Digital transformasjon: Hvordan roe kaoset

Hemmelighetene for et vellykket initiativ for digital transformasjon Ben Shea snakket med TechRepublic på SAP SAPPHIRE NOW-konferansen i 2019 om hvordan kommunikasjon og team bestemmer vellykkede digitale innovasjoner.

Mer om innovasjon

 • IBM kunngjør gjennomslag av batteriteknologi
 • Augmented reality for business: Cheat sheet
 • Bilder: Verdens 25 raskeste superdatamaskiner
 • Inside the Raspberry Pi: Historien om $ 35-datamaskinen som forandret verden

Digital transformasjon kan være kritisk for moderne forretningsoverlevelse, men mer enn halvparten (51%) av selskapene føler seg utdaterte sammenlignet med konkurrenter, viser en Globant-rapport. De mest populære teknologiske investeringene inkluderer for øyeblikket Internet of Things (IoT) (31%), sky (27%) og intelligent automatisering (16%), men uklare mål og dårlig kommunikasjon forhindrer disse i å få teknologisk suksess.

Globant's Cutting Through the Chaos: How to Bring Success to Digital Transformation Initiatives-rapporten, som ble utgitt onsdag, undersøkte 300 amerikanske forretnings beslutningstakere om hvordan organisasjoner utfører digital strategi. Fagpersoner identifiserte samarbeid, definerte mål og ansattes input som nøkler til digital suksess.

Digital transformasjon: En IT-pro-guide (gratis PDF) (TechRepublic)

"Noe av det mer fremtredende som gir kaos er mangelen på et mål bak transformasjonen, " sa Emiliano Horcada, digital transformasjonspartner hos Globant. "I de fleste tilfeller trenger organisasjoner å transformere seg, men de har ikke et klart syn på hva de trenger å endre eller hvem de vil bli."

Lederskap spiller også en avgjørende rolle i å opprettholde tilregneligheten til en organisasjon som opplever digital transformasjon, sa Horcada.

Rapporten trakk lignende konklusjoner og identifiserte de viktigste egenskapene til digitalt modne organisasjoner som de med klare, digitalt drevne forretningsmål og lederskap dedikert til vekst (28%).

Samarbeid på tvers av avdelinger (52%) ble også nevnt som den mest verdifulle evnen til å hjelpe organisasjoner med vellykket gjennomføring av interne digitale initiativer. Muligheten til å få tilgang til relevante data og gjøre dem om til handlingskrevende innsikt for beslutningsprosesser (47%) kom på andreplass, fant rapporten.

Hvordan manøvrere kaoset

Sammen med å danne sammenhengende mål, må organisasjoner skape et felles språk for klar forståelse og fremdriftsstyring, bemerket rapporten.

"Det er svært viktig å skape et felles språk for å lykkes, " sa Horcada. "Og når en ny ide for digital transformasjon kommer på plass, ta den gjennom dette spørsmålet eller evalueringsspråket og ha en avtale om dette er riktig neste trinn eller ikke."

De beste motivatorene for å ta i bruk nye teknologier inkluderte forbedring av brukeropplevelser (52%), bruk av data mer intelligent (46%) og utvikling av produkter og tjenester (35%). Organisasjoner vil at disse initiativene skal bidra til å forbedre både interne operasjoner (69%) og relasjoner til kunder (73%), viser rapporten.

Disse målene kan bare oppnås gjennom gjennomtenkt ledelse og tydelig kommunikasjon. Ledelse er ikke nødvendigvis bare forbeholdt C-suiten; rapporten understreket den ansattes betydning i den digitale transformasjonsreisen.

Noen 42% av organisasjonene sløyfer inn ansatte først etter at den digitale transformasjonen er på plass, noe som er en enorm feil, sa Horcada.

Å involvere de som ikke bare er høyt rangerte ledere skaper et tverrfaglig team, demokratiserer teknologien og legger til rette for flere ideer og bedre beslutninger. Avkastningen av investeringen sees raskt under den digitale transformasjonsreisen, bemerket Horcada.

Å gi alle en stemme i den digitale transformasjonsprosessen og investere i teknologier som kommer både interne og eksterne personer til gode, vil holde digital transformasjonsinitiativ på sporet, ifølge rapporten.

For mer, sjekk ut 7 måter å fremskynde suksess for digital transformasjon på TechRepublic.

Tekniske nyheter du kan bruke nyhetsbrev

Vi leverer de nyeste teknologiske nyhetshistoriene om selskapene, menneskene og produktene som revolusjonerer planeten. Leveres daglig

Registrer deg i dag

Se også

 • Digital transformasjon: Et jukseark (TechRepublic)
 • Digital transformasjon: En IT-pro's guide (TechRepublic nedlasting)
 • Digital transformasjon: En guide for CXOs (TechRepublic Premium)
 • Hva er digital transformasjon? Alt du trenger å vite om hvordan teknologi omformer virksomheten (ZDNet)
 • 5 beste stående skrivebordskonvertere for 2019 (CNET)
 • Beste oppgavelister-apper for å håndtere oppgaver på hvilken som helst plattform (Download.com)
 • Digital transformasjon: Mer må-lese dekning (TechRepublic på Flipboard)

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com