Disney Parks, Hitachi Vantara slår seg sammen for en ny generasjon tur- og showanalyse

CES 2017: Panasonic AVC Networks inngår strategisk partnerskap med Disney AVC Networks president Yasuji Enokido snakker om selskapets partnerskap med Disney for å skape en "ny, spennende besøkendeopplevelse."

En ny strategisk allianse mellom Hitachi og Disney Parks ble kunngjort neste år, Hitachi Vantara. Koblingen er designet for å hjelpe Disneys nyskapende temapark.

Hitachi Vantara er nå "Official Ride and Show Analytics Provider" for Walt Disney World® Resort i Florida og Disneyland Resort i California for å utvikle datadrevne løsninger for å forbedre driftseffektiviteten til show og attraksjoner. Teamene distribuerer industrielle Internet of Things-teknologier (IoT) som bygger på Disneys historiefortelling gjennom teknologi.

Mer om IoT

  • Topp 10 IoT sikkerhetsrisikoer for virksomheter
  • 3 viktigste hemmere for IoT-adopsjon i bedriften
  • Internet of Things-policyen (TechRepublic Premium)
  • For mer om IoT og andre nyvinninger, kan du abonnere på vårt nyhetsbrev fra Next Big Thing.

Løsningene bruker DataOps, en metodikk for samarbeidsledelse av data som hjelper organisasjoner å bruke data og analyse for sanntidsinnsikt for å transformere operasjoner.

Hitachis Lumada-datahåndterings-, analyser- og IoT-programvare samler og analyserer deretter data for å gi sanntidsinnsikt om parkdrift. Løsningene inkluderer prediktive evner og digitale tvillinger, virtuelle programvaremodeller som representerer fysiske objekter, og hjelper organisasjoner med å forstå og optimalisere ytelsen.

"Walt Disney World Resort og Disneyland Resort har gledet sine gjester med enestående opplevelser i flere tiår, " sa Hitachi Vantaras Brian Householder, administrerende direktør, i en utgivelse. "Vi er glade for å samarbeide med Disney for å tilby intelligente, datadrevne løsninger som lar Disney fortsette sin arv med å levere oppslukende opplevelser med økt driftseffektivitet."

(TechRepublic)

Sammenflettet historiefortelling og teknologier har Disney og Hitachi allerede distribuert en pakke med løsninger på tvers av flere attraksjoner på Walt Disney World Resort, inkludert Toy Story Land-attraksjoner Slinky Dog Dash, Toy Story Mania og Alien Swirling Saucers ved Disneys Hollywood Studios. Den siste typen tar den legendariske Magic Tea Cups-turen for inspirasjon; tenk virvlende tallerkener i stedet for de ikoniske tekoppene, så får du denne nylig åpnet turen på Disney Hollywood Studios. Slinky Dog Dash på Floridas Walt Disney World Resort er ikke ulikt Disneyland's Gadget's Go Coaster, som ble lansert da Mickey's Toontown gjorde det i 1993, og har skillet om å være den korteste attraksjonen på Disneyland, og varte bare 44 sekunder. Til tross for det mindre enn et minutt-turen, må det ha vært populært, fordi den samme turen bøyde seg i Tokyo Disneyland i 1996.

"Fra første stund har Disney Parks vært et eksempel på hvordan innovasjon og utrolige historier og karakterer kan komme sammen for å skape noe virkelig spesielt, " sa Trevor Larsen, konserndirektør, fasiliteter og driftstjenester, Disney Parks, opplevelser og produkter, i en utgivelse. I samarbeid med Hitachi Vantara og dens portefølje av datadrevne teknologier, kan vi fortsette å ta våre gjester med på utrolige opplevelser og levere konsekvent fremragende opplevelser for hver gjest, hver gang. "

Smart Cities og IoT-nyhetsbrev

Hold deg oppdatert om smarte byer, som inkluderer innovasjoner i IoT, 5G, sikkerhet, dataanalyse, mobilapper og mer. tors

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com