Åtte grunner til å handle på iPhone for en Droid

Ikke la iPhone's vakre ytre få deg til å overse Droid-funksjonene. Deb Shinder beskriver åtte måter Droid overskriver iPhone.

-------------------------------------------------- -----------------------------------------------

Den største spruten i smarttelefonmarkedet siden iPhone skjedde i november i fjor da Verizon Wireless slapp løs en ny potensiell iPhone-drapsmann. Droid, som kjører operativsystemet Android 2.0, ble innvarslet av en ambisiøs annonsekampanje som forkynte at "hva iDon't, Droid gjør."

Er det alt hype, eller bør Apple være bekymret? En nærmere titt på Droid sine spesifikasjoner og funksjoner viser at den faktisk har noen store fordeler i forhold til iPhone. Selv om det kanskje ikke er så elegant og "sexy" utseende som iPhone, har den funksjoner som de av oss som er avhengige av telefonene våre for arbeid, så vel som for lek, vil og trenger. Her er åtte grunner til at smarttelefonbrukere kanskje vil vurdere å handle i iPhonene sine for en Droid.

1: Tastaturet mani

Som virtuelle tastaturer går, har iPhone en god en. Men hvis du trenger å skrive en lang, involvert e-postmelding eller faktisk redigere et dokument på den lille enheten, kutter ikke programtastaturer det. Et annet problem er at skjermtastaturet tar en stor del av skjermen, og skjuver mye av dokumentet du skriver, eller skjemaet du prøver å fylle ut.

Droid har et uttrekkbart fysisk QWERTY-tastatur som er overraskende nyttig, med tanke på tastenes lille størrelse og flathet. Og Motorola har klart å få plass til tastaturet, mens du fortsatt holder telefonen tynn - den er bare omtrent halvannen millimeter tykkere enn iPhone.

2: På skjerm

På det tidspunktet iPhone kom ut hadde den en av de største skjermer som noen gang er sett på en smarttelefon. Bare en liten forskjell i skjermstørrelse kan utgjøre en stor forskjell i brukervennlighet på så små enheter. Droid-skjermen er større enn iPhone-en (3, 7 tommer vs. 3, 5 tommer). Viktigere er Droid-skjermen høyere oppløsning på 854x480, sammenlignet med iPhones 480x320. Begge har kapasitive berøringsskjermer som kan sammenlignes med respons.

Når du prøver å lese en webside eller vise et regneark på skjermen til en håndholdt enhet, er større definitivt bedre.

3: Takk for (ekstra) minnet

En av de vanligste klagene som mange av oss har om iPhone, er utelatelse av et flash-minnespor som lar deg legge til mer lagringskapasitet. Standard iPhone leveres med 16 GB minne innebygd, eller du kan betale mer for en modell som har 32 GB, men du kan ikke legge til minne til telefonen du allerede har.

Droid leveres med 16 GB, men du kan utvide det med et 32 ​​GB microSD-kort. En annen fordel med utvidelsessporet er at du kan bytte ut kort hvis du vil, og lagre forskjellige typer filer på forskjellige kort. Denne typen fleksibilitet og utvidbarhet er spesielt viktig for forretningsbrukere.

4: Et bilde er verdt tusen ord

Kameraer blir viktige komponenter i smarttelefoner, og flere og flere er avhengige av telefonene sine i stedet for å ha et kompakt digitalkamera for å knipse raske portretter eller fange en visuell oversikt over det de ser. Det er en rekke faktorer som påvirker fotokvaliteten. Droid's innebygde kamera har spesifikasjoner som konkurrerer med mange frittstående digicams. Den tar 5 megapiksler stillbilder og kan spille inn videoer på 720x480. Den har også en dobbel LED-blits som fungerer ganske bra for å ta bilder når det ikke er nok omgivelsesbelysning.

IPhone-kameraet har lavere oppløsning på 3 megapiksler og 640x480 video, og det har ingen blits slik at i lite lys er du heldig.

5: Apper vil bare være gratis

Talsmenn for iPhone skryter av antall tilgjengelige applikasjoner i Apple Store - tilsynelatende nær 100 000. Android, som er en nyere plattform, har for øyeblikket bare rundt 10 000 apper tilgjengelig i Android Market. På den annen side er Apples App Store det eneste stedet du kan få programmer for din iPhone, og Apple har fullstendig kontroll over hvilke apper du kan få. Apple avviste for eksempel Google Voice - som mange iPhone-brukere ønsket seg - fordi det "dupliserte telefonens kjernevalgsfunksjon." Kanskje er det bare en tilfeldighet at appen gir en alternativ måte å ringe talesamtaler på uten å betale for AT & T's kostbare minutter.

