Drobo Dashboard gjør det enkelt å lagre levering

Hvis du har fulgt alle slingringene mine på Twitter og sjekket ut hjemmelaboratoriet mitt, har du kanskje lagt merke til at jeg bruker en Data Robotics Drobo-enhet til iSCSI-lagring. Drobo-serien har en rekke produkter for direkte tilknyttede og nettverkstilknyttede applikasjoner. Videre har de nyeste enhetene muligheter til å tilby fildelingsfunksjoner direkte. Jeg synes jeg bruker iSCSI-alternativene mest, da det passer til laboratoriekravene mine.

Drobo-serien er målrettet mot småbedrifter og har en rekke avanserte lagringsalternativer for Windows-serveren og andre operativsystemer. Et av de kuleste aspektene ved Drobo-serien er dens dynamiske RAID-teknologi, BeyondRAID. (Les Scott Lowes TechRepublic gjennomgang av BeyondRAID-teknologien.)

Data Robotics har gitt ut en stor ansiktsløftning til lagringsadministrasjonsverktøyet med det nye Drobo Dashboard. Verktøyet er nå enda enklere å bruke, og det har et glatt grensesnitt å starte opp. Figur A viser hovedsprutskjermen til det nye Drobo Dashboard. Figur A

Klikk på bildet for å forstørre det.
Denne konsollen forbedrer utseendet og gjør det enklere å oppbevare lagring. Tidligere ble alternativene nesten alltid begravet i verktøyets "avanserte" skjermer. Det var motintuitivt, da den eneste virkelige grunnen til å gå inn i verktøyet var å utføre avanserte oppgaver, med mindre du selvfølgelig liker å få lysene på enheten til å blinke. Selve klargjøringsgrensesnittet kunne ikke være enklere. Figur B nedenfor viser skjermbildet for å tilby lagringsressurser på Drobo-enhetene: Figur B

Klikk på bildet for å forstørre det.

Min eneste kritikk er at iSCSI-enhetene (gjennom DroboPro og DroboElite-serien) ikke støtter iSCSI-sonering. Drobo-serien av produkter er målrettet mot små til mellomstore organisasjoner, og er også veldig populær blant profesjonelle med kreative medier for enkle muligheter for å skalere ut etter hvert som større harddisker blir tilgjengelige.

For å se konsollen i aksjon, se denne videooversikten over Drobo Dashboard 2.0:

Bruker du Drobo til små lagringskrav, laboratorie- eller forretningsmiljøer? I så fall, hva synes du om det nye grensesnittet? Del tankene dine i diskusjonen.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com