Kjør flere iOS-appnedlastinger med bedre ikoner

Det er over 700 000 apper i iTunes App Store som gjør det vanskelig for folk å finne og laste ned appen din. Utgivelsen av iOS 6 har gjort problemet verre ved å endre hvordan søkeresultatene vises i App Store. Den forrige butikken ga deg en rask rulleliste med flere apper på en enkelt skjerm. Den nye butikken erstattet den med fullskjermkort ( figur A ) som inkluderer et skjermbilde av appen. Selv om det er hyggelig å se skjermdumpen, er det tidkrevende å bla gjennom hvert søkeresultat en etter en. Og for apputvikleren betyr dette to ting:

  1. Du håper appen din er øverst i søkeresultatene fordi de fleste ikke vil grave for dypt.
  2. Appikonet og hovedskjermbildet ditt betyr mer enn noen gang.

Figur A

iTunes 11 ble nettopp utgitt, og den har også en helt redesignet butikk. Søkeresultatene vises med stor vekt på appikonet. Figur B viser hvordan det å se på den nye iTunes ser ut.

Figur B

Ikon

Det er veldig viktig å sørge for at ikonet ditt skiller seg ut sammenlignet med andre i kategorien din. I hvilket skjermbilde over, hvilket ikon dukker mest opp for deg? Forhåpentligvis valgte du min. Jeg brukte mye tid på ikonet for å få det til å skille seg ut fra resten av pakken.

Jeg er ikke grafiker, men brukte de siste årene på å lære Adobe Photoshop og illustratør. De fleste elementene jeg brukte til ikonet, tok jeg direkte fra spillelementene. Derfor vil jeg anbefale å vente til appen er nesten ferdig før du oppretter ikonet. Det tok meg tre dager, noen få gryter med kaffe, og 45 forskjellige versjoner til jeg endelig laget noe som så bra ut både i iTunes og på enheten.

Det er en viktig ting å huske, da de fleste ikonene jeg lagde trodde jeg var vinnere til jeg lastet det opp på enhetens mindre skjerm. Progresjonen til ikonet mitt går fra venstre til høyre i bildet vist i figur C.

Figur C

Det første ikonet var egentlig bare et stygt skjermbilde av en tidlig versjon av appen. Det var ikke unikt og lignet på andre Tic Tac Toe-apper. Jeg ryddet opp med lysere grafikk, men fant ut at jeg ikke likte den så ut når den ble sett på enheten. Ikke bare blir ikonet mindre, men det legger også avrundede hjørner på ikonet som virkelig kan endre utseendet du går etter.

Jeg opprettet flere versjoner ved å bruke triks som skalering, rotering, plassering av brettet i 3D og forenkling ved bare å fokusere på X-spilleren. Jeg hadde to fullskjermbilder med ikoner på iPhone-en min og ville be vennene velge favorittene sine. Til slutt kombinerte jeg alle tingene som vennene mine og likte fra hver versjon til et enkelt ikon. ( Figur D ) Det var både 2D og 3D. Det fokuserte på X-spilleren. Det ser ut som at spiller X er i ferd med å smelle spiller O. Dette er ikke Tic Tac Toe, det er en kamp.

Figur D

video

Selv om iTunes ikke tillater videoer i appoppføringen som Google Play Store og Amazon Appstore, kan du fremdeles være vert for den på nettstedet ditt. Det er også bra å ha en annen måte for noen å finne appen din hvis de søker på YouTube.

Jeg brukte programvare for skjermfangst på min Mac for å spille inn iOS Simulator og redigerte den deretter med Final Cut Pro X. Det er ikke det typiske lange kjedelige skuddet til iOS-simulatoren som de fleste apputviklere publiserer. Denne videoen er fartsfylt, animert og fremhever viktige funksjoner med tekst, voice over og humor. Alle ingrediensene du bør prøve å ta med i appvideoen din.

Bunnlinjen

Utviklere vil bruke mest tid på å kode apper, så de er gode. Men hvis du ikke får folk til å laste ned og kjøre appen, vil de aldri se hvor flott den egentlig er. Ikke la et dårlig ikon eller dårlig skjermbilde fjerne potensielle installasjoner. Gi appen din den beste sjansen for suksess ved å bruke den ekstra tiden på å sikre at ikonet, skjermbildet og videoen din er like fantastisk som selve appen.

Les også:

  • Generer grafiske eiendeler med veiviseren for Android Asset Studio
  • Utvikle iPad-apper ved hjelp av FileMaker Pro Starter Solutions
  • Konfigurasjoner som gjør GO Launcher EX til ditt favorittgrensesnitt

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com