Faktaark: OS X Mavericks

Dette faktabladet vil kontinuerlig bli oppdatert med de nyeste detaljene når vi lærer mer om Apple OS X Mavericks. Du kan sjekke tilbake og oppdatere denne artikkelen for å få de siste oppdateringene.

Det vi vet

 • Tilgjengelighet : oktober 2013
 • Grunnpris : Omtrent 20 til 30 dollar
 • Distribusjon : På nye systemer og via Apple App Store
 • iBooks : Apple vil legge til iBooks-integrasjon i OS X, noe som betyr at brukere kan synkronisere bøker, bokmerker og notasjoner på flere kompatible enheter via iCloud.
 • Kart : Integrert i operativsystemet (i tillegg til e-post, kontakter og kalender-appene). Kart leverer skarpe, detaljerte visninger av kartplasser og destinasjoner mens du legger til ytterligere relevant informasjon (veibeskrivelser, telefonnummer, bilder osv.) For å hjelpe reisende eller de nysgjerrige. En Flyover-visning legger i mellomtiden til interaktiv 3D-visning for lokasjoner. Kart og destinasjoner som er undersøkt på den bærbare eller stasjonære datamaskinen, kan overføres til en iPhone for å få hjelp av navigasjonen.
 • Kalender : Den nye kalenderen har et strømlinjeformet nytt grensesnitt, og sikrer kontinuerlig rulling, noe som gjør det enklere å navigere i uke- og månedvisninger. En ny hendelse Inspector hjelper brukere med å opprette avtaler, redigere arrangementer, identifisere populære møteplasser, legge til kartlagte destinasjoner og mer. Den nye kalenderen beregner også reisetid og viser nyttig værinformasjon for møtedestinasjoner.
 • Safari : Apples pålitelige nettleser har hastighetsforbedringer (takket være Nitro Tiered JIT og Fast Start-teknologier), noe som gjør det raskere enn Firefox og Chrome, senker batteriforbruket og legger til en sidefelt for delte koblinger som viser koblinger fra kontakter i sosiale medier som en del av en fornyet design . Nettleseren drar også fordel av forbedret minnebruk.
 • iCloud nøkkelring : iCloud nøkkelring hjelper brukere med å administrere passord bedre, et økende problem ettersom digerati blir stadig mer avhengige av nettsteder og skytjenester for hverdagslige oppgaver og operasjoner. ICloud nøkkelring integrerer og samler passordlagring, kredittkortinformasjon og lignende sensitive data i en sikker, tilkoblet sky. Teknologien er designet for å fungere på tvers av flere enheter, inkludert OS X-systemer, iPads og iPhones.
 • Flere skjermavgrensninger : To skjermer pleide å være en luksus. Ikke mer. Bedrifter har oppdaget produktivitets- og effektivitetsfordelene som følger når du bruker flere skjermer. Mavericks introduserer forbedret flere skjermstøtter og eliminerer primære og sekundære skjermkonfigurasjoner. I stedet legger Mavericks til Dock-fleksibilitet, inkluderer en menylinje på hvert display og legger til støtte for AirPlay-tilkoblede skjermer, blant andre nye funksjoner.
 • Varsler : E-post, nyheter, Tweet og andre oppdateringer, popularisert på iPad og iPhones, kommer til OS X med Mavericks-utgivelsen. Varsler varsler brukere om oppdateringer, meldinger, e-post, nyheter og annen informasjon, inkludert FaceTime videosamtaler.
 • Finder-faner : Med Mavericks kan brukere opprettholde separate faner for dokumenter, nettverksfiler og mer. Å kunne spore flere steder ved å utnytte separate faner i OS X Finder eliminerer behovet for å åpne flere Finder-vinduer og forenkler interaksjon på skrivebordet.
 • Tagger : Tagger, indekseringsteknologien som virkelig tok fart da Web 2.0-prosjekter vokste i popularitet, gir en enkel måte å organisere, søke og finne filer som inneholder relevant informasjon. Bygget i Mavericks, aktiverer koder indekseringsfiler på flere steder, inkludert regneark, dokumenter og presentasjoner som er lagret på forskjellige Apple-enheter koblet av iCloud.
 • Utviklerverktøy : Nye API-er hjelper utviklere med å produsere mer effektive programmer og applikasjoner. Et nytt Sprite Kit gjør det enklere å produsere todimensjonale grensesnitt, mens en ny AV Kit forenkler støtte for moderne medieformater og hjelper med å overføre QuickTime-baserte apper til alternative medieformater.
 • Timer coalescing : Ved bedre gruppering av operasjoner og bedre utnyttelse av inaktive CPU-sykluser, kan Mavericks 'Timer Coalescing-teknologi redusere CPU-aktiviteten og forlenge batteriets levetid.
 • App Nap : Mavericks 'App Nap hjelper OS X med å spare strøm, senke CPU-bruken og spare batteriets levetid ved å ta intelligente beslutninger og redusere strømmen dedikert til en app som er åpen, men som ikke brukes aktivt eller dekkes av andre aktive applikasjonsvinduer .
 • Komprimert minne : Mavericks-systemer som nærmer seg maksimal minnebruk, drar nytte av ny komprimert minneteknologi der operativsystemet automatisk komprimerer data fra inaktive applikasjoner. Ved å redusere RAM-en som er dedikert til inaktive applikasjoner, kan Mavericks dedikere ekstra minne til aktive applikasjoner som krever ekstra ressurser.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com