Felicia Day og venner geek out i ny YouTube-kanal

Felicia Day, den uredde lederen for den hitlige nett-serien The Guild, har jobbet hardt for å utvide sin berømmelse og internettimperium. Hennes siste satsning er en YouTube-kanal som heter Geek & Sundry; den ble lansert 2. april 2012 og i løpet av et par uker hadde den 169 177 følgere og 3 952 295 videovisninger. Tallene er svimlende, men det er ikke rart når hvert show snakker med nørdeliv og tilbyr originalt innhold som fans av Day, tegneserier, sci-fi / fantasy og gaming ønsker å se. Her er den vanlige ukesoppstillingen på Geek & Sundry.

Mandager: Dags videoblogg kalt "The Flog" er der hun "kan gjøre hva (hun) vil (e)." Hver episode begynner med hennes Fave Five i uken. Derfra går det videre til tilfeldige temaer, fra smed til matlaging til å spille "Ode til Carrie Fisher" på fiolinen (video innebygd nedenfor). Tirsdager: Episoder av The Guild flyter nå på Geek & Sundry, noe som gjør det praktisk for nørder å få mest mulig av vår underholdning på nettet fra en kanal som mulig. Onsdager: Du får en spesiell godbit fra Dark Horse-tegneserier. Inneværende sesong er basert på "The Umbrella Academy." Showet er veldig bra, med en tegneserie-estetikk som er moderne nok til å tilfredsstille i en videoinnstilling. Torsdager: Se "Behind the Scenes and Extras" for favorittprogrammene, skuespillerne og annen nerdekultur. Fredager: Se en videoversjon av sci-fi og fantasy-podcasten "Sword and Laser", som er vert av Tom Merritt og Veronica Belmont. På fredager er også Wil Wheatons "TableTop", der Wheaton og spesielle gjester lærer seere hvordan de spiller bordplater (videoinnstøpt nedenfor). Hint, tips, triks og Wil Wheaton? Det er ikke rart at Geek & Sundry fanger oppmerksomheten til sponsorer og TV-produsenter av store navn.

Geek & Sundry har et par show som fremdeles er i produksjon. "Written by a Kid" vil inneholde nørdekultur fra et barns perspektiv. Gitt Dags tendens til å få språket hennes spratt ut, "Written by a Kid" lover å være en trygg måte for nørdebarn å glede seg over Geek & Sundry. "Learning Town" regnes som en "smart offbeat-komedie" med Paul & Storm.

Skuespiller, videostjerne og kunnskapsrik forretningskvinne

Day blir kreditert for å være en god skuespiller, i tillegg til at (på grunn av The Guild ) skaper en mulig måte for uavhengige produsenter av nye show å glede seg over det de gjør og faktisk tjene til å leve det. Etter min mening bør hennes evne til å tiltrekke seg store sponsorer være på toppen av hennes CV.

Guild distribueres av Xbox Live og Microsoft og sponses av Sprint; hennes siste skuespillerjobb var i The CWs Supernatural episode, "The Girl with the Dungeons and Dragons Tattoo, " - CW er et joint venture mellom Warner Bros. og CBS; og Geek & Sundry er sponset av Google-eide YouTube- og Dark Horse-tegneserier.

Din tilbakemelding om Geek & Sundry

Hvis du har sett Geek & Sundry, hva er favorittshowet ditt, og hva tenker du om kvaliteten på episodene? Tror du dette er begynnelsen på at uavhengige innholdsprodusenter som Day gir de store underholdningsleverandørene et løp for pengene sine? Gi oss beskjed i kommentarene.

Les også på TechRepublic: 17 geeky YouTube-kanaler som er verdt å sjekke ut

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com