Åtte måter Googles Droid ikke klarer å imponere

Det har gått flere måneder siden Verizon ga ut en Android-smarttelefon, og jeg var en tidlig adopter av enheten. Først ble jeg blåst bort av Droid, men etter hvert som tiden har gått, har jeg blitt noe desillusjonert. Visst, det gjør fremdeles mye bra, som tilbud på Skype, Pandora og et åpent marked for leveranser. Imidlertid er det ganske mange områder der Droid ikke klarer å imponere.

1. Bla gjennom:

Jeg har funnet at surfing på Droid er langt mindre praktisk enn jeg trodde det ville være. Nå, for å være rettferdig, ligger Droid mil foran IE for WinMo. Jeg bruker mobilsurfing langt oftere enn jeg noen gang har gjort tidligere, men det er fremdeles en begrenset, frustrerende opplevelse. Ganske ofte "bokmerke" jeg sider, slik at jeg kan se dem senere fra en full OS-nettleser.

2. Berøringsskjerm

Jeg har lest bevis for at Droid sin kapasitive berøringsskjerm - klype-til-zoom-funksjonen i Dolphin-nettleseren - ikke er så presis, flytende, responsiv eller følsom som iPhone LCD. Faktisk ser det ut til at berøringsskjermen er mer nøyaktig på iPhone enn Nexus-1, så jeg tror det er lite sannsynlig at dette er et behandlingshastighetsproblem. Akkurat nå håper jeg at den kommende 2, 1 OS-klemmen-til-zoomen i innfødte apper vil fungere bedre, men oddsen er at Apple har en berøringsskjerm-LCD med høyere kvalitet.

3. Facebook-app

Facebook-appen for Droid skuffer meg virkelig. Faktisk fant jeg Facebook-appen for WinMo 6.5 mer nyttig - spesielt muligheten til å raskt og enkelt laste opp bilderannonsevideoer. Jeg kan gjøre dette på Droid, men det er en problemfri. Vennene mine som har iPhones og er tunge Facebook-brukere, som meg selv, forsikrer meg om at iPhone-appen er overlegen.

Det store problemet med Android OS er relatert til hvordan varsler samhandler med Facebook-appen. I virkeligheten gjør de det ikke. Når du får en varsling, i stedet for å åpne opp Facebook, lenker den til aksjeleseren, som standard er enten mobile.facebook.com eller touch.facebook.com. Det er så vanskelig å svare på kommentarer at det i utgangspunktet ikke en gang er verdt det. Dette er ikke drømmen om å bli styrket til å holde kontakten mens mobilen som Droid lovet meg.

4. Andre apper

Droid ligner på Nintendo Wii. De medfølgende appene blåser håret tilbake, men det er stort sett nedoverbakke derfra. Kanskje jeg bare blir for gammel til å forstå hvordan jeg kan utnytte dette nyutviklede, stedsbevisste, geografiske nettverksparadigmet til mobil databehandling, selv om jeg tror jeg faktisk får den delen av det. Problemet kan være at jeg generelt er den gamle karen på den aktuelle festen - ikke ut av løkka, men generasjonsmessig har jeg ingenting til felles med menneskene som er i loopen.

Det er ikke bare det. Selv om apper som Foursquare får mye surr og ser ut til å ha det mest revolusjonerende potensialet, ser problemet ut til å være mangel på overbevisende, mer tradisjonelle apper. Det er her App Count Gap mellom Droid og iPhone er tydelig. Hvis iPhone hadde ti bajillion-millioner apper og Droid bare hadde 10.000 - men de riktige 10.000 appene - ville det ikke gjort noe. Men i stedet har Android stort sett feil apper.

5. e-lesere

Det er e-lesere tilgjengelig for Droid, men Kindle er ikke en av dem. Tilfeldigvis er Kindle den e-leseren du har . Google bør kurtisere, anse og pleie denne typen forhold, men det er de ikke. Det er mulig at maskinvare- og arkitekturdesignet til Android-plattformen og maskinvaren ganske enkelt er begrenset i hva den kan levere. Jeg er ikke sikker på at Googles produkt ble fullt ut realisert når det kom til markedet, og dette kan til syvende og sist skade dem i den mobile plattformkampen med Microsoft og Apple.

6. Maskinvare

Fra et maskinvareperspektiv er Droid utsatt for å låse seg og få apper til å krasje. Det ser ut til at uansett hvilken funksjon jeg vil bruke på det aktuelle øyeblikket . Det ironiske er at det ofte er den eneste delen som ikke fungerer som den skal. Noen ganger kan jeg for eksempel ikke åpne en mappe på skrivebordet som inneholder en app jeg vil laste, men hvis jeg går til den fullstendige listen over apper, fungerer det bra. GPS fortsetter også å blinke ofte, og av en eller annen grunn ønsker den å flytte meg til Tennessee.

Droid føles, og jeg har sagt dette før, "Linux-aktig" - i den forstand at bak et pent, polert ytre, virker mutterne og boltene litt skjelven, upolerte og uraffinerte. GUI for Android-stasjonære datamaskiner minner meg mye om Ubuntu med Compiz Cube. Og appene minner meg om appene du kan laste ned fra Ubuntu Repo. De har fått en DIY, "gjorde dette i kjelleren min om kvelden og i helgene, ikke på dagjobben".

7. Tastatur

Jeg har blitt dyktig på Droid's virtuelle tastatur, og jeg er sikker på at det fungerer veldig likt iPhone-ene, inkludert en irriterende tendens til å autokorrigere og blåse tweets helt. For eksempel twitret jeg nylig, "Hatet Kate og Jack begge i minst to sesonger, Hope Sawyer har lært leksjonen sin." Autokorrekt tenkning "Hatet sent og Jackson i minst to sesonger" var egentlig det jeg prøvde å komme over.

8. Batteri

Batterilevetiden på Droid er også dårlig. Om morgenen, hvis jeg kjører en app og glemmer å gå ut eller sette den i dvale, baker telefonen bokstavelig talt i beltehylsteret mitt og ned til 20% batterilevetid før kl. 11.00. Selv med veldig lite bruk - kanskje tre samtaler og kjører et par apper i 15 minutter eller så av gangen, to eller tre ganger i løpet av dagen - kryper jeg inn i kaien min innen 21:00 med knapt juice til reserve. Selv om dette ikke er noen avtale, er det absolutt noe som kan bruke betydelig forbedring.

Stort sett opplever jeg at nå som magien har slitt, bruker jeg ikke Droid nesten like ofte, eller på en så revolusjonerende måte som jeg hadde håpet at jeg ville gjort. Hele konseptet med en "Droid" - jeg skulle ønske det ble levert bedre. Jeg vil ha en RD2D eller C3P0. Trenger du å lagre tegningene av en romstasjon? Droid gjør det. Trenger du å grensesnitt med Millennium Falcoms ODB-II datamaskin? Droid gjør det også. Faktum er at til tross for markedsføringshype er det noen ting som Droid ikke gjør, og det er ganske store ting.

Hvis du har en Droid, ville jeg være interessert i å høre tilbakemeldingene dine. Er du enig med meg eller tror jeg er helt uavhengig av disse observasjonene?

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com