Fem apper for å gjøre deg til en bedre maskinskriver

Hvis du skriver mye, er det fint å kunne skrive med en hastighet som lar deg fullføre en skriveoppgave så raskt og nøyaktig som mulig. Heldigvis er det en rekke programvarepakker som kan hjelpe deg med å forbedre skriveferdighetene. Denne artikkelen skisserer fem slike verktøy.

Merk: Denne listen er også tilgjengelig som et fotogalleri.

1: TypingMaster Pro Typing Tutor

TypingMaster Pro Typing Tutor ( figur A ) er en av de bedre skriveopplæringen på markedet. Den inneholder en serie omfattende leksjoner som samlet tar flere timer å fullføre. Programvaren sporer også fremdriften og gir en rekke statistikker, til og med når de identifiserer nøklene som er mest problematiske for deg. TypingMaster Pro Typing Tutor selger for $ 29, 95.

Figur A

TypingMaster Pro Typing Tutor

2: Rapid Typing Tutor

Rapid Typing Tutor ( figur B ) er et gratis verktøy som ser ut til å være mer rettet mot nybegynnere enn erfarne maskinskrivere som ønsker å øke ferdighetene. Det mangler mange av klokkene og fløytene som finnes i andre tutorials for å skrive, men det tilbyr en leksoredigerer du kan bruke til å lage tilpassede leksjoner.

Figur B

Rapid Typing Tutor

3: Mavis Beacon Teaches Typing

Mavis Beacon Teaches Typing ( figur C ) har eksistert for det som virker som for alltid. Jeg husker at jeg så en tidlig versjon av dette programmet på datamaskinens onkel på slutten av 80-tallet eller veldig tidlig på 90-tallet.

Figur C

Mavis Beacon lærer å skrive

Det er ikke en gratis prøveversjon av den nåværende versjonen av Mavis Beacon Teaches Typing, men Download.com tilbyr en gratis prøveversjon av en litt eldre versjon, som er bra for å få en følelse av hvordan programvaren fungerer. Det er imidlertid verdt å nevne at nedlastingen er omtrent 400 MB i størrelse. Selv om dette kanskje ikke er stort etter dagens standarder, var nedlastningen smertefull langsom da jeg prøvde det. I alt tok det mer enn en time å laste ned og installere prøveperioden.

Programvaren i seg selv er virkelig ikke dårlig. Som de fleste av de andre tutorials på markedet, tilbyr det leksjoner i klasseromsstil, skriveprøver og skrive spill. Mavis Beacon Teaches Typing er tilgjengelig som en Deluxe Edition ($ 19.99) og en Platinum Edition ($ 29.99)

4: Ten Thumbs Typing Tutor

Ten Thumbs Typing Tutor ( figur D ) er en tutorial for skriving som er ment både for nybegynnere og avanserte maskinskrivere. Selv om Viking-temaet kanskje ikke appellerer til alle, hjelper det med å holde de ellers monotone skrivetimene lette og litt morsomme. I tillegg til skrivetimene tilbyr Ten Thumbs Typing Tutor en rekke skrivespill, og den kan automatisk opprette spillelister fra iTunes-kontoen din, slik at du kan rocke ut mens du jobber med skriveferdighetene dine. Ten Thumbs Typing Tutor er gratis å bruke i 10 dager, men hele versjonen koster $ 25, 95.

Figur D

Ti tommelfinger å skrive veileder

5: Bruces uvanlige skriveveiviser

Bruce's Unusual Typing Wizard ( Figur E ) er en morsom og gratis å skrive opplæring, selv om grensesnittet virker ganske datert. (Det fungerer bra på Windows 7.) Programmet tilbyr instruksjonstekst og guider deg deretter gjennom en serie skriveundervisning, mens du holder rede på hastigheten og nøyaktigheten. Det er også et maskinspill der du må gjenta bokstavene som vises før de stuper ned til bunnen av skjermen.

Figur E

Bruces uvanlige skriveveiviser

Andre favoritter?

Har du kjørt over en annen treningsapp som forbedrer skriveferdighetene dine? Del anbefalingene dine med andre medlemmer av TechRepublic.

App of the Week Nyhetsbrev

Ikke kast bort enda et sekund på å søke etter IT- og forretningsapper - vi har deg dekket. Vår kjente App of the Week kan øke produktiviteten din, sikre deg e-post, spore karrieremål og mer. Leveres torsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com