DS9s Chase Masterson på Star Trek, dokumentarfilm, og talsmann

Star Trek: Deep Space Ni fans vil kjenne Chase Masterson som Leeta og Emony Dax. Skuespillerinnen er også en filmprodusent, jazzsanger, danser og talsmann for fattigdomsbekjempelse. Les intervjuet vårt for å finne ut om hun var en Trekkie da hun ble ansatt som rollebesetning på DS9, hva hun jobber med i disse dager (som inkluderer Doctor Who Big Finish-innspillinger), og mer.

TechRepublic: Hvordan var det å jobbe med Armin Shimerman hver dag i en skala av ond diva til forferdelig fantastisk? Hva var en gjennomsnittlig dag som å jobbe på showet DS9 ? Fotokreditt: Geno Nicholas

Chase Masterson: Uten overdrivelse må jeg si at Armin var forbløffende firkantet. Gjennom hele løpet av showet gjorde Armin det et poeng å være imøtekommende av Max Grodenchik (Rom) og meg, og å være spesielt samvittighetsfulle overfor det vi måtte gjennomgå som gjesteskuespillere. Selv om du gjentar deg, kan det være tøffere på måter å være gjestestjerne på en måte enn å være en serie regelmessig - du kommer inn og er en ekstra del av et show som har en tett sammensveiset rollebesetning (eller minst en som er godt i deres spor), og du vil naturlig nok passe inn.

Men du må gjøre det uten å glamme deg selv, uten å prøve å passe inn eller holde deg på sidelinjen. Armin var alltid klar over det og gikk en ekstra kilometer for å gjøre oss komfortable og til og med å forklare ting hvis han trodde vi kunne ha nytte av det. Han var med på å gjøre det morsommere - og det hjalp oss med å gjøre jobbene våre.

Så langt som en gjennomsnittlig dag på showet, var min samtale vanligvis omtrent kl. 04.00 for sminke, hår og garderobe. Jeg var nesten alltid en av de første personene på Paramount-partiet, sammen med sikkerhetsvakter og sminke- og håravdelingen vår. Det var vakkert, stille og hjemsøkende, med månen fremdeles ute før soloppgang, og deilig å se partiet levende minutt for minutt.

Teamet ville vanligvis jobbe til tidlig på kvelden eller senere, en 12 timers dag fra tidspunktet for crewcall, omtrent klokken 07.00. Jeg ville bli og se etter at scenene mine var ferdig. Settet var tettstrikket og letthjertet, en super gruppe mennesker.

Vi visste hva vi hadde da vi hadde det, og ga kraftige historier med et team vi elsket. Det var litt som Camelot, et fantastisk show å være på.

TechRepublic: Har du noen spesielt sterke minner om arbeidet ditt med DS9 ? Chase Masterson: Det er morsomt, tingene du husker. Så mange av øyeblikkene var bare magi.

Stort sett var det så gøy å se hva forfatterne ville gjøre, fra manus til manus. Forfatterteamet ble ledet av Ira Steven Behr, som har en av de mest produktive stemmene i TV, og han veiledet så mange av de beste forfatterne på TV gjennom det showet: Rene Echevarria, Ron Moore, Bradley Thompson, og David Weddle, Robert Hewitt Wolfe, Hans Beimler, og Bryan Fuller og Michael Taylor og Morgan Gendel kommer for episoder. Og den avdøde, vakre Michael Piller, som skapte showet, hadde et så kraftig inntrykk av Roddenberrys visjon.

