Farsdag 2019: Kule tech og dingser til pappa

Farsdag 2019: Tekniske gaver og gaver til pappa Det er noe for enhver pappa i denne gaveguiden til farsdag, enten han handler om teknologiske ting, kjæledyr eller utendørs.

Farsdag betyr å finne akkurat den rette gaven for å sikre at far føler seg verdsatt. Men det er lett å komme med kule gaver til alle fra teknikerfar til hundefar eller utendørs pappa.

Offentliggjøring: TechRepublic kan tjene en provisjon fra noen av produktene som er omtalt på denne siden. TechRepublic og forfatteren ble ikke kompensert for denne uavhengige vurderingen.

For det første, for den tekniske faren, er det ARRIS SURFboard SBG8300 kabelmodem og Wi-Fi-ruter. Det er ideelt for pappaer som streamer ultra HD og gir deg båndbredde til overs.

Symbus Q Compact USB-C-dokk med trådløs lading utstyrer alle bærbare datamaskiner med HDMI, Ethernet, USB-porter og lading. Den har også en innebygd Qi-ladepute for å slå opp en telefon trådløst.

Ekster Traceable Wallet 3.0 er en kul stemmeaktivert smart lommebok som lar brukere ringe lommeboken eller finne den på et kart. Lommeboken bruker en solcelledrevet sporingsløsning, som på full lading kan vare opptil to måneder.

For den musikkelskende faren, velg Soundcast VG5, som er en kraftig og bærbar Bluetooth-høyttaler som fungerer i alle lyttemiljøer. Det er også Bluesound PULSE FLEX 2i, som er en høyttaler i full rekkevidde som fremdeles er kompakt og gir krystallklar lyd.

Marley-produktutvalget inkluderer Marley Smile Jamaica tre ørepropper, Marley Chant Mini bærbare Bluetooth-høyttaler og Marley Get Together BT-høyttaler.

Gamer-pappaer vil elske Razers Kraken TE-headset med 360 lydteknologi fra THX, og gir romlig lydbevissthet for intens spill og til og med teatertitting. Den har også avkjølende gel-ørepropper for lange spill- eller arbeidsøkter. Eller det Razer Blackwidow Elite mekaniske tastaturet med digitale skiver og grønne, gule og oransje mekaniske brytere - perfekt for hardcore spillere.

Epson FastFoto FF-680W gjør digitalisering av bilder og dokumenter enkelt. I stedet for å skanne en etter en på en flatbed-skanner, skanner FastFoto-bunten bilder.

Gaveveiledninger for teknikere (TechRepublic på flipboard)

Den filmelskende faren kan slappe av og glede seg over en oppslukende videoopplevelse med Epson Home Cinema 2150.

For foodie-faren er det MEATER + trådløst kjøtttermometer. Pappa kan ha det hele tiden kjøttet koker på grillen eller i ovnen.

Da er det bilen pappa. Roav DashCam S1 er for faren som elsker bilen sin nesten like mye som han elsker deg.

For den friluftslivfaren, velg Radius myggmiddel som ikke bruker spray, kremer, DEET eller åpen flamme og ikke har noen lukt. Den er oppladbar og TSA-godkjent.

Det finnes også Sawyer MicroSqueeze-filter som er et kompakt personlig filtreringssystem som fjerner mer enn 99% av bakterier og protosoer fra ferskvann.

Eller, for noe med en utendørs følelse, er det Rock Dock Natural Phone Charging Dock som holder telefonen din oppreist og tilgjengelig mens den lader. Hver Rock Dock er laget av gjenvunnet granitt, børstet aluminium og en glatt strandstein og er tilgjengelig med lyn-, mikro-USB- og USB-C-kabler.

For det perfekte skuddet er SiOnyx Aurora et high-def, vannavstøtende dag / natt-kamera.

Endelig, for kjæledyrelskeren, er det Sure Petcare Animo Activity & Behaviour Monitor fra Chewy som fester seg til hundens krage og forteller deg hvor mange trinn hunden din får, sammen med hvor mye søvn, og hvis de bjeffer for mye når du er ikke hjemme. Eller du kan velge Embark hund-DNA-test for en fullstendig sammenbrudd av raseblandingen som gjør familiehunden unik.

Uansett hva du velger, er far sikker på å sette pris på tanken så vel som gaven.

Ukens beste nyhetsbrev

Redaktørene våre fremhever TechRepublic-artikler, gallerier og videoer som du absolutt ikke kan gå glipp av for å holde deg oppdatert om de siste IT-nyhetene, innovasjonene og tipsene. fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com