FileMaker Go for iPad gir mobil SMB-feltansatte muligheter

Organisasjoner sliter ofte med å utvide klientinformasjon til mobile brukere, gi administrasjon til eksternt salgsstyrke for feltarbeidere og støtte tilgang til stedet og oppdateringer til prosjektstyringssystemer. Visstnok implementerer store bedrifter ofte intranett- og skybaserte plattformer som sikkert utvider bedriftsdata til mobile medarbeidere og interopererer med bærbare enheter. Men hva med mindre organisasjoner, de spesielt hardt pressede for å maksimere minimale teknologinvesteringer, utnytte mobile plattformer for å hjelpe konkurranseevnen i deres bransje og gjøre mobile ansatte mer produktive?

Problemet med mange effektive databaser, prosjektstyringsverktøy, CRM- og ERP-plattformer og lagerstyringssystemer er at de er vanskelige å utforme, krever kraftige back-end-servere til strøm, og kan være tøffe å integrere for mobile brukere. De er ofte vanskelig å lære.

FileMaker Go: Databaser gjort enklere

FileMaker streber etter å tilby enkle distribuerte og vedlikeholdte databaser, og FileMaker Go for iPad utvider programvarens enkelhet og funksjonalitet. Den gratis appen gir mindre organisasjoner med begrensede ressurser muligheten til å utnytte FileMaker-laget databaser, varelager, prosjektstyringssystemer, salgs- og kundeinformasjon og mer ved hjelp av iPads.

FileMakers tilnærming minner meg om de populære 37 signalene nettbaserte verktøyene mange bruker for å administrere prosjekter og kundeforhold. Begge team oppdaget den samme oppdagelsen: kundene foretrekker enkle systemer som ikke har så mange funksjoner som for å bevise forvirrende, uhåndterlige og tungvint. Det er flere grunnleggende funksjoner klienter trenger i en løsning, og du må få de rette og la det være der. I sin bestselgende bok ReWork, 37 signaler 'medgründerne Jason Fried og David Heinemeier, attesterer noe av suksessen deres skyldes det faktum at de lærte å fortelle kundene "nei" og utelater unødvendige funksjoner for å bevare enkelhet og tilnærming, selv når noen kunder ba om ytterligere funksjonalitet.

Ryan Rosenberg, FileMakers VP for markedsføring og tjenester, bemerket til og med i en nyhetsmelding om våren at "databaser bare øker produktiviteten hvis folk virkelig liker å bruke dem." Og det er der FileMaker Go for iPad har en fordel. Applikasjonen utnytter nettbrettets populære berøringsskjermgrensesnitt, noe som gjør det enkelt for feltarbeidere å intuitivt oppdatere prosjekter, lukke salg, legge til informasjon til kunde- og klientfiler, gjennomgå og oppdatere tidsplaner, spore fremgang og mer via et Wi-Fi-nettverk eller til og med en mobilbasert Internett-tilkobling.

Hvordan spesifiserer FileMaker Go for iPad feltpersonell i samspill med avanserte FileMaker-databaser? Mobil iPad-brukere, riktig koblet til en organisasjons eksisterende FileMaker-database eller villige til å sende e-post til FileMaker-filer eller synkronisere via iTunes, kan skrive ut rapporter og skjemaer ved hjelp av AirPrint, legge til bilder, videoer og lyd til FileMaker-databasen, fange signaturer, konvertere data, importere FileMaker Pro-poster, utfør en rekke kompatible skript og mer.

Hvorfor er slik funksjonalitet viktig? For det første kan iPad-brukere utnytte de velkjente multi-touch bevegelsene for å samhandle med databasen. Videre kan nettbrettbrukere bruke iPads integrerte kamera for å ta bilder av hendelser, dokumentskader eller ulykkescener, og ta bilder for markedsføringsformål (som ofte gjøres av eiendomsmeglere, auksjonærer, justerere, malere, verdsettere, inspektører og andre) .

Rimelig empowerment

Det fine med FileMakers database-plattform er i elegansen av sin enkelhet. FileMaker Go tilbyr en utrolig kraftig applikasjon - Austin Convention Center eliminerte papirbaserte arbeidsordrer for å oppnå en avkastning på 200% av investeringene, vaskulære spesialister Lee Medical forbedret pasientresultatene mens de reduserte helsekostnadene, og produsenten av kjæledyrprodukter West Paw Design utviklet en tilpasset automatiseringsløsning for å spare hundretusener årlig og oppmuntre til 10 prosent årlig vekst - som selv de minste organisasjonene har råd til å kjøpe og tilpasse, takket være ferdigpakkede maler og god design.

Dette er utmerkede resultater, spesielt for prisen. IPad-appen er gratis. FileMaker Server koster 999 dollar, mens FileMaker Pro koster 299 dollar. Sammenlign disse kostnadene med en tradisjonell salgsstyrkeautomatisering, CRM eller lignende verktøy eller proprietær applikasjon, og du vil sannsynligvis være enig i at plattformen er priset veldig konkurransedyktig.

Bruker organisasjonen FileMaker Go for iPad? Del dine erfaringer i diskusjonstråden nedenfor.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com