Den digitale transformasjonen av reklame, fra trykte til mobile enheter

Hvordan nett- og mobilannonsering fungerer Josh Sternberg, Tech Editor i Adweek, forklarer hvordan annonsører bruker mobile enheter for å spore og målrette brukere.

Josh Sternberg, tech redaktør for Adweek, snakket med TechRepublics Dan Patterson om utviklingen av reklame, fra avispapir til mobile enheter. Her er en del av samtalen deres:

Patterson: Før vi kan komme til alle de smarte formene for informasjonskapsler og programmatiske annonser, la oss gå tilbake i tid. La oss gå tilbake til 1890-tallet og aviser, magasiner, radio, tv og i dag. Mange av metaforene som eksisterte eller eksisterer nå, eksisterte for 100 år siden. Fortell om utskriftsreklame og hvordan vi har portert brukte metaforer fra eldre medier og portert dem videre.

Mer om mobilitet

  • Hvorfor Android vil ha et bannerår i 2020
  • 10 mobilitetsprognoser for 2020: AI, 5G, sammenleggbare telefoner med mer
  • Lær et språk før neste tur med disse appene
  • Bilder: De 10 beste alternativene til Apple Watch

Sternberg: Ja. Først av alt, takk for at du har hatt meg på. Mye av det er industrien som ser på hva som fungerte og sa kult, vi ser på et magasin eller ser på en avis, og vi ser denne statiske annonsen til denne vakre personen som gjør denne vakre tingen. Det er mellom innhold som at du leser en artikkel, og du får en annonse. Du leser en artikkel, du får en annonse. Det fungerer på en måte som en frittstående, men også som en forstyrrende kraft i innholdsstrømmen din. Når du gikk over fra trykk til radio, var det den samme ideen der du har en blokkering av innhold etterfulgt av en annonse. Så når TV kom på scenen, vel det samme. Ikke sant? Du fikk en blokkering av innhold etterfulgt av en annonse.

Nå er annonsene viktige økonomisk for disse medieselskapene som driver med disse skoene og kjører disse avisene og magasinene, fordi det er det som finansierer innholdet. Som publikum betaler vi enten med lommebøkene våre via abonnement eller gjennom øyeeplene med oppmerksomhet. Nå har den ideen vært en tråd gjennom alle medier med å betale for oppmerksomhet. Vi bruker begrepet CPM, som er kostnad per tusen visning. For hver tusen gang et innhold blir hørt, legger det til.

Vel, vi bruker den samme terminologien fra trykk til TV til nå digital. På digital vis er annonsene også like på at de kan være forstyrrende. Mellomrummene får du når du går mellom innholdet.

Du får popups. Du får bannere og visningsannonser. Det er alt det samme filosofien til et medieselskap trenger for å kunne tjene penger for å lage innholdet du ser. De vil enten belaste deg gjennom lommeboken din ved å betale abonnementet der de vil belaste deg for oppmerksomheten og øyeeplene dine, slik at de kan gå til en annonsør. Nytt medium, samme modell.

Hvorfor produktplasseringsannonser snart kan komme til Amazon Echo (TechRepublic)

Patterson: Som annonsører gjennomgår digital transformasjon akkurat som medieselskaper er, fortell meg litt om hvordan forholdet har endret seg. Vi har gått fra annonsører som bokstavelig talt har et forhold til salgsstyrker, salgsteam til programmatiske kjøp. Hvordan har det endret seg de siste 10 årene?

Sternberg: Betydelig. Jeg er sikker på at du har sett Mad Men. Ikke sant? Karakterene i Mad Men skal ut med sine klienter, og skal ut med sine mediepartnere om dagen og spise sin tre-, fem-, 10-martini-lunsj. De bygger opp det forholdet, så på den måten, når merkevaren, annonsøren eller byrået på vegne av annonsøren ønsker å kjøre meldingen, annonsen, innholdet i en mediepublikasjon, er det en-til-en forhold. De vet hvem de har å gjøre med, slik at de kan overlate pengene sine til mediepartneren, og de vet at budskapet deres kommer til å være i trygge omgivelser. I dag er de litt mer lure. Algoritmer og AI og automatiserte auksjonsplattformer, som utveksling, lar byråer og annonsører få plassering på nettsteder for brøkdel av kostnadene for hva det vil være gjennom et direkte salg gjennom det forholdet til ett.

Det er fremdeles salgsteam som presser sine direkte forhold, men det vi begynner å se er at medieselskaper nå bruker salgskreftene sine til premiumkjøp. Det kan være noe på hjemmesiden til The New York Times, eller det kan være en spesifikk del av The Washington Post som får mye trafikk, eller det kan være mer på høyresiden, som arrangementer og sponset innhold.

Nyhetsbrev om innovasjon

Vær kjent med smarte byer, AI, Internet of Things, VR, AR, robotikk, droner, autonom kjøring og mer av de kuleste teknologiske nyvinningene. Leveres onsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com