figur A ) er et online, on-demand ITIL helpdesk verktøy som gir eiendel og service management. Det er integrert med salesforce.com og Google Apps for Business. Den lar deg lage tilpassede arbeidsflyter, og den gir en helpdesk-portal for sluttbrukere. Prisene er konkurransedyktige med andre SaaS-alternativer, inkludert et attraktivt priset småbedriftsalternativ.

Figur A

SAManage

2: Spiceworks

Spiceworks ( figur B ) er et gratis system for lokal forvaltning og overvåking av IT-eiendeler i små til mellomstore bedriftsarealer. Selv om helpdeskfunksjonaliteten ikke er systemets hovedfokus, binder den fint sammen med resten av funksjonene for å produsere en fullt integrert pakke. Spiceworks har et stramt fokus på de mindre selskapene, og funksjonssettet gjenspeiler det.

Merk: Forfatteren har utført kontraktsarbeid for Spiceworks tidligere for å skrive innhold til biblioteket. På dette tidspunktet var det siste arbeidet i 2010 .

Figur B

Spiceworks

3: Løsemiddel

Remedyforce ( figur C ) kommer fra BMC, som også gjør Remedy-systemet for bedrifter. Remedyforce, som SAManage, selges på SaaS-modellen og lever i skyen, så det er ingen installasjonssmerter. Fordi det er bygget på toppen av Force.com, integreres det med andre produkter, som Chatter-systemet. Den har også mobil tilgang, noe som er en stor hjelp for travle IT-administratorer og ledere.

Figur C

Remedyforce

4: ServiceDesk Plus

ServiceDesk Plus ( figur D ) kommer i tre versjoner (Standard, Professional og Enterprise) for å imøtekomme behovene til forskjellige organisasjoner. Å trappe opp fra Standard til Professional gir for eksempel kapitalforvaltning og overvåking. Som andre produkter er ServiceDesk Plus basert på ITIL-modellen og har en selvbetjeningsportal. Den støtter også SLAs for å hjelpe teknikere med å oppfylle deres kontraktsmessige forpliktelser.

Figur D

ServiceDesk Plus

5: Numara Footprints Incident and Problem Manager

Numaras Footprints Incident and Problem Manager ( figur E ) er et helpdesk-applikasjon i klassen i bedriften. På den måten gjør det deg i stand til å lage dashbord av den typen som ledergrupper ofte liker, og det tillater en god grad av tilpasning. Du kan også lage dine egne arbeidsflyter og opptrappingsstier. Footprints er et nettbasert program og kan brukes i en SaaS-modell direkte levert av Numara.

Figur E

Numara Footprints Incident and Problem Manager

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com