Gi et Star Wars-leketøy for å sende en antistoffelig melding

Selv om Star Wars har gått mainstream, ser det ut til at noen nørder - spesielt nørde jenter - fortsatt blir mobbet for å være fans av franchisen. I tilfelle du ikke allerede har hørt om Katie Goldman, den første klassingen som elsker Star Wars, er historien hennes.

Katie har en Star Wars- ryggsekk og matchende vannflaske. De første par månedene av skolen fylte Katie vannflasken med stolthet. Så en dag bestemte hun seg plutselig at hun hadde det bedre med å bruke en rosa vannflaske. Etter mye sondering av moren, innrømmet Katie endelig at guttene erter henne nådeløst hver dag til lunsj fordi Star Wars ikke er for jenter.

For det første ber jeg Katie om å drikke vann til lunsj; hun skal være stolt av seg selv for å ta sunne beslutninger. Måten å være et individ på! For det andre har hun ganske rett til å like Star Wars - filmene er morsomme, sier noe om samfunnet og har flotte romvesener og kul teknologi.

Når det gjelder Katys valg av vannflaskevalg, vet vi alle at mobbing er middel og galt. Jeg tror noen gutter bare er sjalu fordi de i all hemmelighet vil bære rosa vannflasker og føler at de ikke kan det på grunn av sosiale stigmas. Mange av oss som er voksne geeks ble mobbet for å være "annerledes." Jeg likte nørdefilmer, utmerket meg i naturfag og likte matematikk, noe som gjorde meg til en førstekandidat for å bli et mobbeoffer; Jeg husker at medlemmene i cheerleading-troppen som la spytteballer i håret mitt (å spøke ekle goos gjennom et sugerør ikke er forresten). Faktisk husker veldig mange kvinner å bli mobbet om våre nerdete preferanser. Mange av disse nerdegruppene innrømmer også å til slutt endre seg for å passe bedre inn; Jeg endte opp med å endre min ytre atferd som et resultat av mobbingen. Geek gals, vi kan ikke stå ledig mens en av våre egne skjuler vannflasken hennes for å se.

Støtte for Katie fra det nerdelige samfunnet

Det er nå en Facebook-gruppe, Support Star Wars og Geek Pride for Katie, og nerdene kommer ut i kraft denne fredag ​​10. desember 2010 for å støtte Katie og geek stolthet overalt. Tanken er å bruke favorittutstyret ditt fra Star Wars, og donere Star Wars- leker til veldedige organisasjoner som vil legge lekene i hendene på trengende barn. Jada, det er bra for Star Wars- franchisen, men det er en sjanse for at leketøykjøringen vil introdusere mange flere jenter til Star Wars . Så, trengende barn får leker, nørder viser litt stolthet, og det er mindre sannsynlig at Katie skiller seg ut i en mengde (noe som kan gjøre at hun føler seg mindre som en utstøtt, selv om nerdene er enige om at hun absolutt er alt annet enn en utstøtt).

Selv om du ikke bruker Star Wars- utstyr denne fredagen, oppfordrer jeg deg til å bruke noen kroner og donere et Star Wars-leketøy til en leketøykjøring i byen din. Du vil gjøre så mye godt på så mange måter.

Les mer omtale av denne historien på nettet:
  • 7 år gammel jente mobbet av kjærlighet til "Star Wars" av klassekamerater, finner støtte på nettet (The Huffington Post)
  • 'The Force' er med deg, Katie (CNN)

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com