Egnyte på hybrid sky nettverk tilknyttet lagring; SMB og kostnader

Dette er et gjestepost fra Larry Dignan fra TechRepublics søsterside ZDNet. Du kan følge Larry på ZDNet-bloggen hans mellom linjene, eller abonnere på RSS-feeden.

Cloud-lagringsplattformer som Amazon S3 er nyttige med mindre din primære virksomhet tilbyr aktive filservere. Den tidbit ble røpet av Egnyte CEO Vineet Jain.

Egnyte la tirsdag ut et lokalt (NAS) nettverkstilknyttet lagringstilbud (NAS) rettet mot små til mellomstore bedrifter. For Jain er Egnyte-flyttingen det siste trinnet i produktkartplanen. Egnyte har levert skyfilservere, men tar nå en mer hybrid tilnærming i nettverket. Egnytes direkte tilknyttede lagring gjorde allerede hybrid skyrutinen.

Selskapet, som nylig samlet inn 6 millioner dollar i risikokapital, sa at det siste tilbudet tar sikte på å klumpe sammen lagring, deling og sikkerhetskopi med sikkerhet for en lokal stasjon. Egnyte planlegger å synkronisere sin skyfilserver med en virksomhets maskinvare. Jain la til at Egnyte vil være maskinvare-agnostiker.

På spørsmål om hvilken skylagringsplattform Egnyte brukte - hadde jeg antatt at det ville være Amazon Web Services eller Rackspace-Jain sa at selskapet bygde sin egen skyplattform. Hvorfor? Båndbredde koster. Uteplattformer kan være effektive hvis de brukes til pigger og passive sikkerhetskopier. Egnyte er imidlertid en aktiv filserverplattform slik at båndbreddekostnadene kan legge opp.

"Vi bygde vår egen bakre ende, " forklarer Jain. "Da vi taklet båndbredde (til andre skylagringsplattformer), avviklet vi med en kostnad på 43 øre per GB."

Egnyte vil sannsynligvis finne et publikum for sin hybrid skylagringstilnærming. Ved å gjøre en hvilken som helst NAS-enhet til en filserver fyller selskapet et behov. Hybridtilnærmingen er resonans med IT-ledere. Ja, Jain sa at Egnyte har landet et Fortune 100-selskap for sin nettsky-tilnærming. Selskapet, som ikke kunne navngis, hadde 1500 økonomiske planleggere som fikk tilgang til Egnyte-systemet. Hybrid-filservertilnærmingen fungerte for selskapet på grunn av kravene til samsvar og dokumentoppbevaring.

Den kunden i størrelsen er en outlier, sa Jain. Men Egnyte trengte ikke å gjøre noe spesialisert for selskapet annet enn å vise CIO rundt sitt datasenter og bevise at det var på nivå med selskapets sikkerhetspolitikk.

I slekt:
  • Egnyte: bruker og opprettholder Enterprise 2.0
  • Vil Egnyte sette deg i brann?
  • Under radaren: Dømende oppstart av skylagringslager

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com