Finn riktig dataplan for dine individuelle behov

Som redaktør for Smartphones-bloggen på TechRepublic, mottar jeg ofte e-poster om mobilnyheter, trender, maskinvare, applikasjoner og mer. Senest ble jeg kontaktet av NerdWallet, fordi de har skrevet om et emne som alle er interessert i - det vil si, hva er den beste dataplanen for smarttelefonen din?

NerdWallts innlegg sammenligner dataplaner fra fire store amerikanske transportører: AT&T, Verizon, T-Mobile og Sprint. Visst, Sprint hevder å ha ubegrensede dataplaner for nye abonnenter, men det er bare hvis brukere bruker data i Sprint-nettverket. T-Mobile annonserer også ubegrensede dataplaner, men de flaskehalsenheter etter et visst punkt. Verizon tilbyr ikke lenger ubegrensede planer for nye kunder, og siden overskudd av data kan være ekstremt dyre på Verizon og AT&T, er det viktig å få den rette planen for dine behov.

Hvor mye data trenger du?

Her er et sitat fra NerdWallet:

I følge Nielsen Company var gjennomsnittlig databruk per amerikansk smarttelefonkunde 606, 1 MB (eller 0, 59 GB) per måned i den siste perioden som datamålinger var tilgjengelige. Hyppige websurfere vil bruke omtrent 30 MB data per dag, som tilsvarer mindre enn 1 GB per måned. De som bruker smarttelefonene sine til kraftig streaming (for eksempel på Pandora), opplever at de gjennomsnittlig bruker mindre enn 2 GB databruk per måned.

Dette betyr at med mindre du streamer rundt 10 YouTube-videoer per dag, hver dag, vil dataanvendelsen din være mye mindre enn den gjennomsnittlige transportørens månedlige dataplan.

Hvor mye koster data?

NerdWallet inkluderte også følgende tabell, som delte planene inn i kostnad per krone og kostnad per YouTube-video streamet.

Gjennomsnittlig plan AT & T- 3 GB Verizon- 2 GB T-Mobile- 2 GB Sprint - ubegrenset
Koste $ 30.00 $ 30.00 $ 30.00 $ 40.00
Kostnad / MB $ 0.01 $ 0, 015 $ 0, 015 ubegrenset
Kostnad / YouTube-video streamet $ 0, 13 $ 0.22 $ 0.22 N / A

Andre faktorer

IT-fagfolk må også vurdere nettverkssikkerhet og -hastighet. I et blogginnlegg på iPhoneHacks tok de opp alle disse hensynene når de lette etter den beste dataplanen for iPhone 4S. AT&T kan skryte av raskere hastigheter, og Verizon har det største 3G-nettverket. Til syvende og sist anbefaler de at du finner ut hvilken dekning det er i området ditt for arbeid og bolig før du logger deg på den stiplede linjen med en spesifikk transportør.

Hvilken dataplan er best for deg?

Selvfølgelig vil dette avhenge av dine individuelle behov. Heldigvis er dataplanene fleksible, og du kan alltid ringe operatøren og endre planen din hvis du oppdager at du bruker mer data slik at du unngår dyre overskridelser. NerdWallet anbefaler også noen få mobilapper som kan hjelpe deg med å spore dataforbruket ditt, inkludert DataMan for iOS og DroidStats for Android.

Hvilke ting er viktigst for deg når du velger en dataplan? Hvilken transportør tror du gir de beste planene, med hensyn til priser, hastighet og pålitelighet? Del din mening i diskusjonstråden nedenfor.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com