Dream Studio medieprodusent er en drøm som går i oppfyllelse

Hvis bedriften din trenger å lage grafikk, musikk, video eller nettsteder, kan du enten kjøpe den individuelle programvaren for hvert formål og deretter installere hver tittel på de nødvendige maskinene, eller du kan prøve Dream Studio. Dette operativsystemet som er basert på Ubuntu 12.04 er hjernen til Dick MacInnis.

Dream Studio inneholder følgende applikasjoner:

 • Cinelerra: Ikke-lineær videoredigering, sammenlignbar med ledende løsninger som Apples Final Cut Pro, Sony Vegas og Adobe Premiere
 • Ardor: Profesjonell digital lydarbeidsstasjon, sammenlignbar med Digidesign Pro Tools, Steinbergs Cubase / Nuendo, Apples logikk og ekkolodd
 • Blender (med Oceansim patch): Et gratis 3D-grafikkprogram, lik 3DS Max og Maya
 • Inkscape: Vektorgrafikkredigerer med funksjoner som ligner Illustrator, CorelDraw og Xara X
 • Scribus: Profesjonell sidelayout, i likhet med Quark Xpress, Adobe Indesign og Microsoft Publisher
 • Darktable: En virtuell lighttable og mørkerom for fotografer som ligner på Adobe Lighroom
 • GIMP: Raster-grafikkredigerer med funksjoner som ligner på Adobe Photoshop og Paint Shop Pro
 • Kompozer: Komplett webforfatteringssystem som kombinerer webfilhåndtering og brukervennlig WYSIWYG webredigering som ligner på Adobe Dreamweaver og Apple iWeb
 • Bombono: DVD-forfatterprogram

Dream Studio inkluderer også:

 • Trommemaskiner som Hydrogen
 • Nær 100 programvaresynteser
 • En lydmastering suite (JAMin)
 • Standard programvare for daglig arbeid, for eksempel Firefox, Thunderbird, LibreOffice og mer
I motsetning til andre studiolignende iterasjoner av Ubuntu, prøver Dream Studio også å levere en fantastisk vakker pakke. Selv applikasjoner som Cinelerra og Ardor inkluderer tilpassede temaer slik at de blir bedre integrert med Unity-grensesnittet. Sluttresultatet er en sømløs, slående fullfunksjonsplattform som får deg til å fokusere på å skape og ta virksomheten til nye nivåer.

En advarsel

Dream Studio bruker Ubuntu Unity-skrivebordet, som er annerledes enn noe du noen gang har brukt (med mindre du har brukt Unit y). I dette tilfellet er imidlertid annerledes definitivt bedre. Enhet er utrolig effektiv og er det første stasjonære grensesnittet som ikke kommer i veien for deg - du jobber ganske enkelt effektivt og uanstrengt. Blending Unity med et mediestudio slutter med en nesten perfekt sammenslåing av kraft, skjønnhet og effektivitet.

Så når du fyrer opp Dream Studio, ikke vend deg bort bare fordi grensesnittet er noe du aldri har opplevd. Jobb med det i en dag, og jeg vedder på at du vil finne skrivebordet veldig myndig.

Få og installere Dream Studio

Dream Studio er ikke et sett med applikasjoner du installerer på toppen av et eksisterende skrivebord - det er en hel plattform. Her er trinnene for å få Dreamstudio på maskinen din.

 1. Last ned ISO-bildet (advarsel: bildet er over 2 GB).
 2. Brenn ISO-bildet på en disk med et verktøy som Brasero eller Nero.
 3. Start opp målmaskinen med den nyopprettede disken i stasjonen.
 4. Når live-CDen har startet opp, dobbeltklikker du på Installer Dream Studio-knappen ( figur A ) og svarer på de enkle spørsmålene for installasjon.
 5. Start på nytt når du blir bedt om det.

Figur A

Live-CDen er i gang og klar til å installeres. (Klikk på bildet for å forstørre.)

Prøv Dream Studio uten å installere det

Du kan prøve Dream Studio uten å installere det. Når live-CDen har startet opp, kan du bruke alle applikasjonene og se hvordan den fungerer. Bruk av Dream Studio på denne måten vil ikke gjøre noen endringer på harddisken. Du kjører dette fra RAM og CD / DVD, så det vil fungere mye saktere enn når det blir installert.

 1. Når du kommer til delen om diskpartisjonering, bruk standardverdiene med mindre du vet hva du gjør.
 2. Når du er installert, er du klar til å begynne å bruke de inkluderte applikasjonene.
 3. Hvis du klikker på Dash-knappen (Ubuntu-logoen i øverste venstre hjørne), vil Dash vises der du kan åpne applikasjoner, filer og mer.
 4. Klikk på applikasjonslinsen (knappen til høyre for Hjem-knappen nederst i dashen) for å filtrere instrumentpanelet for bare å vise applikasjoner ( figur B ).
Figur B

Noen av de forhåndsinstallerte applikasjonene for Dream Studio. (Klikk på bildet for å forstørre.)

Nyhetsbrev om innovasjon

Vær kjent med smarte byer, AI, Internet of Things, VR, AR, robotikk, droner, autonom kjøring og mer av de kuleste teknologiske nyvinningene. Leveres onsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com