Åtte måter geeks ville forbedre sommer-OL-lekene

Vi liker alle noen aspekter ved de moderne sommer-olympiske leker, men for nørder som er avvennet på flere tiår med tegneserier, smugler fra film, og geværkamp mot videospill, er OL litt stille. Nedenfor er åtte hendelser som nørder kunne, ville, og burde gran opp til moderne underholdningsmeistervarer.

1: Bueskyting

Målpiler er så ... sjarmerende . Etter mange år med debatter om det endelige utfallet av Hawkeye vs. Green Arrow vs. Legolas, ønsker nørder å se noen olympiere kvadre med boomerang-, boksehanske-, håndjern- og eksplosjonsspisser. Hvis du ikke konsekvent kan slåss, eksplodere eller halshugge en nedrangeringsdukke med en absurd nyhetspil, fortjener du ikke medalje.

2: Sykling

Spor blir ettermontert for å belyse banen til hver konkurrent med en unik farge. Hvis en motstander krysser løypa du allerede har "murt", er de ... uh ... diskvalifisert.

3: Ridesport

Ett ord: jousting .

4: Fekting

I mangel av funksjonelle lyslysere (for nå), vil geekser ganske enkelt utvide inngjerdingskategoriene utover bare folier, sabre og epeser til å omfatte katanas, bredord, scimitars og leirmor. Ekstra poeng vil bli tildelt for konkurrenter som påberoper seg navnet Crom.

5: Judo / Taekwondo

Konkurrenter vil få utstedt verktøybelter med ikke-halve våpen - boloer, små boomeranger, røykbomber, og så videre - med høyere score tildelt for streik eller pinner laget med disse verktøyene. Kapper, kumler og fangstfraser valgfritt, men oppmuntret.

6: Gymnastikk

Den obligatoriske rutinen vil bli holdt i et forlatt bryggelager som koreografert av Jackie Chan.

7: Skyting

Nok med skeet. Konkurrenter får en duffelbag, fire hylstre og tre minutter til å rydde en lobby full av papirmål. Nøyaktighet er avgjørende, men du får ekstra poeng for stil. Whoa.

8: Track & Field

Når Skynet endelig kommer på nettet, trenger vi olympiske superkrigere for å unngå og ødelegge jeger-morderen robotfly som er programmert for å avslutte alt som lever. Spurt? Nå i et sikksakkmønster mens de blir jaget av flygende droner. Hindrene? Blir fartshoppende bak dekselet for å unngå flygende droner. Stafett? Del av en sjokkherdet tommelfinger uten å bli oppdaget av flygende droner. Stanghvelv? Nå hopper du på baksiden av en møtende drone. Skutt, spyd og hammerkast? Nå handler det om å slå og deaktivere en flygende drone. Decathlon? Ti forskjellige kamper mot en liten flåte med flygende droner. Si meg at du ikke ville se på det.

Har du dine egne ideer for å geekifisere sommerolympiaden, eller bare passe på å forutsi hvilket land som ville seire i de ovennevnte hendelsene? Seksten dager med ære venter deg i kommentarfeltet.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com