Ansatte åpner gaver og e-post i løpet av ferien

Den ultimate feriegaveguiden for både teknikere og ikke-teknikere Denne gaveguiden dekker alle basene for teknikere og ikke-teknologier, inkludert hva de skal kjøpe hverandre.

Dagens digitalt tilkoblede arbeidsstyrke er så koblet til at den ikke klarer å logge av apper på arbeidsplassen i løpet av ferien, viser en rapport fra Okta torsdag.

Holiday Work Habits-rapporten brukte anonymiserte Okta-kundedata fra tusenvis av selskaper, apper og IT-infrastrukturintegrasjoner, samt millioner av daglige godkjenninger og verifiseringer rundt om i verden.

High-end høytids-tech gaver: Toppvalgene (gratis PDF) (TechRepublic)

Okta, det San Francisco-baserte identitets- og tilgangsstyringsselskapet, sa at det så på dataene for å avgjøre hvilke reiseprogrammer som fikk mest suksess, når folk melder seg av, og om ansatte virkelig noen gang kobler seg fra apper på arbeidsplassen i løpet av ferien.

Planlegger feriereiser

Ferien er et populært tidspunkt for reise, med folk som besøker familie og ferier. Over 55 millioner reisende er spådd å reise minst 50 mil for høsttakkefesten i år, fant AAA.

Mange bruker nettsteder eller apper på nettet for å planlegge reisen. Både TripIt og Expedia har vært de mest populære appene innen Okta sitt kundegrunnlag. TripIt så imidlertid en betydelig økning i bruken det siste året, og overgikk Expedia for topplasseringen, ifølge rapporten.

Når vi ser på flyselskapsapper, fant rapporten amerikanske, sørvestlige og forente USAs mest populære de siste årene. Amerikaneren kom imidlertid ut av flokken som leder det siste året, med en markant økning i bruk siden juni 2018.

Når det gjelder hvor du kan bo på ferie, forstyrret Airbnb tydelig hotellbransjen, og fikk terreng i løpet av de siste par årene, og på et tidspunkt overgikk Marriott og Bonvoy som et mål for reisende. Etter at Marriot og Starwood fusjonerte for å opprette Marriott Bonvoy tidligere i år, ble imidlertid de konsoliderte hotellkjedene pigget i bruk og beveget seg godt over Airbnb, fant rapporten.

Arbeidsvaner i ferien

Til tross for så mye reise i ferien, klarer ikke folk å slutte å jobbe. Mens ansatte så ut til å logge av arbeidsappene det meste av Thanksgiving Day, juledag og nyttårsdag, holder de seg ikke lenge, viser rapporten.

Etter 17.00 på dagene med store høytider logger mange ansatte seg tilbake på arbeidsstyrke-apper. Spesielt nyttårsdag 2019 avslørte et stort hopp, med 30% økning av pålogginger klokken 17 mot 8, fant rapporten.

Totalt sett var juledag den mest arbeidsfrie ferien. Selv de ansatte sjekket likevel e-posten deres. Apper som Box, Zoom og Slack opplever nesten totale dråper 2. juledag, men Microsoft 365 beholder de fleste av brukerne, noe som indikerer at folk ikke kan holde seg borte fra innboksen, viser rapporten.

Mens disse appene gjør det lettere å samarbeide og kommunisere på jobb, gjør de det også vanskelig for brukere å koble fra støpselet, heter det i rapporten. Og med 55% av de amerikanske ansatte som har opplevd utbrent jobb, ifølge en rapport fra University of Phoenix, er det viktig å ta tid bort fra jobben.

For mer, sjekk Reise for ferien? Unngå disse 5 teknologiske feilene på TechRepublic.

Tekniske nyheter du kan bruke nyhetsbrev

Vi leverer de nyeste teknologiske nyhetshistoriene om selskapene, menneskene og produktene som revolusjonerer planeten. Leveres daglig

Registrer deg i dag

Se også

  • Dark Web: Et jukseark for profesjonelle (TechRepublic)
  • Tekniske konferanser og arrangementer å fange i 2019 (TechRepublic nedlasting)
  • Retningslinjer: Arbeidsplassetikk (TechRepublic Premium)
  • Remote working 101: Professional's guide to the tools of the trade (ZDNet)
  • 5 beste stående skrivebordskonvertere for 2019 (CNET)
  • De 10 viktigste iPhone-appene gjennom tidene (Download.com)
  • Teknisk historie: Sjekk dekningen vår (TechRepublic på Flipboard)
kasto80, Getty Images / iStockphoto

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com