Enterprise slår tilbake: 21 av de 25 hotteste teknologifirmaene er biztech

Jeg vet ikke om deg, men jeg savnet helt å se Forbes 'liste over de 25 raskest voksende teknologiselskapene, som den publiserte en gang i forrige måned.

Synd. Det er noen fremragende bedriftsteknologiselskaper på listen, som er plassert i mellom LinkedIns and Apples og Shutterflys i verden. Faktisk er de fleste av listen uten tvil sammensatt av forretnings-, ikke forbruker-, teknologifirmaer. (Vær fortsatt vårt hjerte!)

Stipendiatene på Forbes opprettet sin liste ved å plukke, fra en liste over 5.000 børsnoterte teknologiselskaper, lønnsomme selskaper med minimumsinntekter på $ 150 millioner og en markedsverdi på minimum 500 millioner dollar.

Fra dette whittled de ned listen til selskaper med en salgsvekst på minst 10 prosent for hvert av de siste tre regnskapsårene, så vel som de siste 12 månedene, samt for de neste tre til fem årene (estimert). Den endelige ordren er ordnet i synkende rekkefølge av vekstrater. (Du kan lese hele forklaringen her.)

Så mange som 21 av de 25 selskapene på listen deres kan betraktes som forretningsteknologi; for kortfattethets interesse vil jeg trekke frem de 10 beste.

Drumroll, vær så snill:

  1. Qlik Technologies, som lager forretningsanalyseprogramvare
  2. AthenaHealth, som tilbyr skybaserte helsetjenester
  3. Equinix, som spesialiserer seg på datasentertjenester
  4. Ebix, som lager programvare og tjenester for forsikringsbransjen
  5. Aruba Networks, som bygger intelligente trådløse LAN-svitsjesystemer
  6. Riverbed Technology, som lager nettverksutstyr
  7. Cognizant, som tilbyr rådgivning, applikasjoner, IT-infrastruktur og BPO-tjenester
  8. Sourcefire, nettverksmaskinvare- og programvaresikkerhetsfirma
  9. SolarWinds, som ikke tilbyr greentech, men IT-styrings- og overvåkingsprogramvare
  10. ServiceSource, som lager programvare for inntektsstyring

Leksjonen her? Ikke la de hype-glade overskriftene om Apple, Facebook eller Instagram distrahere deg - en stor økonomisk driver er fortsatt bedriften, spesielt ettersom cloud computing blir tingen som berører ... vel, alt. (Bare se på den listen. Maskinvare, programvare og industri spiller mye.)

Det er den store veksthistorien for oss på TechRepublic, i hvert fall. Og vi holder oss til det.

Dette er et gjestepost fra Andrew Nusca. Artikkelen ble opprinnelig publisert på ZDNet som de "10 raskest voksende teknologiselskapene."

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com