Første blikk: Mountain Lion Messages beta

Apple har gitt ut detaljer om deres kommende OS-kalt Mountain Lion. Med den styrker Apple sin skystrategi ved å bringe OS X på linje med iOS ved å skape en sømløs opplevelse på begge plattformene. På den måten har Apple gjort meldinger tilgjengelig nå, som skal lukke kommunikasjonsgapet mellom iOS og OS X. Jeg lastet ned og installerte det på Macbook Air og har brukt det i løpet av noen dager; så langt liker jeg det.

Det første du vil merke om Meldinger er at det fremdeles ser ut og fungerer veldig som iChat, applikasjonen som den erstatter. Det beholder vennevinduet som inneholder listen over kontakter og de fleste om ikke alle funksjonene og funksjonaliteten. Apple bestemte seg også for å brette FaceTime over i meldinger. Jeg var veldig glad for å se konsolideringen av FaceTime og Messages siden det ser ut til å være mye mer fornuftig. Den mest åpenbare endringen vises når du prøver å starte en chat. I stedet for et enkelt chattevindu vi har vant til i iChat, blir nå brukeren presentert med et kjent iOS-lignende grensesnitt.

Nyere samtaler vises nå til venstre i vinduet sammen med et søkefelt som lar deg søke i samtaler og en knapp for å opprette en ny, akkurat som du ville funnet i iOS. Samtaleområdet til høyre viser samtalen din og en FaceTime-knapp for å starte FaceTime-samtaler. En bemerkelsesverdig funksjon som jeg oppdaget - og var veldig glad for å se - er muligheten til å overføre filer mellom iOS-enheter og meldinger på OS X. Ved å ta en fil og dra den inn i tekstfeltet i samtalevinduet kan du sende en fil til enhver iCloud-aktivert chatbruker, inkludert de som er på iOS-enheter. Selv om jeg har hatt mange samtaler med den nye programvaren, har det virket som om ikke så mye her har endret seg. Jeg elsker utseendet til det nye chattevinduet, men jeg føler at det fremdeles har noe rom å vokse på. Jeg vil gjerne se Apple på en smart måte konsolidere alt i et enkelt vindu, omtrent som den nye påminnelsesprogrammet i Mountain Lion. I disse dager foretrekker jeg å se Twitter-klienten min på skjermen i stedet for kompislisten, og siden den fremdeles er i beta - er det fortsatt tid til å drømme. Hvis du har tilbakemeldinger om opplevelsen din med meldinger, vil jeg vanligvis foreslå at du snakker om det i kommentarene, men hvis du virkelig vil se funksjonalitet eller funksjoner lagt til, kan du også gå til http://www.apple.com/ tilbakemelding / og la Apple vite hva du vil se i den endelige versjonen av Meldinger.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com