Dreamforce 2019: Accenture, Salesforce og Vlocity-partner med ENGIE for å jobbe mot en fremtid uten karbon

Hvordan Salesforces Einstein Call Coaching bruker AI for å hjelpe selgere til å være topp utøvere. Einstein Call Coaching gir innsatsledere muligheten til å bygge sterkere team og få strategisk AI-drevet innsikt fra hver salgssamtale gjennom en ny kanal: Voice.

Mer om innovasjon

 • IBM kunngjør gjennomslag av batteriteknologi
 • Augmented reality for business: Cheat sheet
 • Bilder: Verdens 25 raskeste superdatamaskiner
 • Inside the Raspberry Pi: Historien om $ 35-datamaskinen som forandret verden

I løpet av Dreamforce 2019 i San Francisco kunngjorde Accenture, Salesforce og Vlocity sitt partnerskap med ENGIE, en bedriftsleverandør av energi og tjenester med lite karbon. Selskapene jobber med å distribuere en enhetlig CRM-plattform (Customer Relationship Management) som prioriterer både kundesuksess og bevegelse mot energi uten null, ifølge pressemeldingen.

Salesforce vil tilby sin fleksible CRM-plattform, med Accenture som hjelper deg med å definere forretningsmodell, driftsprosesser og IT-arkitektur. Vlocity vil tilby omnikanal og bransjespesifikke sky- og mobilløsninger på CRM-plattformen, mens hun samarbeider tett med ENGIE for å gjennomføre bærekraftige initiativer på tvers av B2C og B2B kundeforhold for transformasjonsprosjekter, heter det i utgivelsen.

10 måter å kommunisere mer effektivt med kunder og medarbeidere (gratis PDF) (TechRepublic)

Som svar på klimaendringer og miljøhensyn begynte ENGIE å fokusere på bærekraft i 2016, og flyttet prioriteringene mot å tilby energi og tjenester med lite karbon, heter det i pressemeldingen. Før skiftet virket selskapet som en vanlig verktøyorganisasjon, men endringen gjorde bærekraft integrert i sin nåværende forretningsmodell.

"Klimaendringer fører oss inn i en verden veldig annerledes enn den vi har kjent, en i
som ingen kan si, 'det er ikke mitt problem, ' sa Isabelle Kocher, administrerende direktør ENGIE, i utgivelsen. "Vi bestemte oss for å være en del av løsningen ved å gå til null karbon og hjelpe andre til å gjøre det samme. Samarbeid med Accenture, Salesforce og Vlocity har vært en viktig del av denne reisen, slik at vi kan få et globalt syn på kundene våre og gå raskt for å bygge en mer bærekraftig fremtid. "

Økningen i produksjon og bruk av smarte enheter har vakt miljøhensyn, ettersom teknologileverandører innser hvor mye energi som er nødvendig for å støtte dette etterspørselen. Publikum har forsterket disse bekymringene og fått store teknologiselskaper til å forplikte seg til bærekraftig produksjon.

Et av de nyeste eksemplene er Dell Technologies, som nettopp kunngjorde sin 2030 Progress Made Real-plan. En av pilarene i denne planen innebærer bærekraft: Dell lovet at innen 2030 skal selskapets emballasje være laget av resirkulert eller fornybart materiale, mer enn halvparten av Dells produktinnhold vil være laget av resirkulert eller fornybart materiale, og for hvert produkt en kunde kjøper, vil Dell gjenbruke eller resirkulere et tilsvarende produkt.

Partnerskapet mellom ENGIE, Accenture, Salesforce og Vlocity bidrar til denne bevegelsen mot bærekraft.

"Vi er stolte av å støtte ENGIEs arbeid for å fremme bærekraftige forretningsløsninger som hjelper
adresserer klimaendringer, "sa Julie Sweet, administrerende direktør i Accenture, i pressemeldingen." Denne typen samarbeid er avgjørende for å få fart på verdens skiftet til en lavkarbonøkonomi. "

For mer, sjekk ut Grønn maskin: Dell introduserer Latitude 7300 Jubileumsutgave på TechRepublic.

Nyhetsbrev om innovasjon

Vær kjent med smarte byer, AI, Internet of Things, VR, AR, robotikk, droner, autonom kjøring og mer av de kuleste teknologiske nyvinningene. Leveres onsdager og fredager

Registrer deg i dag

Se også

 • DevOps: Et jukseark (TechRepublic)
 • Microsoft HoloLens 2: En innsidehåndbok (TechRepublic nedlasting)
 • Hvordan smart tech transformerer transportbransjen (TechRepublic Premium)
 • Teknologi som forandret oss: 1970-tallet, fra Pong til Apollo (ZDNet)
 • Disse smarte pluggene er hemmeligheten bak et sømløst smarthus (CNET)
 • De 10 viktigste iPhone-appene gjennom tidene (Download.com)
 • Tom Merritts Topp 5-serie (TechRepublic på Flipboard)
cyano66, Getty Images / iStockphoto

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com