Og disse karene er grunnene til at showet fremdeles holder opp; motoren, temaene, karakterbuer, situasjoner og dialog var alle så sterke. Men Ira og teamet hans tok en risiko, ved at det var et av de første episodiske programmene på TV, som krevde en ny type engasjement fra publikum. Så - som svar - det var en spennende å se at publikum bet, de var villige til å stille inn uke etter uke, de tok utfordringen. Det er et enormt kompliment for et publikum å ha den slags tro på dem, og et stort kompliment til DS9- teamet. TechRepublic: Hvor kjent med Star Trek var du da du fikk rollebesetningen? Hadde du sett mye av det? Chase Masterson: Under kjøringen av Next Gen hadde jeg en kjæreste som var en slik Trekkie at jeg bare fikk ringe ham under reklamefilm. Så jeg begynte å se på showet, så jeg kunne vite når. Hvem er lei seg nå? ;-) TechRepublic: Da vi møttes, ble jeg overrasket over det utrolige arbeidet du hadde gjort som produsent. Jeg vil gjerne høre mer om dokumentaren Through Your Eyes og hvordan det skjedde. Chase Masterson: Takk for det! Through Your Eyes var en øyeåpnende reise. Det er historien om et sett med døveblinde tripletter, syv år gamle den gangen, og alt produsentgevinst gikk til støtte for jentene. Sophie, Emma og Zoe Tucker er bare tre av de 60 000+ døvblinde menneskene i USA, og det er virkelig forbløffende å se styrken og besluttsomheten til så mange av dem. Jeg kom inn på det produserende teamet ganske sent i spillet, så jeg kan ikke ta noe av æren for prosjektets oppstart; Jeg viste bare omsorgen som skyldes menneskene under disse omstendighetene, og teamet ba meg komme om bord som en med-EP. Dokumentet ble vist to ganger på Dr. Phil, og vi samlet inn 450 000 dollar for triplets utdannelser. TechRepublic: Hva trakk deg til å produsere og til dokumentarer spesielt? Chase Masterson: Jeg har aldri ønsket å være produsent per se, men det er prosjekter som jeg har blitt så trukket til at jeg bare måtte se bli laget. Når det er sagt, produserer det et helt annet sett med kreative rom i meg enn å jobbe som skuespiller; og når det er sagt, produserer får skuespill til å virke som en tur i parken. Så det er noe jeg nærmer meg med stort skjønn, strengt tatt etter behov, lidenskap-tilført.

Det var det som skjedde med min produserende Yesterday Was a Lie, et kritikerrost sci-fi noir-skudd i klassisk svart-hvitt. Jeg ble opprinnelig rollebesetet i filmen, og produsentene falt ut, og jeg elsket manuset, så jeg gikk inn og sa: "Dammit, jeg skal gjøre det."

Jeg har produsert med kreditt, og filmen ble utgitt av Entertainment One. Den vant over 50 priser, inkludert over et dusin Best Feature-priser, på festivalkretsen.

Jeg beholdt min rolle som den andre hovedrollen, en mystisk jazzsanger (jepp, det er meg som blondine), og sang fire sanger i filmen. Lydsporet ble plukket opp av La-La Land Records, som ble kåret til Film Music Label of the Year av Film Music Critics 'Association.

Vi har gode anmeldelser, rundt. Og filmen ble laget for under $ 200K - en enorm bragd for hele teamet. Det var en øvelse i å tenke på både venstre og høyre side av hjernen, og en sann test av oppfinnsomhet. Jeg er ekstremt stolt av det.

TechRepublic: Jobber du for tiden med noe nytt? Er disse filmene også tilgjengelige på DVD eller Netflix? Chase Masterson: Ja, og jeg er virkelig spent på dette! Jeg ble bedt om å gjøre "Doctor Who Big Finish", de BBC-lisensierte lydeventyrene til franchisen. Min første episode var med Tom Baker og Louise Jameson på "Doctor Who: Night of the Stormcrow." Big Finish ba meg deretter om å gjøre en rolle overfor den makeløst morsomme syvende doktoren Sylvester McCoy i "Doctor Who: The Shadow Heart", og den var så populær at vi krasjet serveren da den hadde premiere på nettstedet deres. Og det fungerte så bra at de snurret av karakteren min, Wien Salvatore, i hennes egen serie, "VIENNA."

Wien må være en av favorittrollene mine noensinne, en umulig glamorøs leiemorder som generelt lander på siden av det gode, men ikke før han donerer forkledninger, forfører den som trenger å bli forført, bli dupet og diske ut en god del visekrakker langs vei. Manuskriptene er ekstremt velskrevne - actionfylte og ofte morsomme - en sjelden kombinasjon i sci-fi. Showet spiller litt som om La Femme Nikita og I Love Lucy hadde en baby. Vi fikk gode anmeldelser på piloten, "VIENNA: The Memory Box", som er en introduksjonsspesial for $ 5 på forhånd. Sjekk det!

Jeg driver også med RUR: Genesis, en kort tekst som både er en frittstående film og et konseptverk for å skaffe finansiering til innslaget, RUR . Det blir gjort av teamet som opprettet Yesterday Was a Lie . Jeg har også hatt en sentral rolle i en pilot nylig; Jeg kan ikke si for mye om ingen av prosjektene, men jeg holder deg oppdatert på begge deler!

