Evil Dead: The Musical - En ny kultklassiker

Det er gjort før, men det har aldri vært bedre. The Alley Theatre (Louisville, KY) -produksjonen av Evil Dead: The Musical bringer goren og humoren til filmene The Evil Dead og Army of Darkness til scenen i et show som får publikum til å le lenge etter det endelige nummeret.

For produsent Jake A. Hvete er det en drøm som går i oppfyllelse. "Jeg så YouTube-videoer av New York-showet og fant ut at det spilte i Korea. Jeg ville se showet; jeg ville dele det med vennene mine. Så jeg skjønte at jeg måtte ta det med til Louisville." Han ringte direktør og medprodusent Joey Arena, beryktet for sitt arbeid på Baxter Avenue Morgue hjemsøkt hus, og spillet var på.

Men å skape den beste Evil Dead: The Musical sceneshow var mer enn bare å sette sammen en stor rollebesetning og mannskap. Alley Theatre slo seg nylig sammen med Art Sanctuary og hadde flyttet til et nytt hjem, og hele scenen, settet og sitteplasser måtte bygges. Legg til det musikalske tall, koreografi og blodeffekter, og teamet hadde arbeidet sitt kuttet ut for dem.

Som koreograf og skuespiller for rollen som Annie, heltindatteren til paleontologen som frigjorde demonene, forklarer Valerie Hopkins: "Dette er en imponerende og dedikert rollebesetning. De stiller aldri spørsmål ved hva som blir kastet på dem, og de gjør det alltid bedre enn hva som er gitt dem. " Rebecca Chaney, som spiller rollen som Cheryl, Ashs uskyldige yngre søster, legger lattermildt til: "Det er utfordrende å danse i alt det blodet!"

Den hengivenheten strekker seg utover rollebesetningen og mannskapet; mer enn 100 mennesker fikk spesiell takk for deres harde arbeid med å få teateret og showet klart for publikum. Som en spesiell godbit for publikum og rollebesetninger ble demonmaskerne for denne produksjonen laget av David Greathouse og Robert Kurtzman, som laget dem til de originale Evil Dead- filmene. Resultatene er svært imponerende. Settet er godt laget; skogen er fantastisk konstruert; scenen fylles med blod; og vitsene kommer stadig.

Full av vidd og elskede linjer fra Army of Darkness, Evil Dead: The Musical fikk meg til å ha dype mageler. Dette er ingen overraskelse, med musikalske tall som "Look Who's Evil Now", "All the Men in My Life Keep Getting Killed by Candarian Demons, " og min personlige favoritt, "Do the Necronomicon." Og hvem kan glemme det dyktig utførte tap-dansende nummeret "Bit Part Demon"? I tillegg spilles musikken dyktig av et liveband.

Evil Dead: The Musical spiller torsdag, fredag ​​og lørdag kveld gjennom oktober på The Alley Theatre. Jeg anbefaler billetter til Splatter-Zone - jo "blodere" jo bedre etter min mening. Produksjonen er ikke bare verdt en tur fra byen, men stedet er behagelig og serverer forfriskninger før showet, under pauser og etter showet. Hele oppsettet engasjerer publikum og gir moro.

Det er usannsynlig at du finner dette showet andre steder i USA, så å sitere Bruce Campbell, "Listen up your primitive screw-heads" og kjøp billettene dine til Evil Dead: The Musical nå før de selger ut.

Sjekk ut TechRepublic fotogalleri av Evil Dead: The Musical, som inneholder noen scener fra produksjonen, og flere fans som deltok på arrangementet.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com