Digital modenhet avhenger av AI-adopsjon for organisasjoner

Knekking av koden: Hvorfor flere selskaper fokuserer på AI-prosjekter Karen Roby intervjuer en Gartner-analytiker om hvorfor noen selskaper dobler ned på kunstig intelligens og maskinlæringsprosjekter.

Mer om kunstig intelligens

  • Google DeepMind-grunnlegger Demis Hassabis: Tre sannheter om AI
  • De 10 mest etterspurte AI-jobbene i verden
  • De 3 mest oversett begrensningene av AI i virksomheten
  • Hvordan bli maskinlæringsingeniør: Et jukseark

Det er funnet en klar sammenheng mellom en organisasjons digitale modenhet og bruk av kunstig intelligens (AI). De lavere på den digitale modenhetskurven, som klassifiserte seg som nybegynnere, sa at det var langt mindre sannsynlig at de anser seg for avanserte i AI. Mens, modne organisasjoner - også kalt ledere - investerer for tiden i AI for å generere innsikt fra data, i stedet for bare å samle inn informasjonen.

Cognizants investering i AI: Moving Along the Digital Maturity Curve, utgitt på mandag, undersøkte nesten 2500 ledere globalt for å finne ut hva som skal til for å nå digital modenhet, og identifiserer AI som nøkkelkomponenten.

Kunstig intelligens: En bedriftsleders guide (gratis PDF) (TechRepublic)

Nesten 70% av respondentene siterte seg som ledende innen digital strategi, med topp taktikk inkludert implementering av AI-løsninger (38%), erstatning av gamle systemer (60%) og analyse av kundebehov (47%), fant rapporten.

"Når virksomheter blir mer digitale, genererer og fanger de inn mer data og låser også opp nye former for data som ustrukturert tekst, bilder, stemme og lyd, " sa Bret Greenstein, forfatter av rapporten og senior vice president for AI and analytics hos Cognizant. "Flere data gjør deg ikke mer digital; å forstå at data og å vite hva det betyr for virksomheten din er kjernen i å være digital. En digital leder bruker AI for å samle og forstå alle dataene som betyr noe i et forsøk på å operere i nye og mer meningsfulle måter. "

Verdien av AI kommer fra dens evne til å behandle og trekke innsikt fra store datamengder - et volum uforståelig for mennesker. De fleste selskaper bruker AI for å automatisere menyoppgaver, noe som gir menneskelige arbeidere muligheten til å bruke tiden sin på mer slagkraftig arbeid, og det er grunnen til at selskaper planlegger å doble AI-prosjekter det neste året.

Fremskritt i AI lar imidlertid bedrifter gjøre mer med teknologien, for eksempel å optimalisere algoritmer og analysere data som hjelper organisasjoner å ta utdannede forretningsavgjørelser.

Evolusjonære AI-brukssaker

Rapporten omtalte de siste fremskrittene innen AI som evolusjonær AI, som er mye mer spesialisert enn å automatisere manuelle oppgaver. Denne typen AI kan etablere årsakssammenheng bak data, samt forutsi beslutningsresultater og foreskrive handlinger som vil oppnå de beste resultatene.

Forskrivningsanalyse forskningsrapport 2019: Tekniske ledere åpne for ny teknologi (TechRepublic Premium)

Evolusjonær AI låser opp to kraftige konsepter, ifølge rapporten. Teknologien lar selskaper skape en virtuell representasjon av virksomheten og optimalisere virksomheten gjennom simulering. En virtuell representasjon opprettes via en modell av forretningsresultatdata og tidligere beslutninger. Og i stedet for å teste ideer på virkelige mennesker og maskiner, lar AI ideer eksperimenteres praktisk talt.

For å hjelpe organisasjoner med å se for seg aktuelle AI-applikasjoner, beskrev Greenstein følgende mest populære AI-brukssaker virksomheter implementerer nå:

AI er et komplisert konsept og teknologi å manøvrere, men forretningsfordelene gjør kampen verdt, heter det i rapporten. Og teknologien begynner å bli så integrert i organisasjonen at de som ikke klarer å adoptere vil bli etterlatt.

"Bedrifter som har investert i AI investerer i både å lære om teknologien og anvende den til virksomheten deres, som er et reelt konkurransefortrinn. Bedrifter som akkurat begynner å transformere seg med AI vil ha vanskelig for å hente lederne, " sa Greenstein. "Bedrifter som faller bak i AI, vil også ha vanskelig for å jobbe med effektivitet, beslutningsprosesser med høy ytelse og kundetilpasning som AI-ledede virksomheter vil ha."

Sammen med AI-adopsjonen sa rapporten at selskaper kan bli mer digitalt modne ved å etablere nye roller og styring for data, vurdere data og tenke på måter å modernisere data utover datavarehuset.

For mer, sjekk hvordan du oppmuntrer til adopsjon av AI: 3 tips om TechRepublic.

Tekniske nyheter du kan bruke nyhetsbrev

Vi leverer de nyeste teknologiske nyhetshistoriene om selskapene, menneskene og produktene som revolusjonerer planeten. Leveres daglig

Registrer deg i dag

Se også

  • IT-lederveiledning for dyp læring (TechRepublic)
  • Telemedisin, AI og dyp læring revolusjonerer helsevesenet (TechRepublic nedlasting)
  • Administrere AI og ML i bedriften 2019: Tekniske ledere forventer større problemer enn tidligere IT-prosjekter (TechRepublic Premium)
  • Hva er AI? Alt du trenger å vite om kunstig intelligens (ZDNet)
  • 6 måter å slette deg selv fra internett (CNET)
  • Kunstig intelligens: Mer må-lese dekning (TechRepublic på Flipboard)

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com