Forsinket Apple iPhone 4-klaff med lang ryktet Verizon Wireless-debut?

Dette er et gjestepost fra Larry Dignan fra TechRepublics søsterside ZDNet. Du kan følge Larry på ZDNet-bloggen hans mellom linjene, eller abonnere på RSS-feeden.

Klaffen som slynger seg rundt Apple iPhone 4-antennen og Steve Jobs 'forsvar av enheten kan ha forsinket en lang ryktet flytting til Verizon Wireless, ifølge en analytiker.

Mange analytikere og pressemeldinger har iPhone som en lås som kommer til Verizon Wireless i første kvartal 2011. Men Piper Jaffray-analytiker Christopher Larsen sier at Verizon-iPhone-tilkoblingen kanskje ikke er så sterk etter antennagat - eller hva du vil kalle det ( all iPhone-dekning, Apple video trykker på spørsmål og svar).

Larsen handikapter transportørens reaksjon på Apples iPhone 4-forsvar på fredag. Kort sagt, Apples ytelse var bra for AT&T siden den avledet oppmerksomheten fra transportørens nettverk. For Verizon Wireless kan Apples ytelse gi den pause før du legger iPhone til oppstillingen. Larsen skriver i et forskningsnotat:

For AT&T tror vi at all oppmerksomhet hos Apple faktisk har lettet noe press på nettverksbildet, men at den større telekompåvirkningen fra dette fiaskoen kan være på Verizon-kunder som venter på deres egen enhet.

Verizon har historisk sett vært kjent for å ha en veldig streng kvalifiseringsprosess for å få telefoner i nettverket sitt (for år siden tok det Nokia to år å få en telefon kvalifisert.) Over tid har Verizon også vært kjent for å ha telefoner senere enn andre transportører - ofte på grunn av krevende tester som ble fullført av Verizon nettverksingeniører. Selv om vi aldri kan vite det med sikkerhet, er det mulig at denne strenge testingen har hjulpet Verizon med å opprettholde sitt sterke nettverksbilde (hvis alle Verizons telefoner er bedre innstilt og konstruert for ikke å slippe samtaler, ville nettverket fremstå som bedre).

Det er et interessant poeng som gir troverdighet til det nye "Verizon trenger ikke iPhone" -argumentet. Larsen fortsetter:

Med stor tilsynelatende opphentet etterspørsel etter en Verizon iPhone, ville vi trodd at Verizon ville ta en hvilken som helst iPhone som ble gitt til den og selge den umiddelbart for å opprettholde og vinne andel. Deretter brakte denne våren den andre generasjonen Droid-telefoner (The Incredible og, nå, X) - som begge ser ut til å ha gitt Verizon en sterkere konkurransedyktig respons til iPhone (en som har bedre økonomi til Verizon enn en iPhone sannsynligvis ville ). Nå har vi iPhone-antennespørsmålet som legger en demper på enheten og potensielt gir mer styrke til Android-plattformen.

Relatert: Droid X: Større, dårligere

Sparkeren? Verizon Wireless tar kanskje ikke iPhone betingelsesløst, og det vil forsinke Apples debut på nettverket. Nå argumenterer Larsen fremdeles for at iPhone vil vises på Verizon - bare ikke så raskt som gjeldende odds viser.

Legg til alt dette, så kan vi koble noen få prikker hvis Larsens iPhone-to-Verizon forsinkelsesteori holder seg:

  • Android har mer rullebane for å få andel siden Verizons markedsføringsheft vil forbli alt om Droids;
  • Verizon - etter mange års markedsføring mot AT & T's nettverk - kan ha andre tanker om Apple;
  • Apple kan dra nytte av alt dette på lang sikt. La oss bare si at Verizon Wireless tar iPhone 4 som for øyeblikket konstruert - også uten støtfangeren. Verizons tester kan komme lenger enn et bevis fra Apple forrige uke hvis du antar at AT&T vil ta noen iPhone som blir kastet.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com