Se først på iWork for iCloud beta

Forretningsbrukere er lenge vant til å bruke Apples iWork-produktivitetssuite - Sider for tekstbehandling, tall for å jobbe med regneark og Keynote for å gi presentasjoner - på Mac, iPad og til og med iPhones. Etter Apples introduksjon av iWork for iCloud, vil forretningsbrukere også kunne opprette og redigere Pages-, Numbers- og Keynote-filer på nettet. Apples iWork for iCloud er nå i betatesting, og tjenesten skal offentliggjøres snart.


iWork for Windows

iWork for iCloud fungerer med nettleserne Apple Safari (versjon 6.0.3 og nyere), Google Chrome (versjon 27.0.1 og nyere) og Microsoft Internet Explorer (versjon 9.0.8 og nyere). Som sådan vil iWork-brukere nå kunne opprette og redigere dokumenter; bygge og redigere regneark; og opprette, redigere og se presentasjoner ved hjelp av Windows.

Enkelt, brukervennlig grensesnitt

Apples gjorde det enkelt ved å legge til tre enkle ikoner til iCloud-brukernes tradisjonelle halvt dusin-konsoll. Når du er logget på iCloud, vises det i tillegg til de tradisjonelle post-, kontakter-, kalender-, notat-, påminnelses- og Finn iPhone-ikonene mine tre nye for Pages, Numbers og Keynote.

Velg en applikasjon, og iCloud-grensesnittet (likt utsikten man får når du åpner en iWork-app på en Mac, iPhone eller iPad) vises i nettleseren. Filer brukeren allerede har opprettet og lagret i iCloud vises for tilgang og redigering, eller brukeren kan velge å opprette en ny fil ved å bruke applikasjonen.

Bruker det webbaserte iWork for iCloud-grensesnittet, kan brukere også velge å laste opp en eksisterende fil til iCloud. Brukere kan også laste ned en lokal kopi av eksisterende filer og duplisere, slette, dele eller sende filer.

Funksjonsrik

iWork for iCloud er ikke bare en knekket tjenesteutvidelse som tilfeldig følger utgivelsen av Microsoft Office-apper for iOS. I ekte Apple-mote integreres iWork-appene sømløst i en Apple-forretningsbrukeres større verden. Dokumenter, regneark og presentasjoner kan nå opprettes på en enhet (si en Mac), oppdateres på en annen (for eksempel en iPad) og vises, redigeres og deles ved hjelp av Windows. Å legge til webbaserte funksjoner og utvide tilgangen til Windows-brukere, betyr at Apple-forretningsbrukere ikke lenger trenger å være bundet til bare Apple-teknologiene sine for å utnytte iWork-apper og -filer. Jeg, som mange av kundene jeg støtter, bruker begge teknologiene regelmessig gjennom hver virkedag. Siden jeg begynte med betatesting for en uke siden, har jeg allerede funnet meg stadig mer utnyttet iWork mens jeg er ute på feltet og tilbake på kontoret.

Mens iWork for iCloud beta har begrensede funksjoner, og viste seg å være litt buggy (jeg var i stand til å åpne passordbeskyttede filer uten å måtte oppgi et passord), når det endelige produktet laster ut, vil brukere kunne sende andre lenker til filer, spore filversjonshistorikk, rediger diagrammer, rediger tabeller, legg til notater i Keynote-presentasjoner og mer. Selv i beta fungerer produktet jevnt og har kompatibilitet på tvers av plattformer. Jeg kunne importere Word-dokumenter, Excel-regneark og PowerPoint-presentasjoner direkte til iWork ved å dra filene fra Windows-skrivebordet til iWork for iCloud Web-grensesnitt; iWork for iCloud laste og konverterte filene enkelt, selv om Keynote bemerket at animasjoner ikke er støttet ennå (testpresentasjonen jeg lastet inneholdt ingen animasjoner, men opplevde ingen problemer).© Copyright 2021 | pepebotifarra.com