Android er derimot et open source-operativsystem basert på Linux-kjernen. Utviklere kan legge til utvidelser, og Software Development Kit (SDK) er fritt tilgjengelig. Du kan opprette dine egne apper for det hvis du er så tilbøyelig, og selv om Google har et Android Market-nettsted der du kan laste ned applikasjoner, er du ikke begrenset til den ene kilden.

6: Multitasking mania

IPhone har bare begrenset multitasking; kan du kjøre de innebygde appene i bakgrunnen, men du kan ikke kjøre tredjepartsapper samtidig. Droid muliggjør multitasking med alle appene dine; kan du holde en tredjeparts-app åpen mens du kjører en annen og bruke 6-veis applikasjonsvelger for å veksle mellom de åpne appene dine. (For å være rettferdig, er det en type multitasking som iPhone gjør, og Droid ikke: samtidig data og taleoverføring).

7: Batter (y) opp og ut

Et annet område der Droid overlister iPhone er i batterilevetid. IPhone gir omtrent 5 timer taletid, mens Droid gir deg rundt 6, 4 timer. Dette kan variere avhengig av hvordan du justerer innstillingene (lysstyrke på skjermen, Wi-Fi, etc.). Men det er ikke bare batteriets ekstra kapasitet som betyr noe - med Droid kan du ta ut og bytte ut batteriet selv. Ikke bare betyr det at du ikke trenger å sende eller ta telefonen for å få et nytt batteri installert hvis det dør permanent, det betyr også at du kan kjøpe et ekstra batteri, lade det opp og ta det med deg for å bytte ut når den i telefonen går tom for juice. Dermed blir telefonen ikke en murstein før du kan lade den igjen, slik iPhone gjør.

8: Å komme dit er halvt moro

IPhonen har en GPS og Google Maps + kompass for å komme deg dit du skal, men du må kunne følge den uthevede ruten på skjermen eller lese en liste over tekst-for-sving-instruksjoner. Det kan fungere hvis du går, men hvis du prøver å kjøre, ikke så mye.

Droid med Google Maps-navigasjon kommer med stemmestyring, akkurat som de dedikerte GPS-enhetene du er vant til. Du kan også søke etter et sted etter tale. bare si "Naviger til" i stedet for å skrive den inn. Som med iPhone, kan du se ruten som er lagt med Street View-bilder eller med 3D-satellittvisninger. Det er også en trafikkvisning som varsler deg om trafikken på ruten din i sanntid. Og det er til og med en bil dock du kan plassere telefonen din i, og den aktiverer automatisk den spesielle modusen som gjør det enkelt å bruke på armlengdes avstand.

Sammendrag

Fram til nå har iPhone vært standarden som alle smarttelefoner måles, men Droid kan vise seg å være et bedre valg for mange brukere, spesielt forretningsbrukere og strømbrukere. Selv om Apple-enheten uomtvistelig er litt penere og har fordelen i mange apper (selv om mange av dem ikke er veldig nyttige), og selv om den samtidige stemme- og dataforbruket i GSM / HSPA-nettverket er fint, er det bedre batteriet liv, nydelig skjerm, fysisk tastatur, flyttbart minne, multitasking av applikasjoner og mer sofistikert kamera på Droid gir deg mer smell for pengene - spesielt med tanke på at startkostnadene og de løpende kostnadene for tale- / dataplanen for de to telefonene er tilnærmet identisk.

Beslektede TechRepublic ressurser

  • Fem interessante detaljer om Verizons nye Droid-smarttelefon
  • Verizon Droid: Samsvarer ikke med iPhone, men bringer Android ut av beta
  • Droid: Skummel invasjon av personvern har aldri vært så hyggelig
  • 10 må-ha Android-apper
  • Motorola Droid bilder
Få tips og nyheter om smarttelefoner i innboksen din TechRepublic Smartphones nyhetsbrev, levert hver torsdag, inneholder tips om hvordan du distribuerer og administrerer smarttelefoner i bedriften, produktanmeldelser, nyhetsoppdateringer, fotogallerier og mer.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com