Drone racing liga lanserer ny AI-konkurranse

Hvordan droner og automatiserte rovers overvåker kritisk infrastruktur AI-drevne droner øker effektiviteten, reduserer kostnadene og kan oppdage problemer mennesker kan savne, sier administrerende direktør i VOS-AI Danny Rodriguez.

Drone Racing League (DRL), en global, profesjonell drone racing-krets, avslørte deres siste tilbud: En ny autonom droneserie designet for å teste grensene for kunstig intelligens (AI).

Siden 2015 har DRL søkt å utvide mulighetene til droner i en tid der dusinvis av bransjer bruker dem til en rekke formål. DRL RacerAI vil være ligaens første autonome racingdrone, og de håper at den en dag kunne slå en drone som ble pilotert av et menneske.

"DRL RacerAI er et historisk øyeblikk for The Drone Racing League og sportens fremtid. AI har beseiret mennesker i nesten alle digitale spill vi kjenner, men det har ikke kommet i nærheten av å beseire et menneske i virkelige idretter - før nå, "sa DRL administrerende direktør og grunnlegger Nicholas Horbaczewski, i en pressemelding. "Gjennom konkurrerende AIRR-arrangementer, vil vi se DRL RacerAI bli raskere og smartere, innhente menneskelige konkurrenter, og en dag, overgå verdens beste pilot. Dette vil markere et første skritt mot en fremtid når autonome systemer kan frigjøre mennesker fra å utføre ofte farlige katastrofehjelpsarbeid og søke- og redningsoppdrag. "

AI i helsevesenet: En innsidehåndbok (gratis PDF) (TechRepublic Premium)

DRL offentliggjorde kunngjøringen i forkant av deres første kunstige intelligens Robotic Racing Circuit, som var vertskap for sin første begivenhet i Orlando og skal ha løp gjennom høsten i Washington DC, Baltimore og Austin.

Løpene er kulminasjonen på en årelang prosess som involverer mer enn 2300 industriledere på mer enn 420 lag fra 81 land.

I september 2018 kunngjorde sikkerhetsselskapet Lockheed Martin et partnerskap med DRL og opprettelsen av AlphaPilot Innovation Challenge, en åpen innovasjonsutfordring som utvikler kunstig intelligens for høyhastighets racing-droner.

Tusenvis av universitetsstudenter, teknologer, kodere og drone-entusiaster meldte seg inn i konkurransen for å kombinere AI, maskinlæring og fullstendig autonom flyging. Målet var å lage et AI-rammeverk som kunne pilotere racing-droner gjennom høyhastighets antennekurs uten GPS, datarelé eller menneskelig intervensjon.

"Hos Lockheed Martin jobber vi med å banebrytende moderne, AI-aktiverte teknologier som kan bidra til å løse noen av verdens mest komplekse utfordringer - fra å bekjempe branner og redde liv under naturkatastrofer til å utforske de fjerneste rekkevidden til dypt rom, "sa Lockheed Martin teknologisjef Keoki Jackson. "Nå inviterer vi neste generasjon AI-innovatører til å bli med oss ​​med AlphaPilot Innovation Challenge. Konkurrenter vil få en mulighet til å definere fremtiden for autonomi og AI og hjelpe vår verden til å utnytte disse lovende teknologiene til å bygge en lysere fremtid."

Lockheed Martin tilbød vinnerteamet $ 1 million dollar og en ekstra $ 250.000 hvis den vinnende AI-dronen kunne slå en human-pilotert drone. Den vinnende dronen vil løpe den raskeste DRL Allianz verdensmestervilgeren i 2019 på slutten av sesongen.

Etter å ha kvittet nedover feltet kunngjorde DRL og Lockheed Martin de ni finalistene som skal konkurrere i de fire løpene de kommende månedene. Mange av teamene kommer fra universiteter som UCLA og Universitetet i Zürich eller vitenskapelige institusjoner i land som Nederland, Sør-Korea, Sveits, Polen og Brasil.

Nesten 70 studenter, droneteknologer, romfartsingeniører og kodere er involvert i den kunstige intelligens Robotic Racing Circuit.

Ryan Gury, teknologisjef for DRL, snakket med TechRepublic om ligaens ønske om å skyve grensene for hva verden tror droner kan gjøre.

"Robotikk blir mer og mer fysisk. Dagen som de begynner å overgå oss, blir uunngåelig. Vi ønsker å være en del av den samtalen, bidra til å fremme avansert robotikk og skape nyskapende konkurranse der vi kan se fremskritt innen robotikk slå et menneske i en sport, "sa han.

"Teamet mitt måtte lage alle byggesteinene som er nødvendige for å levere det, inkludert utviklingsmiljøet der hvert team vil kode sin autonome strategi og matte og algoritmer, " fortsatte Gury. "Vi måtte utvikle en simulering slik at de kunne gjøre dette fra skrivebordet sitt, og det ville ikke ødelegge en drone hver gang de gjorde en feil. Vi måtte lage en veldig avansert racingdrone som bruker toppmoderne deler, vel utover det som er tilgjengelig på forbrukersiden. "

Gury la til at konkurransen var en flott måte å motivere folk til å presse utover det de tidligere trodde droner var i stand til.

DRLs human-piloted drone League har løp rundt om i verden i 3D racing miljøer som museer og arenaer. Banen er vanligvis en kilometer lang, og hvert løp har 12 piloter. DRL Allianz verdensmesterskapssesong trakk seks millioner seere på Twitter i august og skal snart ha sin kringkastingspremiere på NBC.

Gury sa at de ikke forventer at AI-dronen skal slå en menneskelig-pilotert i år, men at etter hvert som teknologien blir bedre, vil den være vanskeligere å slå.

"Jeg vokste opp på begynnelsen av 80-tallet. Jeg elsker Nightrider, elsket å se Space Odyssey og elsket Watson på Jeopardy. Jeg elsker datamaskiner, så jeg vil se hva som er mulig, " sa han. "Ideen med denne tingen er å virkelig bruke konkurranse for å komme til et punkt der dette begynner å formørke menneskeheten. For å se første gang en maskin slår et menneske. For å se når maskiner kan konkurrere mot mennesker. Utviklingen av sport kommer til å skje, og dette vil være en stor del av det. "

Nyhetsbrev om innovasjon

Vær kjent med smarte byer, AI, Internet of Things, VR, AR, robotikk, droner, autonom kjøring og mer av de kuleste teknologiske nyvinningene. Leveres onsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com