DIY: Utvid ditt WordPress-drevne nettsted med disse modulene

Jeg sørger alltid for at nettstedet som fremhever skjønnlitteraturen og frilansskrivingen min er fersk, tilkoblet og tiltrekker brukere fordi din virksomhet på nettet er ditt telefonkort. Ikke gjør feilen ved bare å bruke sosiale nettverk for å markedsføre virksomheten din for å spare penger på webdesign og utvikling; Hvis du gjør det, risikerer du å se uprofesjonell ut. Det er her verktøy som WordPress kommer godt med.

WordPress er enkelt å bruke, utrolig kostnadseffektivt og så utbredt på nettet at det bare er fornuftig for små bedrifter eller enkeltbedrifter å dra nytte av open source-verktøyets kraft og fleksibilitet. Men WordPress er bloggerens verktøy, så ut av porten er det ikke den beste kampen for et bedriftsnettsted. Med litt finjustering og et par tilleggsmoduler og / eller widgets, kan WordPress være et profesjonelt nettsted for ditt selskap. Etter at du har lastet ned WordPress (jeg anbefaler at du bruker den nyeste versjonen for å følge disse tipsene), kan du utvide verktøyet for nettstedet ditt her.

Tekstbokser

Med enkle Text Box-widgeter kan du legge til en rekke funksjoner på nettstedet ditt. Figur A illustrerer hvordan jeg bruker tekstboksen-widgeten på nettstedet mitt. Figur A

Kan du oppdage tekstboksene?

I figur A er alle forsidebildene for bøkene mine vist i en tekstboks. Disse seksjonene er også i tekstboksen-widgeter: Works in progress, Leser sitater, Guest Appearances, øjeblikket lesing, Indie Writers og Zombie Fun (ikke alle disse delene er synlige på skjermdumpen).

Følg disse trinnene for å legge til tekstboks-widgeter på nettstedet:

 1. Logg deg på wp-admin-verktøyet på ditt WordPress-nettsted.
 2. Naviger til Utseende | Widgets.
 3. Bla til tekstboksen-widgeten i listen.
 4. Klikk og dra tekstboksen-widgeten til sidefeltet som vil huse widgeten.
 5. Klikk på rullegardinpilen og lag tekstboksen ( figur B ).
Figur B

Denne tekstboksen vil vise et bilde som også er en klikkbar kobling, som åpner et nytt vindu.

Text Box-widgeter kan brukes til mange funksjoner, så ikke begrens deg til bilder. Du kan for eksempel bruke en tekstboks-widget til å vise en ukes vare eller den daglige spesialen. Tekstboksen-widgeten kan lett bli nettstedets brød og smør.

Arrangementskalender

Arrangementet Kalender for hendelser er en enestående måte å kunngjøre kommende salg, nye produkter og mer. Jeg har prøvd mange av disse typene plugins, og denne er den beste av gjengen. Du kan enkelt planlegge hendelser, og deretter vise dem i en widget som enten en liste eller en minikalender. (Jeg bruker hendelseskalender for kommende utgivelser.)

Arrangementet Kalender-plugin er enkelt å installere:

 1. Last opp mappen Events Calendar til WordPress-plugins-mappen.
 2. Aktiver plugin-programmet fra instrumentbordet.
 3. Konfigurer plugin-en din i hendelseskalender | Alternativer.

Følg disse trinnene for å legge til hendelseskalendermodulen:

 1. Gå til Utseende | Widgets.
 2. Finn hendelsen kalendervidget.
 3. Klikk og dra widgeten til sidefeltet som inneholder funksjonen.
 4. Utvid widgeten fra rullegardinpilen ( figur C ).
 5. Gi hendelsen Kalender-widgeten navn.
 6. Velg kalendertype (hendelsesliste eller kalender).
 7. Angi antall hendelser som skal vises.
 8. Klikk Lagre.
Figur C

Den enkleste måten for brukere å se kommende arrangementer er listen. Kalenderen krever at brukerne klikker på et element på en dato for å se informasjonen.

Enkel RSS-feed

Jeg driver en rekke nettsteder, og jeg sorterer kryssbestøv for noen av nettstedene. For eksempel må Zombie Radio-siden mate podcast-koblinger til hovedsiden min. Den enkleste måten å gjøre det (uten at jeg trenger å gjøre dette manuelt hver gang en ny podcast publiseres) er å bruke et verktøy som Simple RSS Feed. Du installerer Simple RSS Feed på samme måte som en hvilken som helst annen WordPress-plugin (med de nyere utgivelsene av WordPress kan du installere plugin-en fra wp-admin-panelet). Når den er installert, følg disse trinnene:

 1. Gå til Utseende | Widgets.
 2. Finn RSS-widgeten.
 3. Klikk og dra RSS-widgeten til sidefeltet som inneholder funksjonen.
 4. Utvid widgeten.
 5. Skriv inn nødvendige detaljer for RSS-feeden den vil vise ( figur D ).
 6. Klikk Lagre for å lagre widgeten.
Figur D

Hvis du velger Vis elementinnhold, vil hver oppføring ta mer plass enn du sannsynligvis vil gi widgeten.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com