Og en ting til: Jeg har en ny CD som heter Jazz Cocktail som snart kommer ut og vil være tilgjengelig via nettstedet mitt. Vi har fått noen gode forhåndsomtaler. Følg med!

TechRepublic: Sist, men absolutt ikke minst, hva slags ting gir du ut? Chase Masterson: Ærlig? Jeg er en enorm geek mot fattigdom. Misforstå ikke, jeg elsker popkultur-saken like mye som den neste fyren - men hvis vi er i superhelter, hvorfor ikke være en i det virkelige liv?

Det er lett å ta en passiv tilnærming fordi verden er rotet og vi ikke vet hva vi skal gjøre. Eller vi er redd for at vår innsats vil gå tapt i korrupsjon, eller vi tror ikke at vi kan utgjøre en reell forskjell. Og det er lett å bli fanget opp i våre egne ting. Så ofte ser vi stort sett bare bort.

I Harlan Ellisons TOS-episode, "City on the Edge of Forever", sier Kirk, "La meg hjelpe. Hundre år eller så fra nå, tror jeg, vil en berømt romanforfatter skrive en klassiker som bruker det temaet. Han vil anbefale de tre ord til og med over Jeg elsker deg. "

For en fantastisk linje. Men er de ikke de samme tingene? Kjærlighet er et verb. Best brukt, "kjærlighet" betyr "hjelp."

Og som Nobels fredsprisvinner Albert Schweitzer sa: "Tenk av og til på lidelsen du skåner deg for synet." Når jeg begynte å tenke og lete, skjønte jeg at jeg måtte finne steder hvor jeg faktisk kunne gjøre en forskjell. Det er mye. Her er to som jeg har sett på plass reell transformasjon på et varig nivå.

Siden januar 2008 har jeg vært mentor hos Homeboy Industries, det største programmet for gjenginngrep og barn med risiko. Alvorlig fattigdom ligger omtrent 15 minutter fra underholdningsindustrien. Disse barna ble født i syklusen av mangel på utdanning, fattigdom og kriminalitet. Vi hjelper dem med å få jobber og bli bedre foreldre, slik at syklusen kan stoppe; vi snakker om målene deres, og det faktum at de får dem. Og vi snakker om tingene som kommer i veien: frykt, sinne, smerte, utilgivelse, avhengighet, problemer med selvtillit. De suger det hele inn; innløsningsnivåene i deres liv er formidable og varige. Seriøst kule greier.

Og jeg elsker det som skjer på Kiva, en fantastisk mikrofinansieringsorganisasjon som gir lån til de arbeidende fattige i både utviklingsland og USA. De har gitt over $ 380.000.000 (ja) i lån i trinn på $ 25, og det er en tilbakebetalingsgrad på 98, 9% - - du gir lån, ikke donasjoner. Hvis du har en ekstra $ 25 å låne ut, velg en person på Kivas nettsted og se på fremgangen deres når de gjør livet bedre for familiene deres og deretter betaler deg tilbake.

Muhammad Yunus, som vant Nobelprisen for å være banebrytende i mikrofinansmodellen, sier at en dag er det eneste stedet vi kan se fattigdom i et museum. Hva et fantastisk mål, ikke sant?

Det er en ganske kul ting å se hvor enkelt det er å bidra til å gjøre verden bedre. Og det er kjempegøy.

Så ja, det skjer gode ting rundt! Takk for innstillingen.

-------------------------------------------------- ---------------------------------------

Følg henne på Twitter (@ChaseMasterson) og på Facebook (http://www.facebook.com/chasemastersonpage) for flere oppdateringer om Chases arbeid og dugnadsinnsats. Takk igjen til Chase for at du tok deg tid til dette intervjuet.

Ansvarsfraskrivelse: StarTrek.com og TechRepublic er CBS Interactive egenskaper.

Redaktørens notat: TechRepublics Geekend-blogg kommer til slutt i år for at vi skal kunne fokusere alle ressursene våre på forretningsteknologiske emner. Geekend-bloggen har hatt et flott løp, takket være våre fantastiske bidragsytere og våre lojale lesere. Vi vil gjerne høre hvilke Geekend-innlegg og / eller diskusjoner som er dine favoritter. Kanskje var det Jay Garmons innlegg De fem beste Deep Space Nine-episodene gjennom tidene! Det fikk TechRepublic Editor i sjef Jason Hiner.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com