Ansatte er ok med arbeidsgivere som overvåker dem på jobb

Hvordan virksomheter skal holde sine ansatte trygge på nettet fra jobben Fra sosiale medier til nettbank og e-post, forklarer administrerende direktør i Secure Anchor Eric Cole hvordan medarbeideres nettaktivitet kan kompromittere bedriftens nettverk.

Bedrifter har lenge vært i stand til å overvåke sine ansatte; de kan sjekke tidsbruk på arbeidsdatamaskiner, gjennomgå nøkkelslag og få tilgang til personlige selskapets e-postmeldinger. Betyr dette at folk blir innpodet med frykten for at Big Brother overvåker dem? Ikke i følge en fersk studie "Finger on the Pulse", utført av Horizon,

Mer enn halvparten (55%) av de spurte mener faktisk at deres selskap har rett til å overvåke sine ansattes aktiviteter. Videre sa 13% "Jeg er helt enig med selskapet: Mitt selskap har rett til å overvåke alt jeg gjør mens jeg er på jobb, via e-post, video, taleopptak, og uansett hva de anser som nødvendig, " og 42% sa, "Jeg er noe med selskapet: Jeg har det bra med selskapet mitt å overvåke e-post og telefonsamtaler når jeg bruker selskapsenheter, men alt utover det er for mye."

BYOD-policy (TechRepublic Premium)

Motsatt, 45% lener seg mer mot de ansattes rettigheter, med 33% som sa: "Jeg er litt enig med den ansatte: Jeg burde være i stand til å forvente litt privatliv på jobben, selskapet mitt skulle ikke spore meg daglig, men de burde være kunne sjekke inn om et spesifikt problem oppstår, "og 12% sa:" Jeg er fullstendig enig med den ansatte: Jeg har rett til fullstendig privatliv, selv når jeg er på jobb og bruker firmaenheter - dette er ikke Big Brother. "

"Studien vår viser at over halvparten av mennesker ser ut til å være lempede og ta arbeidsgiverne sine side når det gjelder overvåking av personvern på jobben, " sa Eliza Fedewicz, Horizon-samtalesjef, WHY Group, Horizon Media. "Vi antar at dette er en kombinasjon av at folk blir mer desensitive overfor sitt personlige privatliv uavhengig av hvor de er, men også en økt kollektiv bevissthet om selskapets politikk og potensielle juridiske og økonomiske implikasjoner for arbeidsgiverne deres hvis en ansatt oppfører seg ikke, selv om utilsiktet ."

Og det er forskjell mellom de spurte for tiden i arbeidsstyrken (16%), og de spurte som for tiden er arbeidsløse (7%). De som for tiden jobber, har en mye høyere toleranse for selskapene sine for å overvåke "alt de gjør mens de er på jobb, via e-post, video og tale." Ytterligere 42% "har det bra" med at selskapet overvåker e-post og telefonsamtaler når de bruker firmaanlegg, "men alt utover det er for mye."

Kanskje det er fordi de er nærmere det å ha et stort "pass på, ikke gå inn" -skilt på familiens hjemmesoverom, men mer enn halvparten av den yngre generasjonen (i alderen 18-34) støtter mer sannsynlig deres rett til privatliv på jobben . De mener også at selskaper bare skal være i stand til å kontrollere dem hvis en spesifikk problemstilling oppstår.

Motsatt, av de som er 55 år og eldre, er det bare 41% av dem som forkjemper strengt for deres rett til privatliv.

Arbeidsgivere likestiller overvåking av de ansatte gjennom teknologien deres med cybersikkerhet. "Vi tror selskaper typisk overvåker ansattes aktiviteter på grunn av potensiell risiko for brudd på data og for å vurdere produktivitetsnivået, " sa Fedewicz.

For mer informasjon, sjekk ut TechRepublic

Executive Briefing Nyhetsbrev

Oppdag hemmelighetene for suksess med IT-ledelse med disse tipsene om prosjektledelse, budsjetter og håndtering av daglige utfordringer. Leveres tirsdager og torsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com